NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
1 hónapja
KB23
786
Majd a végén ahogy az szokott lenni cousins az utolsó percekben megfordítja a meccset. És ezt mi szépen végig is asszisztáljukigen, erre céloztam 😀nem mondom h nem jogos egyik se, de konkrétan a negyedik seahawks drive megy tovább zászlóvalsaját magatokkal basztok ki eddig
peach
petey
peach
1 hónapja
igen, erre céloztam 😀nem mondom h nem jogos egyik se, de konkrétan a negyedik seahawks drive megy tovább zászlóvalsaját magatokkal basztok ki eddig
peach
petey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
nem mondom h nem jogos egyik se, de konkrétan a negyedik seahawks drive megy tovább zászlóvalsaját magatokkal basztok ki eddig
peach
1 hónapja
nem mondom h nem jogos egyik se, de konkrétan a negyedik seahawks drive megy tovább zászlóval
1 hónapja
KB23
786
Már azt hittem beszopjik a 3 és világ végét
1 hónapja
KB23
786
Azért látszik, hogy 2 ember kiesett a támadó falbol
1 hónapja
puncik vagyunk, illetve ha nem ilyen ebiketiek rohangálnának a védelemben akkor ez sack td helyett
1 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Walker baszki.
1 hónapja
kibaszott fasz
1 hónapja
Csalad miatt most kezdtem el nezni. Van mar bika vedelmunk?
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
nem értem miért nem lindstrom-mcgary felé futunk...
1 hónapja
Bergeron kiesett, azóta nem megy a futás balra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
KB23
786
Mínuszban meg lehetne fogni a futást, de inkább úgy gondolják hadd menjen. Ilyen egy kutya ütő bandát
1 hónapja
KB23
786
Nekem az volt, mert én nem tudtam volna megdobni 😄, de igazatok van így visszanézve nem volt nagy ügy csak 4 embernek csak 1re kellett volna figyelnie.igen, de arra célozgatunk hogy nem volt ez olyan földöntúli dobás mint ahogy beállítottadHát bocs ha félre érthetően fogalmaztam, de ezt akkor is a védelem baszta el 😉de most tök másról beszélsz. úgy mondtad, mintha 1 négyzetméteren belül állt volna 4 ember és úgy dobta be.Hát pont az volt a baj, nem? 4en 1 emberre azért nagy szopás a védelem részérőlAzért 4 ember közé? Van töke. 😄az a 4 ember 5 yardnál nem volt közelebb egymáshoz megsúgom
KB23
peach
KB23
a gond az volt, hogy se S se LB nem fogta a zónáját, pedig már snap után látszott, hogy őt nézte Gino, egy életképesebb védelemnél ez egy INT lett volna.
petey
KB23
peach
1 hónapja
igen, de arra célozgatunk hogy nem volt ez olyan földöntúli dobás mint ahogy beállítottadHát bocs ha félre érthetően fogalmaztam, de ezt akkor is a védelem baszta el 😉de most tök másról beszélsz. úgy mondtad, mintha 1 négyzetméteren belül állt volna 4 ember és úgy dobta be.Hát pont az volt a baj, nem? 4en 1 emberre azért nagy szopás a védelem részérőlAzért 4 ember közé? Van töke. 😄az a 4 ember 5 yardnál nem volt közelebb egymáshoz megsúgom
KB23
peach
KB23
a gond az volt, hogy se S se LB nem fogta a zónáját, pedig már snap után látszott, hogy őt nézte Gino, egy életképesebb védelemnél ez egy INT lett volna.
petey
KB23
1 hónapja
KB23
786
Hát bocs ha félre érthetően fogalmaztam, de ezt akkor is a védelem baszta el 😉de most tök másról beszélsz. úgy mondtad, mintha 1 négyzetméteren belül állt volna 4 ember és úgy dobta be.Hát pont az volt a baj, nem? 4en 1 emberre azért nagy szopás a védelem részérőlAzért 4 ember közé? Van töke. 😄az a 4 ember 5 yardnál nem volt közelebb egymáshoz megsúgom
KB23
peach
KB23
petey
1 hónapja
de most tök másról beszélsz. úgy mondtad, mintha 1 négyzetméteren belül állt volna 4 ember és úgy dobta be.Hát pont az volt a baj, nem? 4en 1 emberre azért nagy szopás a védelem részérőlAzért 4 ember közé? Van töke. 😄az a 4 ember 5 yardnál nem volt közelebb egymáshoz megsúgom
KB23
peach
KB23
1 hónapja
Azért 4 ember közé? Van töke. 😄azért nem volt egy bonyolult dobás, senki nem volt körülötte
KB23
1 hónapja
Azért 4 ember közé? Van töke. 😄az a 4 ember 5 yardnál nem volt közelebb egymáshoz megsúgom
KB23
1 hónapja
Ez egy gyönyörű play design volt, meg kell hagyni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
csak a pöcsöm nem tudta mi jön, de azért ott hagyjuk egy az egyben a mentálisan megbaszott terrellel. időkérés után. agyfasz
1 hónapja
KB23
786
Azért 4 ember közé? Van töke. 😄
1 hónapja
KB23
786
Azt a kurva, hát tud ilyet is Geno??