NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Arizona Cardinals - St. Louis Rams
több mint 10 éve
Danny
1 717
Nekem is jobban tetszett 😀jólvanna, jogos 😀 De ez az ikon jött be 😊xiongnuFebruártól mi is többen leszünk? 😊xiongnumármint Louisville szurkolók? remélem!baggio
több mint 10 éve
Na ezt nem értettem soha, bár biztos ez is pszichológia. Miért csak a sikeresség vonzó? Másért nem is lehet szurkolni, kötődni egy csapathoz? Az meg a legalja, amikor egy hullámvölgynél szépen átpártolnak az aktuális sikercsapathoz.a 62 új Pats szurker miért nem lep meg?... divatcsapatcsongikomoly magyar szurkolói oldaluk van. Valamint az emberek szeretnek sikeres csapatnak szurkolni. Ennyi.Fucu
több mint 10 éve
xiongnu
91
jólvanna, jogos 😀 De ez az ikon jött be 😊Februártól mi is többen leszünk? 😊xiongnumármint Louisville szurkolók? remélem!baggio
több mint 10 éve
Februártól mi is többen leszünk? 😊xiongnumármint Louisville szurkolók? remélem!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
andree
1 736
Palmerrel valszeg komoly gond van. Darren Urban @Cardschatter 2m2 minutes ago
GM Steve Keim walks off the field not looking like his team just won. Such is the weight of the Palmer situation.
több mint 10 éve
xiongnu
91
Februártól mi is többen leszünk? 😊
több mint 10 éve
a 62 új Pats szurker miért nem lep meg?... divatcsapatcsongikomoly magyar szurkolói oldaluk van. Valamint az emberek szeretnek sikeres csapatnak szurkolni. Ennyi.
több mint 10 éve
jövőhéten 8-1 vs 7-2, kemény lesz
több mint 10 éve
Ezt hol írtam? Másold már ki nekem!Igeen! Te vagy a legnagyobb szurkoló, ezt már mindenki tudja...catattackAkkor mazohisták mint én 2006 óta XDRozoJó, de új szurkolókról van szó! 😊DannyAdódik a kérdés: mi vesz rá valakit, hogy Raiders, vagy Jags szurkoló legyen? 😀DannyUgyan az ami engem, hogy 2009 után ne dobjam a Cardot mostanáig 😊Rozo
több mint 10 éve
hál istennek azért 2008 óta még nem voltunk olyan brutál szarok egyszer sem, mint a JAXLeon78Ez igaz, de 2006-2007-ben nem voltunk sokkal jobbak 😊
több mint 10 éve
Okafor is fejlődik szépen
több mint 10 éve
catattack
3 520
Igeen! Te vagy a legnagyobb szurkoló, ezt már mindenki tudja...Akkor mazohisták mint én 2006 óta XDRozoJó, de új szurkolókról van szó! 😊DannyAdódik a kérdés: mi vesz rá valakit, hogy Raiders, vagy Jags szurkoló legyen? 😀DannyUgyan az ami engem, hogy 2009 után ne dobjam a Cardot mostanáig 😊Rozo
több mint 10 éve
hál istennek azért 2008 óta még nem voltunk olyan brutál szarok egyszer sem, mint a JAX
több mint 10 éve
Akkor mazohisták mint én 2006 óta XDJó, de új szurkolókról van szó! 😊DannyAdódik a kérdés: mi vesz rá valakit, hogy Raiders, vagy Jags szurkoló legyen? 😀DannyUgyan az ami engem, hogy 2009 után ne dobjam a Cardot mostanáig 😊Rozo
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
Adódik a kérdés: mi vesz rá valakit, hogy Raiders, vagy Jags szurkoló legyen? 😀Dannypl.: személyes kötődés, a főnököm rokonai Jacksonville-ben élnek, így lett Jags drukker, ugye főni?! tuti olvasod 😉
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
a 62 új Pats szurker miért nem lep meg?... divatcsapattudtátok hogy 11 új szurkolótársunk lett, a Ramsnak csak +1...Pont, hogy azért hiányoznak, hogy megvédjék a csapatukat 😊RozoEz már csak megtöri őket 😊Azért nem túl illendő ilyenkor belerugni a másikba... Stay classyundisputedly
Kár, hogy nincs most itt Kos drukker 😀Rozo
Höri: biztos emlékeztek, hogy a szezon előtt felírtam a drukkerek arányát az oldalon.
