Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Walshnak csak a hazai meccseken nem megy
több mint 7 éve
...na ezt tökéletesen megfogalmaztad!ez micsoda? én kajak hülye vagyok már ehhez a játékhoz ezek szerintvégül is 2 opció közül sikerült egy harmadikkal előállni
lackothemad
petey
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
Nelson can't haul it bomb at the goalline. Sherman in coverage. Close but no cigar.
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
ez micsoda? én kajak hülye vagyok már ehhez a játékhoz ezek szerintvégül is 2 opció közül sikerült egy harmadikkal előállni
lackothemad
több mint 7 éve
lackothemad
129
ez micsoda? én kajak hülye vagyok már ehhez a játékhoz ezek szerint
the MAAAD
több mint 7 éve
Közben olvasom h Louis CK szeret hokizni nők elött!
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Lol ez mi???Unták már a bírók, hogy majdnem 3 napja nem beszéltek róluk
Oszi
több mint 7 éve
Oszi
1 215
Lol ez mi???
több mint 7 éve
Szegeny embert az ág is...
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Bizarr
több mint 7 éve
Na sikerül elbaszni a FG távolságot?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
lackothemad
129
mert mik voltak a kilátások? hogy stanton mvp formában fogja tolni?
the MAAAD
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
legalább egy FG pliiiz!legalább csak egy FG...
Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Gabbert közel áll hozzájuk 😀rekják már be az all american Gabit 😀!Hirtelen azt olvadtam h all ametican gods 😆 Lehet jobb program lenne!
petey
steelwolf
több mint 7 éve
rekják már be az all american Gabit 😀!Hirtelen azt olvadtam h all ametican gods 😆 Lehet jobb program lenne!
petey
több mint 7 éve
sztenton takaroggy!
több mint 7 éve
Cardinalis
5 788
RB nyugdíjasotthon LOLBell megoldotta volna! 😆A nagy RB-k általában visszavonulás előtt 2 évvel igazolnak Arizonába
steelwolf
Kampman
THIS IS THE WAY
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Bell megoldotta volna! 😆A nagy RB-k általában visszavonulás előtt 2 évvel igazolnak Arizonába
steelwolf