New Orleans Saints - Los Angeles Rams
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Az a baj, hogy a Saints O-line akkor tudna ma szenvedni, ha Donald mellett még a houstoni 99-es is ott lenne a Rams D-ben. Megtoldva egy Von Millerrel...jézusom, rosszat fogok álmodni 😊
több mint 6 éve
Az a baj, hogy pont ez a játék nem fekszik a Saints D-nek.Jaja majd most kiderül, hogy mit tud ez az LA offense, mert most nekik kell menni az eredmény után és nem tudják játszani a balanced játékot, amikor majd Gurley megoldja. Most Goff-nak kell megmutatnia mit tud és képes ezt az O-t vezetni.Ők kezdik a másodikat, már 35-24 csak.McVay a Holdról is elrugatjacsak a 25osrol nyom fake-et 😀
Fast Willie
a kihagyott 51yardossal meg azt ha ott berugjak, jobban nezne ki a 12 kozte. igy azert combos 2.felido kell Goffektol 😀
Borbinho
PEEtör
Rodaron
Nem sima ez, bár Brees még nem bukott úgy meccset hogy az első félidőben 3td/0 int volt a neve mellett
Na majd most 😀
több mint 6 éve
Csak az Onside Kick!!FF RET TD LESZ A NYITÓDRÁJVŐk kezdik a másodikat, már 35-24 csak.McVay a Holdról is elrugatjacsak a 25osrol nyom fake-et 😀
Fast Willie
a kihagyott 51yardossal meg azt ha ott berugjak, jobban nezne ki a 12 kozte. igy azert combos 2.felido kell Goffektol 😀
Borbinho
PEEtör
ThundersNFL
több mint 6 éve
Rodaron
2 070
Jaja majd most kiderül, hogy mit tud ez az LA offense, mert most nekik kell menni az eredmény után és nem tudják játszani a balanced játékot, amikor majd Gurley megoldja. Most Goff-nak kell megmutatnia mit tud és képes ezt az O-t vezetni.Ők kezdik a másodikat, már 35-24 csak.McVay a Holdról is elrugatjacsak a 25osrol nyom fake-et 😀
Fast Willie
Borbinho
PEEtör
több mint 6 éve
FF RET TD LESZ A NYITÓDRÁJVŐk kezdik a másodikat, már 35-24 csak.McVay a Holdról is elrugatjacsak a 25osrol nyom fake-et 😀
Fast Willie
Borbinho
PEEtör
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Remek, mindenki nyáladzani fog a Saintstől, lesz idő leolvadni januárra 😊Mondjuk az nektek késő már 😊
gabokocka
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Ők kezdik a másodikat, már 35-24 csak.McVay a Holdról is elrugatjacsak a 25osrol nyom fake-et 😀
Fast Willie
Borbinho
több mint 6 éve
ne rugjanak fg-t abszolut, mert szarban leszekMcVay a Holdról is elrugatjacsak a 25osrol nyom fake-et 😀
Fast Willie
Borbinho
több mint 6 éve
McVay a Holdról is elrugatjacsak a 25osrol nyom fake-et 😀
Fast Willie
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Durva hogy egy jatekvezetoi dontes / egy jatek mennyire megtudja valtoztatni egy meccs menetet.Shhhh, itt nem szabad azt a Brees fumblit emlegetni
beltazor
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
rohadt jó, hogy az utolsó 2 és fél percet 25 percig tolták...Hát ne is. Én minden hétfőn elég hulla vagyok, de mindig mondom is, hogy azt a plusszt, amit várnak tőlem, hétfőnként ne várják 😊
(nem gondolnak ezek a dolgozó emberekre 😀 )
NB2
több mint 6 éve
Tudom csak érdekességképpen megjegyeztem 😀2. körös, rookie szerződésében lévő elkapó. Így ez nem nagy meglepetés 😊Többet keres mint M. Thomas 😀Valaki emlékeztessen, hogy a szezon végén szàmoljam ki, hogy Morstead egy puntja mennyibe került. 😁😁😁Nem dolgozik meg a penzeert rendesen, kibaszni a f@szba!
Fattyu
Vrij6
kapitnono
shagi0206
több mint 6 éve
McVay a Holdról is elrugatjaAmíg bemegy, jól teszi. Főleg ha a Hold atmoszféráját a Superdomeba pumpálja. 😊
Fast Willie
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
idióták, miért nem hagyták topogni még 2 mp-cet????védjegyünk a hülyeség
NB2
több mint 6 éve
rohadt jó, hogy az utolsó 2 és fél percet 25 percig tolták...Szemetek 😂😂😂
(nem gondolnak ezek a dolgozó emberekre 😀 )
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Durva hogy egy jatekvezetoi dontes / egy jatek mennyire megtudja valtoztatni egy meccs menetet.
több mint 6 éve
rohadt jó, hogy az utolsó 2 és fél percet 25 percig tolták...(nem gondolnak ezek a dolgozó emberekre 😀 )
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
McVay a Holdról is elrugatja
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
2. körös, rookie szerződésében lévő elkapó. Így ez nem nagy meglepetés 😊Többet keres mint M. Thomas 😀Valaki emlékeztessen, hogy a szezon végén szàmoljam ki, hogy Morstead egy puntja mennyibe került. 😁😁😁Nem dolgozik meg a penzeert rendesen, kibaszni a f@szba!
Fattyu
Vrij6
kapitnono
több mint 6 éve
idióták, miért nem hagyták topogni még 2 mp-cet????
több mint 6 éve
Szerintem SP alatt rá gondolt Kevin Spészi.Mindenki tudta, hogy a Supperdome nem az ellenfél nyerője. De ez a Rams, csúnyán beég. Marad amit modtam. Még mindig jó a jóslásom.Ki SP és 9? Itt koca Saints nézők is vannak azért 😊
A Rams cuki, de ma kevés lesz. SP és a Kilences alvás közben is jobb..... Ez nem sértés, de tény.
Kájzerszóze
flzoli
www.youtube.com/watch?v=cUenXhQabcI
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
2& Halálfasza
több mint 6 éve
Áh köszi.Sean Payton + BreesMindenki tudta, hogy a Supperdome nem az ellenfél nyerője. De ez a Rams, csúnyán beég. Marad amit modtam. Még mindig jó a jóslásom.Ki SP és 9? Itt koca Saints nézők is vannak azért 😊
A Rams cuki, de ma kevés lesz. SP és a Kilences alvás közben is jobb..... Ez nem sértés, de tény.
Kájzerszóze
flzoli
Rutin
Amúgy szerintem baromi elfogult vagy, a Rams D# nem létezik jelenleg, nem nehéz ellenük haladni.