Cincinnati Bengals – Cleveland Browns
több mint 9 éve
Ezek, ha 16:0 lenne, akkor is arról beszélnének, hogy Dalton-t nem lehet komolyan venni... 😊Csak az bántja,hogy a Chiefs még nyögvenyelősen sem tud nyerni idén. : - )
Meghogy elég sok nyögvenyelős meccsen nyertek!
Én örülni fogok, bárhogyan is nyerünk!! 😊
nhm
több mint 9 éve
Ezek, ha 16:0 lenne, akkor is arról beszélnének, hogy Dalton-t nem lehet komolyan venni... 😊Rihárd az SB után azon fog sopánkodni, hogy úgysem lesz dinasztia 😊
Meghogy elég sok nyögvenyelős meccsen nyertek!
nhm
Lou Anarumo for president
több mint 9 éve
nhm
1 254
Ezek, ha 16:0 lenne, akkor is arról beszélnének, hogy Dalton-t nem lehet komolyan venni... 😊Meghogy elég sok nyögvenyelős meccsen nyertek!
több mint 9 éve
Vajon Ricsi értette,hogy az "A for Eifert" egy szóvicc(azon kívül,hogy a TE értékelését is magában foglalja)?kizárt
Nelson87
......
több mint 9 éve
Vajon Ricsi értette,hogy az "A for Eifert" egy szóvicc(azon kívül,hogy a TE értékelését is magában foglalja)?
több mint 9 éve
Csak egy Mike Evans kellene a Browns-ba, és Manziel királykodna, de ilyen elkapógárdával veszett fejsze nyele ez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Höri majd mondd meg Ricsinek, hogy szarok a forrásaiSok dolog köthető Brownhoz, a playbook pont nemtudtok valami cikket linkelni az első playbookok megjelenésével kapcsolatban?Hörivégre megtaláltam: nem cikk, hanem egy részlet a Big-Time Football at Harvard, 1905: The Diary of Coach Bill Reid című könyvből
LINK
a Crimson edzője, William R. Reid maga ír néhány mondatot az első playbook megalkotásáról
baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Mindenki a tavalyi 0-30-at emlegeti, pedig volt 2014-ben egy emlékezetes TNF is, ahol Dalton hazai pályán produkált egy 0 közeli QB ratinget
több mint 9 éve
Manziel nek jót tenne egy gyors 0:21, utána garbageben hozhatna pár TD-t egy 25-45 körüli meccsen
több mint 9 éve
Coughlin az NCAA-ben is volt főedző, ő nem mondana ilyen blődséget 8)"Manziel elsősorban futó irányító" - na épp ezért nézem a meccset, mert roppant kíváncsi lennék, ha ötnél több futása lenneaz aláírásodban lévő idézet kitől származik? Coughlin?
baggio
Kampman
---
több mint 9 éve
Az nfl-ben a sack nem számít negatív yardos futásnak, úgyhogy a garbage time-ban meglesz az"Manziel elsősorban futó irányító" - na épp ezért nézem a meccset, mert roppant kíváncsi lennék, ha ötnél több futása lennelehet hülyeség volt arra fogadni, hogy több mint 20.5 yardja lesz futásból?
baggio
sLyNz
---
több mint 9 éve
Hektikus hogy a statisztika mit ír sacknek vagy minusz yardos scramblingnek. Meglehet"Manziel elsősorban futó irányító" - na épp ezért nézem a meccset, mert roppant kíváncsi lennék, ha ötnél több futása lennelehet hülyeség volt arra fogadni, h több mint 20.5 yardja lesz futásból?
baggio
sLyNz
több mint 9 éve
Jó estét, mondtam én megbánja ezt a meccset a tv
Lou Anarumo for president
több mint 9 éve
| róka jani |"Manziel elsősorban futó irányító" - na épp ezért nézem a meccset, mert roppant kíváncsi lennék, ha ötnél több futása lenneaz aláírásodban lévő idézet kitől származik? Coughlin?
baggio
Kampman
több mint 9 éve
"Manziel elsősorban futó irányító" - na épp ezért nézem a meccset, mert roppant kíváncsi lennék, ha ötnél több futása lennelehet hülyeség volt arra fogadni, h több mint 20.5 yardja lesz futásból?
baggio
......
több mint 9 éve
Kampman
28 290
"Manziel elsősorban futó irányító" - na épp ezért nézem a meccset, mert roppant kíváncsi lennék, ha ötnél több futása lenneaz aláírásodban lévő idézet kitől származik? Coughlin?
baggio
több mint 9 éve
"Manziel elsősorban futó irányító" - na épp ezért nézem a meccset, mert roppant kíváncsi lennék, ha ötnél több futása lenne
---
több mint 9 éve
Azt lehet tudni, ki kommentálja Sport TV-n?Sikerült kiderítenem, hogy Gyula
Mikey
---
több mint 9 éve
Vezet a Kent State 10-6-ra, szóval bejöhetZombori Taktikus Sándor előrejelzéseSzerintem az ohioi csapat fog nyerni
A mai meccset várhatóan egy Paul Brown által alapított csapat nyeri.
Kampman
Löfli
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 9 éve
Zombori Taktikus Sándor előrejelzéseSzerintem az ohioi csapat fog nyerni
A mai meccset várhatóan egy Paul Brown által alapított csapat nyeri.
Kampman
több mint 9 éve
jövő heti Bills - Jets TNF "color rush" mezeit ma mutatják be a meccs közben elvilegfbon már félórája terjednek a képek a mezekről
Löfli
......
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Zombori Taktikus Sándor előrejelzéseA mai meccset várhatóan egy Paul Brown által alapított csapat nyeri.
több mint 9 éve
jövő heti Bills - Jets TNF "color rush" mezeit ma mutatják be a meccs közben elvileg