Tampa Bay Buccaneers
28 feliratkozó
több mint 12 éve
Csifu
223
Ha már jött Schiano, akkor hozhatna magával egy jó elkapót is a volt csapatából.Még nem végleges, de már nagyon közel van.
Mondjuk Mohamed Sanu......jól jönne végre egy megbízható elkapó. 😀
Meg nagyon remélem, hogy QB csere is lesz a következő szezon előtt, mert Freeman-ből nagyon kiábrándultam már.MikeInsDale
És ha már Freeman, akkor kíváncsian várom az OC-t, akárki is lesz az, lesz dolga neki is bőven.
több mint 12 éve
szaba
10 543
Még egy lövése biztos lesz Freemannek, de ha nem él vele, akkor nem kizárt, hogy repül.
több mint 12 éve
Ha már jött Schiano, akkor hozhatna magával egy jó elkapót is a volt csapatából.Mondjuk Mohamed Sanu......jól jönne végre egy megbízható elkapó. 😀
Meg nagyon remélem, hogy QB csere is lesz a következő szezon előtt, mert Freeman-ből nagyon kiábrándultam már.
több mint 12 éve
Már hivatalosan is ő az új edzőnk.inkább csak ahhoz ért 😛 sokan jövendölték, hogy sikeres lehet profi DC-ként is, hogy főedzőként mire megy, az a jövő zenéje
Nekem szimpatikusnak tűnik, elméletileg jó edző azt olvastam róla, és a védelemhez is ért. 😀MikeInsDale
jobb választás, mint Sherman, az biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Már hivatalosan is ő az új edzőnk.Nekem szimpatikusnak tűnik, elméletileg jó edző azt olvastam róla, és a védelemhez is ért. 😀
"On January 26th, 2012 Adam Schefter reported that Greg Schiano had agreed to take over as head coach of the Tampa Bay Buccaneers for the upcoming 2012 season after Chip Kelly declined to take their head coaching position."
több mint 12 éve
már biztos, shockerSchiano Belichick nagy haverja (nem véletlenül van 4 Rutgers játékos a Pats keretében), mikor Louisville-ben kint voltam a Cards-Knights meccsen, akkor is ott spanoltak az oldalvonalnál BB-vel 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nagyon úgy fest, hogy Schiano jön
több mint 12 éve
SchefterThe latest on Tampa Bay making its move to hire Rutgers HC Greg Schiano as its next head coach.
http://is.gd/RW7glu
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Mondjuk most már nyugodtan válogathattok, vetélytársatok már nincsen
több mint 12 éve
Jó kedvében van a sajtó, bedobtak három nevet is, Kelly után úgyis mindenki szóba jöhet alapon 😀Van egy Marc Trestmanünk, egyenesen a kanadai ligából (ott nagyon sikeres), de korábban sokat dolgozott az NFL-ben, mint támadófal edző és OC.
Mike Gundyt is sokan írtak ma, ő az Oklahoma State edzője. Semmi NFL tapasztalat, jó kis passzolós spread offenset üzemeltetett.
Chris Petersen merült fel 2-3 helyen még, ő Boise State HC, akivel sikert sikerre halmoztak a kék pályások. Kb olyan, mint Kelly, csak kicsit "szegényesebb" verzióban.
több mint 12 éve
Chudzinski jön második interjújára. Nagyon nem tudjuk, mit akarunk. De persze ráérünk, elvégre csak egy egész stábot kell összeszedni, meg eldönteni a sok millió needből hova jöjjön FA, hova draftoljunk...
több mint 12 éve
Mikey
18 732
ahogy elvileg zimmert is visszahivjak.http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=465101#p465101
több mint 12 éve
Glazerék leszarják, gyorsba visszahíták Shermant második interjúra.Nem jön Kelly, elutasította a Buccs ajánlatát.Kelly még mindig egy nagyképű bunkó 😀Höri
"Its a no-go," said a source close to Kelly. "His heart is still with Oregon."Deny
több mint 12 éve
Nem jön Kelly, elutasította a Buccs ajánlatát.Kelly még mindig egy nagyképű bunkó 😀
"Its a no-go," said a source close to Kelly. "His heart is still with Oregon."Deny
több mint 12 éve
Sebii
3 526
Nem jön Kelly, elutasította a Buccs ajánlatát.Egy részről nagyon örülök, hogy marad, mert nagyon szeretem az Oregont, de azért megnéztem volna mire megy egy NFL csapattal.
több mint 12 éve
Nem jön Kelly, elutasította a Buccs ajánlatát."Its a no-go," said a source close to Kelly. "His heart is still with Oregon."
több mint 12 éve
Egyre biztosabb, ma már találgatják, hova húzhat. De ezzel kb. Freeman biztosan túléli. Érdekes lesz azért még, hogy milyen stábot épít maga köré. Én kezdek örülni a gondolatnak, jobb, mint valami 30 éve a ligában lévő ember, aki csak azért jönne, mert már régóta NFL edző.
több mint 12 éve
Sebii
3 526
Úgy érzem, hogy fel fogok ülni a Bucs bandwagonra. 😊
több mint 12 éve
Kelly majd draftol/vagy tradel/ egy double-threat QB-t, és mehet is az spread-option 😀 az elkapók minősége kb olyan volt idén, hogy arra elég lesz
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
A héten márt járt interjún Kelly Tampában, szóval az egyetemnek tudnia kellett az érdeklődésről, de a 15 napot soknak érzemErre iszonyúan kíváncsi lennék mondjuk, de pár évet még maradhatna. 😊De itt mi lesz? Megreformálja az NFL-t, vagy alkalmazkodik az NFL féle offense-hez?SchleckMég nincs hivatalos bejelentés, szóval ne kiabáljuk el, de az offense-e simán jó lehet az nfl-ben isJJ
Tényleg, te tudsz valami olyan szabályról, hogy 15 nappal az átigazolás előtt értesítenie kell elvileg az egyetemet az edzőnek? Az egyik szurkolói twitteren ez is felmerült.Schleck
---
több mint 12 éve
Erre iszonyúan kíváncsi lennék mondjuk, de pár évet még maradhatna. 😊Még nincs hivatalos bejelentés, szóval ne kiabáljuk el, de az offense-e simán jó lehet az nfl-ben isJJChip Kelly, nem hiszem el...JJDe itt mi lesz? Megreformálja az NFL-t, vagy alkalmazkodik az NFL féle offense-hez?Schleck
Tényleg, te tudsz valami olyan szabályról, hogy 15 nappal az átigazolás előtt értesítenie kell elvileg az egyetemet az edzőnek? Az egyik szurkolói twitteren ez is felmerült.
több mint 12 éve
Még nincs hivatalos bejelentés, szóval ne kiabáljuk el, de az offense-e simán jó lehet az nfl-ben isChip Kelly, nem hiszem el...JJDe itt mi lesz? Megreformálja az NFL-t, vagy alkalmazkodik az NFL féle offense-hez?Schleck
---
több mint 12 éve
Spurrier lesz. Idén 7-9, jövőre kirúgják.Chip Kelly, nem hiszem el...JJDe itt mi lesz? Megreformálja az NFL-t, vagy alkalmazkodik az NFL féle offense-hez?Schleck
több mint 12 éve
Chip Kelly, nem hiszem el...JJDe itt mi lesz? Megreformálja az NFL-t, vagy alkalmazkodik az NFL féle offense-hez?