New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
Szégyen ez a védelem komolyan mondom. Remélem az O megrázza magát
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Áhàm, minden kezdődik előről.Sajnos nem elölről.
Fattyu
El vagyunk fáradva. Mindkét fal.
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Áhàm, minden kezdődik előről.Rosszabb, ott a momentum is
Fattyu
több mint 6 éve
Ki hiányolta Kuppot? 😊 😊 😊en draftoltam fantasybe valahol nagyon hatul, es mar nyolc hete padon ul XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
iktriad
aktivan figyelem a csapatot
több mint 6 éve
az a parádé, h nem csak az o-ból fogyott ki a kakó, hanem a d is elfárad emiatt, és a szarnál is szarabb leszközel 0 nyomást tudott a DL generálni a második félidőben
PEEtör
több mint 6 éve
Meccs van.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ki hiányolta Kuppot? 😊 😊 😊
több mint 6 éve
casaubon
2 373
Kuppnál mi az az 1 elkapás? Nem ezért cseréltem érte :/Tessek.
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
KUUUUUUPPPPPP!!!
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
az a parádé, h nem csak az o-ból fogyott ki a kakó, hanem a d is elfárad emiatt, és a szarnál is szarabb lesz
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
nem, csak volt egy Vikings meccs ma, a hét védője azon a meccsen játszott.szégyen vagy hogy nem ismered A Mester nevét:pídzsí williams.az ki?Az NFC Defensive Player of the week lealázza 😀Kuppnál mi az az 1 elkapás? Nem ezért cseréltem érte :/Engem is aláz...azt hittem slotból fognak szétszopatni minket vele, erre...csak simán szopatnak szét.
shagi0206
PEEtör
kapitnono
shagi0206
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
szégyen vagy hogy nem ismered A Mester nevét:pídzsí williams.az ki?Az NFC Defensive Player of the week lealázza 😀Kuppnál mi az az 1 elkapás? Nem ezért cseréltem érte :/Engem is aláz...azt hittem slotból fognak szétszopatni minket vele, erre...csak simán szopatnak szét.
shagi0206
PEEtör
kapitnono
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
az ki?Az NFC Defensive Player of the week lealázza 😀Kuppnál mi az az 1 elkapás? Nem ezért cseréltem érte :/Engem is aláz...azt hittem slotból fognak szétszopatni minket vele, erre...csak simán szopatnak szét.
shagi0206
PEEtör
kapitnono
több mint 6 éve
Az NFC Defensive Player of the week lealázza 😀Kuppnál mi az az 1 elkapás? Nem ezért cseréltem érte :/Engem is aláz...azt hittem slotból fognak szétszopatni minket vele, erre...csak simán szopatnak szét.
shagi0206
PEEtör
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Na, csak emlegetni kellett 😊
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Kuppnál mi az az 1 elkapás? Nem ezért cseréltem érte :/Engem is aláz...azt hittem slotból fognak szétszopatni minket vele, erre...csak simán szopatnak szét.
shagi0206
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Most kell egy nagy INT újra.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Kuppnál mi az az 1 elkapás? Nem ezért cseréltem érte :/
több mint 6 éve
Rutin
2 021
Mondom, fogy az erő...