Tampa Bay Buccaneers

28 feliratkozó

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Vonyítok a röhögéstől ha bemegyünk a minimum alá és az lesz baj😀

Ha Glennon a jövő tampában (nem bírom ezt röhögés nélkül leírni) akkor is kell qb-t draftolni, csak akkor Mariskát.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
no Goldson is cut, Conte kezdőnek jött akkor.
egyre olcsóbbak vagyunk, de jobbak még nem igazán
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 561 — Whoops, looks like something went wrong.
Carter nem rossz jaja, csak éppenséggel a támadófal lenne a prioritás, és ennyi hely ellenére is basznak igazolni valakit.
Lehet, hogy nem úgy kellene megalapozni a falat, hogy az 1/1-es QB elé mondjuk 2/2-re LT-t húzol, aztán védje...

több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 914 — Pfizer & Moderna fan
Carter a fedelzeten four-year, $20 million contract.Delonso_
jól jártatok vele 😊
én kedveltem a játékát, jó volt futás ellen, a picket biztos kézzel húzta be. sajnálom hogy mi nem tudtuk megtartani.

több mint 10 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Az beb***na, ha nem QB-t húznánk... végképp kezdeném úgy érezni semmivel nem tudok azonosulni, amit kedvenc franchise-om művel. Carter... nem ő vele van nekem bajom, hanem azzal, hogy ki nincs itt, akinek itt kéne, vagy itt is lehetne. Ez meg egyenesen gyönyörű, és magáért beszél:  www.facebook.com/NFL/photos/a.131239636262.116181.68680511262/10152923963386263/?type=1&theater

több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Carter a fedelzeten four-year, $20 million contract.
több mint 10 éve
MikeInsDale Tampa Bay Buccaneers 174 — mikeinsdale@yahoo.com
Wisniewski-t nem lenne hülyeség szerződtetni. Ha beraknák centernek, Dietrich-Smith meg kimenne RG-nek, akkor már csak egy épkézláb LT kellene a draftról és fogjuk rá meglenne az O-line.

Carter, Melton és Conte ha kezdőnek nem is, de mélységnek jól jönne a védelembe.

Viszont a D-line szétbombázását nem értem, ha csak nem 2 DT-vel akar felállni. 😀

Hardy talán az egyetlen elfogadható név, aki még szabadügynök. Nagyon tartok tőle, hogy a drafton nem QB lesz húzva...

Berántja Lovie majd Leonard Williams-t, aztán Glennon meg kap egy évet, hogy bizonyítson.

több mint 10 éve
The #Bucs are releasing DE Mike Johnson, another big-ticket FA signing from last year. Wow. Owed $7M still.Ian Rapoport
Csifu
Azért kíváncsi leszek mi lesz a "nagy durranás" mert már kb. 43 milliónk van így, amivel eddig semmit sem csináltunk.

több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Te jooo eg Lovie... Davidet mikor vagod ki?
több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Komolyan mondom ez hihetetlen, lassacskán egy olyan név sincs kint a piacon, akire szükségünk lehetne, Lovie meg lószart sem csinál. safety-k meg linebackerek után szaladgál...Cay
Nincsen needünk elég csak a depht 😀😀
több mint 10 éve
Csifu 223
The #Bucs are releasing DE Mike Johnson, another big-ticket FA signing from last year. Wow. Owed $7M still.Ian Rapoport
több mint 10 éve
Komolyan mondom ez hihetetlen, lassacskán egy olyan név sincs kint a piacon, akire szükségünk lehetne, Lovie meg lószart sem csinál. safety-k meg linebackerek után szaladgál...

több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
Adrian Clayborn set to visit the Falcons.
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Közben Winston saját maga önszántából látogatta meg Goodell-t
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/03/11/jameis-winston-sets-up-his-own-meeting-with-roger-goodell/

“He went out of his way to make a good impression, and to show that he understood what was going to be expected of him in the NFL,”

Ha elfelejti a baromságait és tényleg a játékra fog koncentrálni, ahogy ígéri akkor még a végén nem lesz bust😊

több mint 10 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
1/1 ÉR bREES NÁLUNK FOG KIKÖTNI MÁR MOST LÁTTOMcsupi4
be is fosnék 'örömömben'
több mint 10 éve
1/1 ÉR bREES NÁLUNK FOG KIKÖTNI MÁR MOST LÁTTOMcsupi4
Na én ettől félek a legkevésbbé...

több mint 10 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
1/1 ÉR bREES NÁLUNK FOG KIKÖTNI MÁR MOST LÁTTOM
több mint 10 éve
Amúgy pár érdekes statisztika, ami alapján nem is kellene annyira szarnak lennie a csapatnak mint amilyen valójában.

www.buccaneers.com/news/article-1/15-Interesting-PFF-Stats-from-2014/e11f81bb-f061-401e-984d-d2898c8ee6d4

több mint 10 éve
Van arra reális esély, hogy az O line-t a drafton meg tudja erősíteni? TheBerzerker
Van, 2/2-n is lesz olyan OT tehetség mint amilyen mondjuk 1/20-onHöri
Mondjuk kinézem, hogy RB-t húznak 2/2-re😀

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Van arra reális esély, hogy az O line-t a drafton meg tudja erősíteni? TheBerzerker
Van, 2/2-n is lesz olyan OT tehetség mint amilyen mondjuk 1/20-on

több mint 10 éve
Trent Cole közben a coltsnál kötött ki.

több mint 10 éve
Őket cibálja Lovie látogatóba: Chris Conte (Free Safety, Chicago), Stefen Wisniewski (Center, Oakland), Bruce Carter (linebacker, Dallas), Henry Melton (defensive tackle, Dallas) Hatalmas need mindegyik... Nem is értem ezt a palit. A jövő évi 1/1-es irányítónak meg nem marad épp csigolyája szezon végére.Cay
Collins meg kirakták.

Amúgy én se értem teljesen ezt a vizit dolgot. Van arra reális esély, hogy az O line-t a drafton meg tudja erősíteni? Kellene oda azért még valaki öreg róka Koetter alá. Ez így karcsú lesz...amennyire pörög jelenleg az FA piac annyira érzem kissé motiválatlannak Lovie-t.

több mint 10 éve
Őket cibálja Lovie látogatóba: Chris Conte (Free Safety, Chicago), Stefen Wisniewski (Center, Oakland), Bruce Carter (linebacker, Dallas), Henry Melton (defensive tackle, Dallas) Hatalmas need mindegyik... Nem is értem ezt a palit. A jövő évi 1/1-es irányítónak meg nem marad épp csigolyája szezon végére.

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jön Chris Conte vizitre. Lovie rendszerében Bearsben korrekt volt. Fizikálisan tropára ment 2014-ben...
több mint 10 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
holy shit Saints, KÖSZI