NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Tennessee Titans

20 feliratkozó

4 napja
Nandito Tennessee Titans 3 272 — Titans fan
Nagy kalap kaki ez a mai, többet nem is érdemes foglalkozni vele. Már csak 5 meccs van hátra...

Music City Miracle
8 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Chimere Dike's rookie season so far:

-47 Kick Returns (Leads League)
-1,206 Kick Return Yards (Leads League)
-285 Punt Return Yards (3rd)
-2 Punt Return Touchdowns (Leads League)
-23.8 Yards Per Punt Return (Leads League)
-1,760 All-Purpose Yards (Leads League)

The #Titans found an All-Pro in the 4th Round

Poloska vagyok.
10 napja

Music City Miracle
10 napja
Nagyon remélem, hogy nem húztok QB-t 1/1-re, ha nálatok köt ki a top draftcetli.
Meg kell nézni az idei szezonban jól teljesítő QB-kat (Goff, Mayfield, Darnold, Jones), egy csomó teljesen világtalannak tűnt az első állomáshelyén, aztán megfelelő tapasztalat és normális coaching mellett teljesen jó irányítókká váltak. Szóval attól, hogy most ekkora a fos, nem biztos, hogy 3 év múlva ne lehetne egy teljesen használható QB Wardból. A rostert kell fejleszteni és normális edző stábot mögé rakni. Aztán ha kifut az újonc szerződés, meg lehet nézni, mik az opciók...
gabokocka
Egyetértek, itt elsősorban roster fejlesztésre van szükség. Valószínűleg top3-as pickünk lesz (a Saints ellenit érzem rizikósnak, ott lehet győzelmi esély), azt meg kell próbálni cserélni, hogy minél több pickünk legyen. Ward nekem nem tűnik reménytelennek, de igazán csak úgy lehetne megítélni, ha normális csapat lenne körülötte. Reméljük, azt jövőre összerakják neki.

Music City Miracle
10 napja
Szerintem Ward végig jól játszott a Seahawks ellen. Egy kis pozitívum, ha már úgyis boritékolható az L minden meccsen. Restrepo is bemutatkozott, hozott is egy szép elkapást. Remélhetőleg többet látjuk majd a pályán a folytatásban. Aki nagyot játszott, az Dike, gyönyörű visszahordása volt, és még a passzjátékba is bevonható. Szép találat volt a drafton.
Nandito
Nem láttam még idén a Titanst, de egyáltalán nem volt egyoldalú a meccs. Ward-nak volt pár nagy passza...

Bőven jobbnak tűnik ez a keret, mint amit most mutat a tabella.
Sonics
Köszi! 😊 Azért összességében nem jó keret ez, kevés a minőségi játékos. Az újoncok jól mutatnak, és Ward se tűnik rossznak, de egy ilyen csapattal nehéz megítélni, hogy mire lehet képes. Ha a hátralévő meccseket is hasonló teljesítménnyel hozná le, az már bíztató lenne.

Music City Miracle
10 napja
Sonics Seattle Seahawks Washington Huskies 506 — Seahawks fan
Szerintem Ward végig jól játszott a Seahawks ellen. Egy kis pozitívum, ha már úgyis boritékolható az L minden meccsen. Restrepo is bemutatkozott, hozott is egy szép elkapást. Remélhetőleg többet látjuk majd a pályán a folytatásban. Aki nagyot játszott, az Dike, gyönyörű visszahordása volt, és még a passzjátékba is bevonható. Szép találat volt a drafton.
Nandito
Nem láttam még idén a Titanst, de egyáltalán nem volt egyoldalú a meccs. Ward-nak volt pár nagy passza...

Bőven jobbnak tűnik ez a keret, mint amit most mutat a tabella.