az idény féltávjánál ennyi új, bevallott szurkoló regisztrált be a kickoff óta:
Patriots 62
Packers 25
Giants 23
49ers 21
Steelers 20
Broncos 19
Seahawks 18
Bears, Saints, Eagles 15-15
Ravens 13
Cardinals 11
Falcons 9
Cowboys 8
Colts 7
Dolphins 6
Lions 5
Raiders, Redskins, Panthers 4-4
Texans, Bengals, Jets 3-3
Jaguars, Chargers, Chiefs 2-2
Titans, Rams, Browns, Bills 1-1
Buccaneers, Vikings 0Cardinalis
több mint 10 éve
Danny
1 717
Jó, de új szurkolókról van szó! 😊Adódik a kérdés: mi vesz rá valakit, hogy Raiders, vagy Jags szurkoló legyen? 😀DannyUgyan az ami engem, hogy 2009 után ne dobjam a Cardot mostanáig 😊Rozo
több mint 10 éve
Majdnem megvolt a köv INT XD
több mint 10 éve
Adódik a kérdés: mi vesz rá valakit, hogy Raiders, vagy Jags szurkoló legyen? 😀DannyUgyan az ami engem, hogy 2009 után ne dobjam a Cardot mostanáig 😊
több mint 10 éve
divatdrukker mind! 😀tudtátok hogy 11 új szurkolótársunk lett, a Ramsnak csak +1...CardinalisPont, hogy azért hiányoznak, hogy megvédjék a csapatukat 😊RozoEz már csak megtöri őket 😊Azért nem túl illendő ilyenkor belerugni a másikba... Stay classyundisputedly
több mint 10 éve
Danny
1 717
Adódik a kérdés: mi vesz rá valakit, hogy Raiders, vagy Jags szurkoló legyen? 😀tudtátok hogy 11 új szurkolótársunk lett, a Ramsnak csak +1...Pont, hogy azért hiányoznak, hogy megvédjék a csapatukat 😊RozoEz már csak megtöri őket 😊Azért nem túl illendő ilyenkor belerugni a másikba... Stay classyundisputedly
Höri: biztos emlékeztek, hogy a szezon előtt felírtam a drukkerek arányát az oldalon.
Patriots 62
Packers 25
Giants 23
49ers 21
Steelers 20
Broncos 19
Seahawks 18
Ravens 13
Cardinals 11
Falcons 9
Cowboys 8
Colts 7
Dolphins 6
Lions 5
Raiders, Redskins, Panthers 4-4
Texans, Bengals, Jets 3-3
Jaguars, Chargers, Chiefs 2-2
Titans, Rams, Browns, Bills 1-1
Buccaneers, Vikings 0Cardinalis
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
na, ki nem kapott még ki idén a Ramstól az NFC WEST-ben?CARDS CARDS CARDS CARDS CARDS CARDS CARDS 😀
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Őszinte részvétem 😕84 sec alatt 2 TD return XDRozoegyiket sem láttam 😕Dexxter Tailor
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
tudtátok hogy 11 új szurkolótársunk lett, a Ramsnak csak +1...Pont, hogy azért hiányoznak, hogy megvédjék a csapatukat 😊RozoEz már csak megtöri őket 😊Azért nem túl illendő ilyenkor belerugni a másikba... Stay classyundisputedly
Patriots 62
Packers 25
Giants 23
49ers 21
Steelers 20
Broncos 19
Seahawks 18
Ravens 13
Cardinals 11
Falcons 9