NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Buffalo Bills - San Diego Chargers
több mint 10 éve
És Mathewshoz hasonlóan a 5. után már feküdnél a kórházban.Brownt agyon használjuk, de úgy néz ki eddig , hogy terhelhető.Sixo67Én is belefutok neked a falba 15-ször. Csak adj egy évet felkészülni rá.szaba
több mint 10 éve
Na igazam lett, hogy az elkapói mélységről beszéltem...ma pont igazolták a srácok, nem is tudott vele a Bills mit kezdeni. Mi is feltettük a Chicago által elért 20 pontot, de csak 10-et kaptunk, Spiller semmit nem ért el, le a kalappal a D előtt, mert van! 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
szaba
10 542
Brownt agyon használjuk, de úgy néz ki eddig , hogy terhelhető.Sixo67Én is belefutok neked a falba 15-ször. Csak adj egy évet felkészülni rá.
több mint 10 éve
Nah jah mondjuk Donald kacsa kerek 2.0-s átlagában a playcall és Brown is benne van.Hard azért hiányzik a fal közepéről, a TFL-ek többsége blocking scheme hiba volt nálam.empty taxiJoeD-nek lesz még mit munkálnia. Azért Ohrnbergr peremember a legtöbb helyen, nem kezdő. 😀szaba
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Brownt agyon használjuk, de úgy néz ki eddig , hogy terhelhető.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Hard azért hiányzik a fal közepéről, a TFL-ek többsége blocking scheme hiba volt nálam.empty taxiJoeD-nek lesz még mit munkálnia. Azért Ohrnbergr peremember a legtöbb helyen, nem kezdő. 😀
több mint 10 éve
Hard azért hiányzik a fal közepéről, a TFL-ek többsége blocking scheme hiba volt nálam.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Elég könnyű a következő 5 meccs, most kell kiharcolni a PO-t nem decemberben.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Ezek a sok retek zászló amúgy marhára idegesítő.
több mint 10 éve
Matt Miller @nfldraftscoutIntentional grounding in the end zone by EJ Manuel results in a safety. Really struggled with Football IQ aspect of the game today.
Madden hates me.
több mint 10 éve
újabb szép döntés, ha átdobja a LOS-t nincs safety, bravo...ennyi elég is volt, gratula a Chargersnek!
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 10 éve
szaba
10 542
Ki kell rúgni Paganot és ki kell nevelni Geatherst és Carretherst, aztán go. 😊 😀Jó a kérdés 😊Miért nem játszik azt? 😊szabaReyes sack? Túl sokat szívtam és haluzok most?Sixo67Ha 1-gapet játszana a DL Reyes 10 sackes játékos lenne.empty taxi
1. A DC a 2-gapre esküszik
2. Kéne vmi playmaker ILB ahhoz h sikeres legyen egy 1-gap DL szvsz, plusz vmi jóféle zsírdisznó se ártanaempty taxi
több mint 10 éve
Jó a kérdés 😊Miért nem játszik azt? 😊szabaReyes sack? Túl sokat szívtam és haluzok most?Sixo67Ha 1-gapet játszana a DL Reyes 10 sackes játékos lenne.empty taxi
1. A DC a 2-gapre esküszik
2. Kéne vmi playmaker ILB ahhoz h sikeres legyen egy 1-gap DL szvsz, plusz vmi jóféle zsírdisznó se ártana
Madden hates me.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Miért nem játszik azt? 😊Reyes sack? Túl sokat szívtam és haluzok most?Sixo67Ha 1-gapet játszana a DL Reyes 10 sackes játékos lenne.empty taxi
több mint 10 éve
Reyes sack? Túl sokat szívtam és haluzok most?Sixo67Ha 1-gapet játszana a DL Reyes 10 sackes játékos lenne.
Madden hates me.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Ami eléggé aggasztó szerintem, hogy lassan diagnosztizál Manuel. Az NFL-ben már nem várhatsz fél másodperccel többet, hogy jól megnézd az elkapó tényleg üres-e. Üres-bumm. Ennyi.
több mint 10 éve
szaba
10 542
Mondjuk most kavar a szél fel-alá. De volt tavaly is már több fail, ami oldalt kiment kb. 30 yard után.Tavaly az egész szezonban volt 1 TB-je, idén már 4-nél tart.empty taxiNem szívesen írom le, de Scifres idén nem jó.empty taxiMár tavaly sem volt önmaga. Kezd kopni.szaba
több mint 10 éve
szaba
10 542
Azért félelmetes, hogy 2. félidőben alig volt pályán Green... Goodwin koppant. :/
több mint 10 éve
Tavaly az egész szezonban volt 1 TB-je, idén már 4-nél tart.Nem szívesen írom le, de Scifres idén nem jó.empty taxiMár tavaly sem volt önmaga. Kezd kopni.szaba
Madden hates me.