NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cay

Tampa Bay Buccaneers

Cay
Link
buccaneershun.wordpress.com/
Utoljára láttuk
több mint 5 éve
Regisztrált
több mint 9 éve
Fórum hozzászólások
189


Legaktívabb fórum topikok

Topik Hozzászólások
NFL - Csapatfórumok / Tampa Bay Buccaneers 189

Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 7 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Jó meccs volt. Azért megérte kicsit élezni ezt az Evans - Winston dolgot. És bár egy két buta szabálytalanság bent maradt tavalyról, úgy érzem összeszedettebb lett a gárda egy kicsit. Gyönyörű TD-k voltak a meccsen, öröm volt nézni. 😊

több mint 7 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Én azt mondon,hogy nagyon jó pick volt! Sokan lekicsinyítik egy K szerepét,pedig nem kéne!
Én pl.nagyon örültem volna,ha behúzzuk valamikor, mert Myers nagyon a bögyömben van, simán elment rajta 2-3 meccs tavaly!
Stoki
Mondjuk szerintem Tampában nem fogják felkötni ezért Koetteréket, tényleg nem akarok hülyeséget mondani, de tavaly kb. hat meccs ment el a kickeren, és ezt tudják a szurkolók is. Tény, hogy szükség volt rá. De vajon így? 😊

több mint 7 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Azt hittem reggel rosszul látok. De nem. Addig értem a koncepciót, hogy az elmúlt két évben egy rakat meccs ment el a Brindza féle hibákon. Meg, hogy a gyerek a college futball történetének legpontosabb rúgója, de mindezért egy feltrade a második körbe... kissé nem tudom hova tenni. Megint rajtunk röhögnek. Aztán remélem Koetter tíz év múlva jót röhög a markában, amikor sorra készítik az interjúkat Aguayo-val, hogy tudott Vinatieri fölé kerekedni karrierje. 😀

több mint 8 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Bekopogtattunk Normanhez ☺
Cay
Hát! Én remélem a vasorrú bába nyit ajtót, miközben Jancsikával és Juliskával megy a gruppen. Egyszóval rosszkor zavarunk és el leszünk hajtva a vérbe! 😀
buccaneer
Elég perverz Johnny Footballal meg Pepperssel gruppenezni 😀

Off: Cay jó az aláírásod 😉
Matthew99
Köszönet az alkotásért. ☺

több mint 8 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Bekopogtattunk Normanhez ☺

több mint 8 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
LB Ohio State /nincs se Lansanah se Carter kell valami SLB/
Roll
Elsiklottam efölött.. Lansanah sem maradt csak Lemon?
zolkoo
Lansanah nem kapott RFA tendert, pedig csak 1.67 millió lett volna.
Höri
De megpróbáljuk visszahozni szerződéssel. De lehet nem lesz belőle semmi így hogy jött Smith
D11
Ez az idei szabadugynok piac egyertelmuve teszi, hogy eddig nem Licht iranyitott, hanem Lovie. Ilyen nagy iranyvaltas, hogy fiatalokkal kotott hosszutavu szerzodesek helyett jonnek a visszavonulas elott allo veteranok. Az ilyenkoru jatekosokat mindig csak kivagtuk es a helyukre hozott fiatal szabadugynokokkel altalaban befurodtunk. Nagyon bizom most ebben szemleletvaltasban.
De ettol fuggetlenul egy Lansanahval hosszabbitani kell.
zolkoo
Ez Belichicknek is be szokott válni.
buccaneer
Nem néz ez ki olyan rosszul. Még egy jó draft kéne, és valamivel kompetensebb stáb, mint a tavalyi volt, főleg ott db coach fronton.

több mint 8 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Robert Ayers szintén a bucsnál kötött ki végül. 3 év 21 misi, aminek a fele a garantált.
TheBerzerker
Ayers egy kis erősítés tapasztalat szinten a fiatalok mellé. Egyre inkább el tudom képzelni a DE draftot a CB ellenében. Szerintem azért Grimes, Verner meg Banks elkaristolna egy normális rendszerben.

több mint 8 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Valahogy már megint nem kerülget a hanyattesés érzése az FA piac kapcsán...

több mint 8 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Azt nyilatkozta anno Smith az első hosszabb interjújában, hogy alapvetően egy 4-3-as felállásra kell tőle számítani. De mi is az a 4-3-as felállás ugye? Mert valaki hátrébb lép, és máris 3-4-es, valaki fellép és megint más a gyerek fekvése stb... afféle hibrid rendszerrel szeretné kicsit összezavarni az ellenfél irányítóit. A passzsiettetés fontos lesz számára. A felállásokat mixelni akarja viszont úgy, hogy valójában a játék kivitelezés viszont több felállásból is ugyan az legyen. Zavart szeretne kelteni egy egyszerű rendszerrel. Egy olyannal ami nem egy kőbe vésett sémára épít, hanem a játékosai erősségeire. Ezt nyilatkozta.

több mint 8 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Jött 4 új edző: Jay Hayes (DL), Mark Duffner (LB), Jon Hoke (DB) és Nate Kaczor (ST).

Ebből Duffner nagy fogás, és ő dolgozott Smitheyvel nálunk és Koetter isjól ismeri persze. Nagyon jó LB edzőnek tartom. Lavonte örülni fog neki.
iktriad
Jay Hayes szintén igen jó DL-edző, ez a védelmi stáb elég betyár lett.
empty taxi
Az O line miatt azért félhetünk továbbra is. Warhop maradt a helyén.

