NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Tennessee Titans
20 feliratkozó
4 napja
Nagy kalap kaki ez a mai, többet nem is érdemes foglalkozni vele. Már csak 5 meccs van hátra...
Music City Miracle
8 napja
Chimere Dike's rookie season so far:-47 Kick Returns (Leads League)
-1,206 Kick Return Yards (Leads League)
-285 Punt Return Yards (3rd)
-2 Punt Return Touchdowns (Leads League)
-23.8 Yards Per Punt Return (Leads League)
-1,760 All-Purpose Yards (Leads League)
The #Titans found an All-Pro in the 4th Round
Poloska vagyok.
10 napja
Here are the last few rookie QBs drafted 1.01 & the avg. rank of the defenses faced through their first 10 starts#Titans Cam Ward has faced the hardest defensive slate by far based on EPA/pass allowed & the hardest slate by a smidgen based on Passing Success Rate Allowed pic.twitter.com/4ujY25x708
— Zach Lyons (@TheZachLyons) November 18, 2025
Music City Miracle
10 napja
Nagyon remélem, hogy nem húztok QB-t 1/1-re, ha nálatok köt ki a top draftcetli.Egyetértek, itt elsősorban roster fejlesztésre van szükség. Valószínűleg top3-as pickünk lesz (a Saints ellenit érzem rizikósnak, ott lehet győzelmi esély), azt meg kell próbálni cserélni, hogy minél több pickünk legyen. Ward nekem nem tűnik reménytelennek, de igazán csak úgy lehetne megítélni, ha normális csapat lenne körülötte. Reméljük, azt jövőre összerakják neki.
Meg kell nézni az idei szezonban jól teljesítő QB-kat (Goff, Mayfield, Darnold, Jones), egy csomó teljesen világtalannak tűnt az első állomáshelyén, aztán megfelelő tapasztalat és normális coaching mellett teljesen jó irányítókká váltak. Szóval attól, hogy most ekkora a fos, nem biztos, hogy 3 év múlva ne lehetne egy teljesen használható QB Wardból. A rostert kell fejleszteni és normális edző stábot mögé rakni. Aztán ha kifut az újonc szerződés, meg lehet nézni, mik az opciók...
gabokocka
Music City Miracle
10 napja
Köszi! 😊 Azért összességében nem jó keret ez, kevés a minőségi játékos. Az újoncok jól mutatnak, és Ward se tűnik rossznak, de egy ilyen csapattal nehéz megítélni, hogy mire lehet képes. Ha a hátralévő meccseket is hasonló teljesítménnyel hozná le, az már bíztató lenne.Szerintem Ward végig jól játszott a Seahawks ellen. Egy kis pozitívum, ha már úgyis boritékolható az L minden meccsen. Restrepo is bemutatkozott, hozott is egy szép elkapást. Remélhetőleg többet látjuk majd a pályán a folytatásban. Aki nagyot játszott, az Dike, gyönyörű visszahordása volt, és még a passzjátékba is bevonható. Szép találat volt a drafton.Nem láttam még idén a Titanst, de egyáltalán nem volt egyoldalú a meccs. Ward-nak volt pár nagy passza...
Nandito
Bőven jobbnak tűnik ez a keret, mint amit most mutat a tabella.
Sonics
Music City Miracle
10 napja
Szerintem Ward végig jól játszott a Seahawks ellen. Egy kis pozitívum, ha már úgyis boritékolható az L minden meccsen. Restrepo is bemutatkozott, hozott is egy szép elkapást. Remélhetőleg többet látjuk majd a pályán a folytatásban. Aki nagyot játszott, az Dike, gyönyörű visszahordása volt, és még a passzjátékba is bevonható. Szép találat volt a drafton.Nem láttam még idén a Titanst, de egyáltalán nem volt egyoldalú a meccs. Ward-nak volt pár nagy passza...
Nandito
Bőven jobbnak tűnik ez a keret, mint amit most mutat a tabella.
10 napja
Nagyon remélem, hogy nem húztok QB-t 1/1-re, ha nálatok köt ki a top draftcetli.Meg kell nézni az idei szezonban jól teljesítő QB-kat (Goff, Mayfield, Darnold, Jones), egy csomó teljesen világtalannak tűnt az első állomáshelyén, aztán megfelelő tapasztalat és normális coaching mellett teljesen jó irányítókká váltak. Szóval attól, hogy most ekkora a fos, nem biztos, hogy 3 év múlva ne lehetne egy teljesen használható QB Wardból. A rostert kell fejleszteni és normális edző stábot mögé rakni. Aztán ha kifut az újonc szerződés, meg lehet nézni, mik az opciók...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
10 napja
Szerintem Ward végig jól játszott a Seahawks ellen. Egy kis pozitívum, ha már úgyis boritékolható az L minden meccsen. Restrepo is bemutatkozott, hozott is egy szép elkapást. Remélhetőleg többet látjuk majd a pályán a folytatásban. Aki nagyot játszott, az Dike, gyönyörű visszahordása volt, és még a passzjátékba is bevonható. Szép találat volt a drafton.
Music City Miracle
21 napja
killzone
8
Hát leástam a legmélyére, és a jó hír az lenne, ha azt mondanám hogy a 2022 óta itt tevénykekedő 3 GM egyszerűen hülye. De sajnos nem. Ez a 3 GM egy Jó Trade-t nem abszolvált. Miközben Roseman mindent megnyer, mindenkit lehúz. Én ezt nem veszem be. Aki kinyitja a szemét az látja hogy GM-et ķivülről irányítják. Chiefs is többször hasznot húzott rajtuk. Ezt Budapestről meg lehet állapítani hogy a GM körül valami nagyon nincs rendben.
