Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
szép voltWilson sacked on the safety blitz. Veteran Antoine Bethea, who also is having a nice year.
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
ez is gyors drive volt
több mint 7 éve
Bell megoldotta volna! 😆
több mint 7 éve
bethel se villog ma st coverage-ben baszki
több mint 7 éve
A jövő heti Pitts-TT meccsre is ilyen spycam várható?
több mint 7 éve
És hipp-hopp elment egy negyed!😁
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Szep volt, de ettol meg vicc amit ar/ertek aranyban nyujt 😀.
több mint 7 éve
Az első pillanattól, szerintem!😏Ebbol Gabbert time lesz ugy erzem...sántikált Stanton...
Kexandro
Cardinalis
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
na ez szép play volt, pár éve már használtuk asszem 😀
több mint 7 éve
lackothemad
129
semmi baja, addig nem jön le, míg nem dob legalább egy interceptiont
the MAAAD
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Mi meg itt szidjuk
több mint 7 éve
A kurva Gressham 😆
több mint 7 éve
jó, reggel van még 😀hát épp ezért mondomde ezeknél a hosszú passzoknál alig látni valamitnagyon erőltetik ezt a spy-camet, nekem annyira nem jön be, sokszor rossz szöget választanak (mint a browns védők)Ha mondjuk passzjátéknál a kamera követné a labdát, az érdekes lenne.
Löfli
Kampman
Löfli
Kampman
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
Ebbol Gabbert time lesz ugy erzem...sántikált Stanton...
Kexandro
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Kampman
28 290
hát épp ezért mondomde ezeknél a hosszú passzoknál alig látni valamitnagyon erőltetik ezt a spy-camet, nekem annyira nem jön be, sokszor rossz szöget választanak (mint a browns védők)Ha mondjuk passzjátéknál a kamera követné a labdát, az érdekes lenne.
Löfli
Kampman
Löfli
több mint 7 éve
Oszi
1 215
Ennyi büntetést...
több mint 7 éve
de ezeknél a hosszú passzoknál alig látni valamitnagyon erőltetik ezt a spy-camet, nekem annyira nem jön be, sokszor rossz szöget választanak (mint a browns védők)Ha mondjuk passzjátéknál a kamera követné a labdát, az érdekes lenne.
Löfli
Kampman
több mint 7 éve
Ebbol Gabbert time lesz ugy erzem...