Atlanta Falcons - Carolina Panthers
2 hónapja
olyan arcok vannak pályán akik azt se tudom kicsoda. kareem pl
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
🤷nem igaz, hogy nem érted!miért jönne el green bayből?nem baj top 10-ben draftolunk majd, ja nemSzerimtem ez is meglesz, es a kov ket meccs is. 12-15. hely kozott lesz az, Pierce Jr pedig nagyon jo lesz, sztem rendben van a pick. Illetve a harmadik korben kapott pickett jott Watts, ami szinten jol nez ki. Ez a szezon kuka, hatha jon Matt Laflour ahogy pletykaljak…
Midnight
Dennis90
peach
Kenny
2 hónapja
nem igaz, hogy nem érted!miért jönne el green bayből?nem baj top 10-ben draftolunk majd, ja nemSzerimtem ez is meglesz, es a kov ket meccs is. 12-15. hely kozott lesz az, Pierce Jr pedig nagyon jo lesz, sztem rendben van a pick. Illetve a harmadik korben kapott pickett jott Watts, ami szinten jol nez ki. Ez a szezon kuka, hatha jon Matt Laflour ahogy pletykaljak…
Midnight
Dennis90
peach
2 hónapja
miért jönne el green bayből?nem baj top 10-ben draftolunk majd, ja nemSzerimtem ez is meglesz, es a kov ket meccs is. 12-15. hely kozott lesz az, Pierce Jr pedig nagyon jo lesz, sztem rendben van a pick. Illetve a harmadik korben kapott pickett jott Watts, ami szinten jol nez ki. Ez a szezon kuka, hatha jon Matt Laflour ahogy pletykaljak…
Midnight
Dennis90
2 hónapja
zac robinson megint nem vágja a második félidőben, hogy milyen rendezvényen van
2 hónapja
Egyetertek, a Horn-e elengedheto lett volna…
2 hónapja
Szerintem Horn nem volt dpi, amit elfelejtettek bedobni, az viszont nagyon egyértelműen lol
Tepper takarodj!
2 hónapja
Ezt azert be lehetett volna fujni…
2 hónapja
szerintem is jó Pierce és persze majd kiderül, hogy a Rams akit draftol a helyünkön be fog-e válni, de nagyon kell egy CB A.J. másik oldalára. Illetve szeretem Penixet és szerintem egy jó irányító lehet, de nagyon úgy érzem hogy sokat lesz sérült 😕nem baj top 10-ben draftolunk majd, ja nemSzerimtem ez is meglesz, es a kov ket meccs is. 12-15. hely kozott lesz az, Pierce Jr pedig nagyon jo lesz, sztem rendben van a pick. Illetve a harmadik korben kapott pickett jott Watts, ami szinten jol nez ki. Ez a szezon kuka, hatha jon Matt Laflour ahogy pletykaljak…
Midnight
Dennis90
2 hónapja
nem baj top 10-ben draftolunk majd, ja nemSzerimtem ez is meglesz, es a kov ket meccs is. 12-15. hely kozott lesz az, Pierce Jr pedig nagyon jo lesz, sztem rendben van a pick. Illetve a harmadik korben kapott pickett jott Watts, ami szinten jol nez ki. Ez a szezon kuka, hatha jon Matt Laflour ahogy pletykaljak…
Midnight
2 hónapja
Csak blitzelni kell és Bryce elfelejti, hol vanRemélem ezt meghallották nálunk is 😉
Jakehomer
2 hónapja
Csak blitzelni kell és Bryce elfelejti, hol van
Tepper takarodj!
2 hónapja
nem baj top 10-ben draftolunk majd, ja nem
2 hónapja
eddig szét futottak minket most meg szét passzolnak szuper
2 hónapja
Panthers passjatek egy dologra epul, hogy hol van Brooks. Mindent radobnak.. es mukodik.
2 hónapja
Robinson mikor lesz kibaszva.. ezek az o hivasokmajd év végén amikor 3-14-el végzünk
Tdog
2 hónapja
Robinson mikor lesz kibaszva.. ezek az o hivasok
2 hónapja
Elnezest, valoban!Neked komolyan fontosabb, hogy Penix szar legyen, mint hogy nyerjunk…???? össze keversz Kenny-vel, szarkazmus volt. Nem szeretem Kirk kapítányt inkább egy fél lábu Penix mint egy egészséges Kirk
Dennis90
Midnight
2 hónapja
Nehany inches jatekra miert Robinson fut? Ebben mi a logika?
2 hónapja
Neked komolyan fontosabb, hogy Penix szar legyen, mint hogy nyerjunk…
2 hónapja
juhuuu Kirk a pályán