New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
Ezt a playt én sem vágtam, 3. és 6 ra Dan Arnoldot a szélen? LoL
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Mielőtt megjött volna a ligába, előtte nem sűrűn lehetett látni. Biztos volt, de nem volt túl nagy hype körülöttük. Vagy csak én nem hallottam.Gurley kezdte ezt az ugrálást. Mégis Huntról, meg Kamaráról beszélnek állandóan, ha "gátfutás" van.Mondjuk nem is a Gurley kezdte. De nyilvan mindig arrol ebszelnek, aki legutobb nyomta, az a friss elmeny.
shagi0206
Stez
Ami azóta is egyedi, az a bengalsos elkapó Simpson volt, pont a Cards ellen átszaltózott a db-n.
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Mi volt ez a play?......................
több mint 6 éve
Bebaszta mint a szart
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Meccsdöntő drive ez, vagyis csak nekünk.
több mint 6 éve
Kupp TD-je nem volt rossz de ott is volt annyi holding hogy Goffnak legyen ideje passzolni...Folyamatosan húzta lefelé a labda még ott se volt...Ez azért van mert nekünk fújnak a sporik.
ThundersNFL
PEEtör
Nem való nekem a fantasy...
Draft
több mint 6 éve
Gurley kezdte ezt az ugrálást. Mégis Huntról, meg Kamaráról beszélnek állandóan, ha "gátfutás" van.Mondjuk nem is a Gurley kezdte. De nyilvan mindig arrol ebszelnek, aki legutobb nyomta, az a friss elmeny.
shagi0206
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Folyamatosan húzta lefelé a labda még ott se volt...Ez azért van mert nekünk fújnak a sporik.
ThundersNFL
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
aszongya ricsi, hogy "egyetlen pillanatra maradt üresen Thomas".
több mint 6 éve
Folyamatosan húzta lefelé a labda még ott se volt...
Draft
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Gurley kezdte ezt az ugrálást. Mégis Huntról, meg Kamaráról beszélnek állandóan, ha "gátfutás" van.
több mint 6 éve
Thomas80
261
Ha most nincs TD akkor ment el a meccs...
több mint 6 éve
Fakezű elkapó ez a QB.
több mint 6 éve
Nyilvan ha erdekelne a liga, nem padozna, es nem lenne tele serulttel a csapatom, illetve nem nullan allnek a waiverezessel 8 fordulo utan. 8Dmilyen liga az, ahol 8 hetet padozik egy ilyen elkapó?Ki hiányolta Kuppot? 😊 😊 😊en draftoltam fantasybe valahol nagyon hatul, es mar nyolc hete padon ul XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
iktriad
aktivan figyelem a csapatot
Stez
1. fantasy-s évemben csapatvédős ligát kezdtünk, akkor még elment, utána váltottunk egyéni védősre, és azóta fogalmam sincs, hogy mi a jó a csapatvédősben 😊
16 csapatos keeper ligában vagyok, ott ilyen luxus nem létezik, hogy egy Kupp padozzon 😊
shagi0206
több mint 6 éve
A rinyálás és a picsogás nem elemi ösztön. Max a plázacica alfajnál.Ne már srácok, amikor nagyon vezetett a Saints nyomtátok az arcoskodást, akkor most se kiáltsatok világvégétNem próbáld megérteni az átlag NFL szurkoló gondolkodásmódját. Mert nincs. Ilyenkor átvedlünk mind ösztönlényekké.
flzoli
iktriad
több mint 6 éve
Falconi szintű leolvadás eddig...
Draft
több mint 6 éve
Ne már srácok, amikor nagyon vezetett a Saints nyomtátok az arcoskodást, akkor most se kiáltsatok világvégétNem próbáld megérteni az átlag NFL szurkoló gondolkodásmódját. Mert nincs. Ilyenkor átvedlünk mind ösztönlényekké.
flzoli
több mint 6 éve
Simicska hadúrralNo de kivel van a Jobbik?Áhàm, minden kezdődik előről.Rosszabb, ott a momentum is
Fattyu
atapapa
iktriad
több mint 6 éve
a Rams off fokozatosan teszi fel a pontokat, 1-2 missed play-en ment el 2 drive az elejen. a def ami brutalisan felfejlodott a 2.felidore. de imadom, amikor egy kurva jonak igerkezo meccs kurva jo is lesz 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Saints D# egy félidős vagy mi a faszom....Hol láttál egy félidőt belőlük? 😀😀
ThundersNFL
több mint 6 éve
Saints D# egy félidős vagy mi a faszom....
Draft
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
milyen liga az, ahol 8 hetet padozik egy ilyen elkapó?Ki hiányolta Kuppot? 😊 😊 😊en draftoltam fantasybe valahol nagyon hatul, es mar nyolc hete padon ul XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
iktriad
aktivan figyelem a csapatot
Stez
1. fantasy-s évemben csapatvédős ligát kezdtünk, akkor még elment, utána váltottunk egyéni védősre, és azóta fogalmam sincs, hogy mi a jó a csapatvédősben 😊
16 csapatos keeper ligában vagyok, ott ilyen luxus nem létezik, hogy egy Kupp padozzon 😊
több mint 6 éve
Ne már srácok, amikor nagyon vezetett a Saints nyomtátok az arcoskodást, akkor most se kiáltsatok világvégét
több mint 6 éve
No de kivel van a Jobbik?Áhàm, minden kezdődik előről.Rosszabb, ott a momentum is
Fattyu
atapapa