Kell majd pár új játékos a támadófalba. A minap nézegettem szegény Mankins twitterét. A csávó még mindig a pats mezes pfofil képével van fent, és amikor Koettert kinevezték akkor is folyton a patriots dolgairól irkált twitteren, Szerintem őt lehet, hogy teljesen megtörte az, hogy tampába került.
TheBerzerker
Főleg, hogy "csak" két Super Bowl győzelemről maradt le. 😊
Cay
Te látod a jövőt?
Te látod a jövőt!
😀
tomi-tomi
Félő lenne, hogy akkor háromról maradna le. 😀 Én az érkezése előttire, meg a távozása utánira gondoltam.

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 9 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Sziasztok,
Cay vagyok. Jómagam kb. 10-12 éve Bucs szurkoló. Egy ideje követem már a fórumot, de a regisztrálásig csak most jutottam el, ezért szégyellem, megvetem, és meg is kövezem magam. De gondoltam idén szeretném veletek is követni az eseményeket. Többen a két évvel ezelőtt alapított Bucs Blogról ismerhettek, ott szoktam hülyeségeket írni, ide majd igyekszem minél kevesebbet összehordani. 😀

több mint 9 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Szerintem tök jól játszott a Tampa. Amennyit én láttam a meccsből, abban volt egy remek elkapott TD, majd jó védekezés, picksix, és utána megint leparancsolták az Atlantát.
Igaz, hogy csak a negyedik negyed 6. percében kapcsoltam be a tv-t, de amit én láttam a meccsből, az 14-0 a Tampának.

Bocsi Tampa fanok, legközelebb, korábban kelek, hátha ez a titka 😉James007
Mondjuk itt ehhez a 4. negyedhez hozzátartozik, hogy Matt Ryan, és a Falcons elkapók ekkor már rárakták a grillre a húspogikat a pálya szélén, és csapkodták fel a miller lite-okat. Míg a Tampa küzdött a speciális egység elkapóival, a Falcons utánpótlásával, a szertáros kisfiával, és a cheerleaderek koreográfusával a pályán kb. 😀

több mint 9 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Nektek mi a véleményetek Fosterről... Mindenki azt mondta hogy Lovie Tampa 2-és D-e nem feküdt neki azért gyengélkedett...Tomcsik
Foster az egyik legjobb középső linebacker volt az idei piacon szerintem. Jó játékos, és jó pár év van még benne. Lovie rendszerében a középső linebackerre hárul a legtöbb feladat, és ehhez Foster lehet tényleg kevés volt neki, de neki sajnos mindenki az. Nem az első jó játékosunk már a rendszere oltárán, a csapat meg hétről hétre szarabb. De Foster oszlopos, és megbízható tagja volt ennek a defense-nek. Jó futás ellen és coverage-ben is. Jól jártatok mindenképpen.

több mint 9 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Na megkerestük végre Hardy-t ha minden igaz. A Cowboys-szal, meg a Seahawks-szal egyetemben. Bár úgy érzem "szakmailag" az utóbbi két célpont a kedvezőbb neki.

több mint 9 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Az a baj, hogy rohadt igazságtalanok vagytok... nem is tudjátok milyen nehéz ez neki. 😥 😀

több mint 9 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
😀😀😀 Nem hiszem el.. lehet a Cousins lesz a kezdő LT vasárnap 😀D11
Ez az igazi halloween-i horror 😀

több mint 9 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Jackson látványosan motiválatlanul, unottan játszik már itt hetek óta. Tegnap sem volt másként. Van a pályán, de az igyekezet szikrája sincs meg benne. Hat passzal vették célba ha jól emlékszem, ebből egyet tudott (vagy akart) megfogni. Szerintem ő fejben, már máshol játszik. Ami valahol nem 12 milliós gázsihoz tartozó profi mentalitás. Viszont látván az egész idei kínszenvedést, edzőkkel, gameplannel, támadófallal. Meg tudom érteni. Nézni sincs már kedve az embernek, nem hogy részt venni benne. De tényleg, hangsúlyozom, 12 milkáért azért illene.

több mint 9 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Az új Bud Light reklám Warren Sappal. 😊

több mint 9 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Én értem amúgy, hogy McCown múlt heti teljesítményét látva miért döntöttek a biztonsági játék mellett, és hívtak annyi futást. főleg, hogy már az elejétől kezdve 4 yardos átlaggal működött. Azt viszont már kevésbé, hogy ettől hogy fog javulni McCown játéka. Meg, hogy miért parkol a 2 Ferrari a garázsban? (Evans, Jackson) Mert kb. ez a helyzet amúgy. Ott van két kiváló, technikás, 2 méteres elkapó. Akikkel kb. tényleg csak annyit kell tenni, hogy magasra íveled a labdát, és lehúzzák. Ahogy tette azt Jackson, mert összességében, a karjai hosszúságával, súlypontemelkedésével, kb. 1 méterre ment magasabbra, mint az őt őrző corner. Szóval ez mind adott. És hát erre is készültünk az előszezon során, ezért jött Evans a drafton stb... Erre Rainey szaladgál... most tényleg no comment. Nem Rainey-t akarom bántani. Mert szépen (sokszor fal nélkül) odapakolta azt a 144 yardot. Hanem a rendszerrel van komoly gond. Ülnek a Ferrarikon... nehogy McCown eladja a labdát. De eladja ő így is, akkor most nem lenne jobb hagyni, hogy mindenki játsszon? Főleg ha van ott tehetség! Mármint elkapó oldalról.

több mint 9 éve
Cay Tampa Bay Buccaneers 189
Háttérkép a szezonnyitóra. Itt eléritek teljes méretében:  buccaneershun.files.wordpress.com/2014/08/hatter_seasonopen2.jpg
Használjátok egészséggel. 😊