10 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 499 — Keep pounding
Nagyon remélem, hogy nem húztok QB-t 1/1-re, ha nálatok köt ki a top draftcetli.
Meg kell nézni az idei szezonban jól teljesítő QB-kat (Goff, Mayfield, Darnold, Jones), egy csomó teljesen világtalannak tűnt az első állomáshelyén, aztán megfelelő tapasztalat és normális coaching mellett teljesen jó irányítókká váltak. Szóval attól, hogy most ekkora a fos, nem biztos, hogy 3 év múlva ne lehetne egy teljesen használható QB Wardból. A rostert kell fejleszteni és normális edző stábot mögé rakni. Aztán ha kifut az újonc szerződés, meg lehet nézni, mik az opciók...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
10 napja

Music City Miracle
21 napja
killzone 8
Hát leástam a legmélyére, és a jó hír az lenne, ha azt mondanám hogy a 2022 óta itt tevénykekedő 3 GM egyszerűen hülye. De sajnos nem. Ez a 3 GM egy Jó Trade-t nem abszolvált. Miközben Roseman mindent megnyer, mindenkit lehúz. Én ezt nem veszem be. Aki kinyitja a szemét az látja hogy GM-et ķivülről irányítják. Chiefs is többször hasznot húzott rajtuk. Ezt Budapestről meg lehet állapítani hogy a GM körül valami nagyon nincs rendben.
21 napja
killzone 8
Meg persze szarul is draftolnak, de az egy más téma. Calvin Ridley évi 20 millióért nem csinál semmit. A rookie szerződéses használható cornert meg odadják egy marék szotyiért. Mondjuk legalább egy NFC csapat Playoff menetelés segítheti. Ha ez nem hűtlen kezelés akkor nem tudom mi az.
21 napja
killzone 8
Amit ezzel a csapattal műveltek a Bud Dupree szerződés, meg AJ Brown trade óta, az józan ésszel szinte felfoghatatlan, ez már nem rossz GM munka, itt valami más van a háttérben, az összeesküvés elméletem az hogy ez a csapat nem a saját érdekeit nézi hanem másokat szolgál ki
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött egy kondicionális 5. körös pick a Ravenstől Dre’Mont Jonesért cserébe.
1 hónapja
L.A. is acquiring cornerback Roger McCreary in a trade with the Tennessee Titans, NFL Network Insider Ian Rapoport reported on Monday, per sources informed of the swap.

The Titans will receive a fifth-round pick from the Rams in exchange for McCreary and a sixth-round pick, per Rapoport.

Music City Miracle
1 hónapja
kényes kérdés: ha 1/1 lesz megint, qb a pick? mit tippelnétek most?
Cruyffista
Szerintem se lesz. A tulaj a napokban mondta, hogy mindenki eladó, kivéve Ward és Simmons. Wardnak valószínűleg lesz még egy szezonja, hogy bizonyítsa, hogy lehet rá épteni.

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
1 hónapja
uatu Indianapolis Colts 1 030 — uatu@freemail.hu

Cruyffista
Nem lesz. Szerintem a Jets es a Dolphins még nálatok is reménytelenebb.
Amúgy nem a QB a baj nálatok, hanem kb minden más. Jöhetne az első körben egy jó OT, DE, RB akár letraddel is.
1 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
1 hónapja
Lockett kérte, hogy küldjük el, és a kérésének eleget is tettünk. Legalább a fiatal elkapók megmutathatják magukat, Diké nem is volt rossz a Pats ellen.

Music City Miracle
1 hónapja
A mai meccshez ennyi elég is lesz,

Music City Miracle
1 hónapja
Végre!!! Callahan egy kókler volt, már a harmadik meccs után reptetni kellett volna. Mondhatni korán jött idén a Jézuska! 😊
Nandito
Ki lesz a meghízott HC?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Még nem láttam nevet. Az ST coach Fasselt kicsit esélyesnek tartják.
Nandito
Mike McCoy
Általános Doktor
Jézus Mária Szent József...
empty taxi
Rosszabb nem lehet, mint Callahan. 😊
Nandito
De.
empty taxi
😕

Music City Miracle
1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Végre!!! Callahan egy kókler volt, már a harmadik meccs után reptetni kellett volna. Mondhatni korán jött idén a Jézuska! 😊
Nandito
Ki lesz a meghízott HC?
Nandito
Mike McCoy
Általános Doktor
empty taxi
Nandito
De.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Nandito
Ki lesz a meghízott HC?
Nandito
Mike McCoy
Általános Doktor
empty taxi

Music City Miracle
1 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
Nandito
Ki lesz a meghízott HC?
Nandito
Mike McCoy
Általános Doktor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Általános Doktor Denver Broncos 2 132 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Nandito
Ki lesz a meghízott HC?
Nandito
Mike McCoy

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
1 hónapja
Nandito
Ki lesz a meghízott HC?

Music City Miracle
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nandito
Ki lesz a meghízott HC?
Ha telefonálnak nekem ès meghívnak, akkor èn 😎