NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Arizona Cardinals - St. Louis Rams
több mint 10 éve
Az a personal foul elég hülye fújás volt a nagy playnélJakehomerbuzifoci
több mint 10 éve
Az a personal foul elég hülye fújás volt a nagy playnél
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
campbell mekkora sack!!
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
najah, az élet apró örömei 😊meeesze mééég a vége... legalább le van tudva az INT...Cardinalismeg legalább nem egyből pick6, mi? 😊csongi
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
meeesze mééég a vége... legalább le van tudva az INT...Cardinalismeg legalább nem egyből pick6, mi? 😊
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
meeesze mééég a vége... legalább le van tudva az INT...
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
😀😀😀😀Palmerben ha bekattan az INT mód akkor helló.peteyna kösz 😀Dexxter Tailor
több mint 10 éve
andree
1 736
Egy ilyen meccsen, ahol örülünk ha futunk 10 yardot driveonként ez az Int kb a halál. Nagyon kéne egy labdaszerzés, mert amúgy nagyon sanszos a bukó.
több mint 10 éve
Na basszad :S
több mint 10 éve
Palmerben ha bekattan az INT mód akkor helló.peteyna kösz 😀
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
nekünk már ez a következő szint... 😉mert nem tudja el vinni a következő szintre a csapatot. ezek a statok szépek, de le lehet húzni. Stanton erős karú, mobilis gyerek. Palmerben ha bekattan az INT mód akkor helló.peteymiért is?!én nem mondtam hogy szar Palmer, de Stantonnal mentem volna továbbpeteyMégis mit vársz, tulajdonképpen te ezért a tressért jössz hozzánk állandóan.csongilolwut?magyarán egyre szarabb 😊 így már gondolom érthető 😊Leon78botosabb? fordítás földlakó 😀peteyén örülök hogy Palmer lesz a QB-tok 😀peteyMi is örülönk, hogy Kap marad nálatok, egyre botosabb szegény 😊Leon78
erre csak ezt tudom mondani, értem én hogy 7-1 de azért...:cool:petey
www.azcardinals.com/team/roster/Carson-Palmer/77bb593a-c110-45cd-a408-0e982140af9a
www.azcardinals.com/team/roster/Drew-Stanton/34efba6d-6b54-4c63-8d4a-5971c83a0a62Cardinalis
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
mert nem tudja el vinni a következő szintre a csapatot. ezek a statok szépek, de le lehet húzni. Stanton erős karú, mobilis gyerek. Palmerben ha bekattan az INT mód akkor helló.miért is?!én nem mondtam hogy szar Palmer, de Stantonnal mentem volna továbbpeteyMégis mit vársz, tulajdonképpen te ezért a tressért jössz hozzánk állandóan.csongilolwut?magyarán egyre szarabb 😊 így már gondolom érthető 😊Leon78botosabb? fordítás földlakó 😀peteyén örülök hogy Palmer lesz a QB-tok 😀peteyMi is örülönk, hogy Kap marad nálatok, egyre botosabb szegény 😊Leon78
www.azcardinals.com/team/roster/Carson-Palmer/77bb593a-c110-45cd-a408-0e982140af9a
www.azcardinals.com/team/roster/Drew-Stanton/34efba6d-6b54-4c63-8d4a-5971c83a0a62Cardinalis
több mint 10 éve
Itt is olyan Slugfest megy mint nálunk srácok?
több mint 10 éve
Cardinalis
5 788
miért is?!én nem mondtam hogy szar Palmer, de Stantonnal mentem volna továbbpeteyMégis mit vársz, tulajdonképpen te ezért a tressért jössz hozzánk állandóan.csongilolwut?magyarán egyre szarabb 😊 így már gondolom érthető 😊Leon78botosabb? fordítás földlakó 😀peteyén örülök hogy Palmer lesz a QB-tok 😀peteyMi is örülönk, hogy Kap marad nálatok, egyre botosabb szegény 😊Leon78
www.azcardinals.com/team/roster/Drew-Stanton/34efba6d-6b54-4c63-8d4a-5971c83a0a62
THIS IS THE WAY
több mint 10 éve
Na végre egy jó play 😊
több mint 10 éve
én nem mondtam hogy szar Palmer, de Stantonnal mentem volna továbbMégis mit vársz, tulajdonképpen te ezért a tressért jössz hozzánk állandóan.csongilolwut?magyarán egyre szarabb 😊 így már gondolom érthető 😊Leon78botosabb? fordítás földlakó 😀peteyén örülök hogy Palmer lesz a QB-tok 😀peteyMi is örülönk, hogy Kap marad nálatok, egyre botosabb szegény 😊Leon78
több mint 10 éve
faszom, durva ez a rams D-Line
több mint 10 éve
Mégis mit vársz, tulajdonképpen te ezért a tressért jössz hozzánk állandóan.lolwut?magyarán egyre szarabb 😊 így már gondolom érthető 😊Leon78botosabb? fordítás földlakó 😀peteyén örülök hogy Palmer lesz a QB-tok 😀peteyMi is örülönk, hogy Kap marad nálatok, egyre botosabb szegény 😊Leon78
több mint 10 éve
lolwut?magyarán egyre szarabb 😊 így már gondolom érthető 😊Leon78botosabb? fordítás földlakó 😀peteyén örülök hogy Palmer lesz a QB-tok 😀peteyMi is örülönk, hogy Kap marad nálatok, egyre botosabb szegény 😊Leon78
erre csak ezt tudom mondani, értem én hogy 7-1 de azért...:cool:
több mint 10 éve
andree
1 736
Jöhet a szokásos félidős adjust.
több mint 10 éve
magyarán egyre szarabb 😊 így már gondolom érthető 😊botosabb? fordítás földlakó 😀peteyén örülök hogy Palmer lesz a QB-tok 😀peteyMi is örülönk, hogy Kap marad nálatok, egyre botosabb szegény 😊Leon78
több mint 10 éve
botosabb? fordítás földlakó 😀én örülök hogy Palmer lesz a QB-tok 😀peteyMi is örülönk, hogy Kap marad nálatok, egyre botosabb szegény 😊Leon78
több mint 10 éve
Legalább mi kezdjük a félidőt XD
több mint 10 éve
de örülök hogy túlvagyunk a Rams-en, igazi partypooper team 😀