21 napja
killzone
8
Meg persze szarul is draftolnak, de az egy más téma. Calvin Ridley évi 20 millióért nem csinál semmit. A rookie szerződéses használható cornert meg odadják egy marék szotyiért. Mondjuk legalább egy NFC csapat Playoff menetelés segítheti. Ha ez nem hűtlen kezelés akkor nem tudom mi az.
21 napja
killzone
8
Amit ezzel a csapattal műveltek a Bud Dupree szerződés, meg AJ Brown trade óta, az józan ésszel szinte felfoghatatlan, ez már nem rossz GM munka, itt valami más van a háttérben, az összeesküvés elméletem az hogy ez a csapat nem a saját érdekeit nézi hanem másokat szolgál ki
1 hónapja
Jött egy kondicionális 5. körös pick a Ravenstől Dre’Mont Jonesért cserébe.Trade: Titans are sending edge rusher Dre’Mont Jones to the Ravens for a conditional 5th-round pick, per sources. pic.twitter.com/0DzCBPcJQJ
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 4, 2025
1 hónapja
L.A. is acquiring cornerback Roger McCreary in a trade with the Tennessee Titans, NFL Network Insider Ian Rapoport reported on Monday, per sources informed of the swap.The Titans will receive a fifth-round pick from the Rams in exchange for McCreary and a sixth-round pick, per Rapoport.
Music City Miracle
1 hónapja
kényes kérdés: ha 1/1 lesz megint, qb a pick? mit tippelnétek most?Szerintem se lesz. A tulaj a napokban mondta, hogy mindenki eladó, kivéve Ward és Simmons. Wardnak valószínűleg lesz még egy szezonja, hogy bizonyítsa, hogy lehet rá épteni.
Cruyffista
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
1 hónapja
kényes kérdés: ha 1/1 lesz megint, qb a pick? mit tippelnétek most?Nem lesz. Szerintem a Jets es a Dolphins még nálatok is reménytelenebb.
Cruyffista
Amúgy nem a QB a baj nálatok, hanem kb minden más. Jöhetne az első körben egy jó OT, DE, RB akár letraddel is.
1 hónapja
kényes kérdés: ha 1/1 lesz megint, qb a pick? mit tippelnétek most?
1 hónapja
Lockett kérte, hogy küldjük el, és a kérésének eleget is tettünk. Legalább a fiatal elkapók megmutathatják magukat, Diké nem is volt rossz a Pats ellen.
Music City Miracle
1 hónapja
😕De.Rosszabb nem lehet, mint Callahan. 😊Jézus Mária Szent József...Mike McCoyMég nem láttam nevet. Az ST coach Fasselt kicsit esélyesnek tartják.Végre!!! Callahan egy kókler volt, már a harmadik meccs után reptetni kellett volna. Mondhatni korán jött idén a Jézuska! 😊Ki lesz a meghízott HC?
Nandito
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nandito
Általános Doktor
empty taxi
Nandito
empty taxi
Music City Miracle
1 hónapja
De.Rosszabb nem lehet, mint Callahan. 😊Jézus Mária Szent József...Mike McCoyMég nem láttam nevet. Az ST coach Fasselt kicsit esélyesnek tartják.Végre!!! Callahan egy kókler volt, már a harmadik meccs után reptetni kellett volna. Mondhatni korán jött idén a Jézuska! 😊Ki lesz a meghízott HC?
Nandito
Nandito
Általános Doktor
empty taxi
Nandito

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Rosszabb nem lehet, mint Callahan. 😊Jézus Mária Szent József...Mike McCoyMég nem láttam nevet. Az ST coach Fasselt kicsit esélyesnek tartják.Végre!!! Callahan egy kókler volt, már a harmadik meccs után reptetni kellett volna. Mondhatni korán jött idén a Jézuska! 😊Ki lesz a meghízott HC?
Nandito
Nandito
Általános Doktor
empty taxi
Music City Miracle
1 hónapja
Jézus Mária Szent József...Mike McCoyMég nem láttam nevet. Az ST coach Fasselt kicsit esélyesnek tartják.Végre!!! Callahan egy kókler volt, már a harmadik meccs után reptetni kellett volna. Mondhatni korán jött idén a Jézuska! 😊Ki lesz a meghízott HC?
Nandito
Nandito
Általános Doktor

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
Mike McCoyMég nem láttam nevet. Az ST coach Fasselt kicsit esélyesnek tartják.Végre!!! Callahan egy kókler volt, már a harmadik meccs után reptetni kellett volna. Mondhatni korán jött idén a Jézuska! 😊Ki lesz a meghízott HC?
Nandito
Nandito
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
1 hónapja
Még nem láttam nevet. Az ST coach Fasselt kicsit esélyesnek tartják.Végre!!! Callahan egy kókler volt, már a harmadik meccs után reptetni kellett volna. Mondhatni korán jött idén a Jézuska! 😊Ki lesz a meghízott HC?
Nandito
Music City Miracle
1 hónapja
Ha telefonálnak nekem ès meghívnak, akkor èn 😎Végre!!! Callahan egy kókler volt, már a harmadik meccs után reptetni kellett volna. Mondhatni korán jött idén a Jézuska! 😊Ki lesz a meghízott HC?
Nandito