NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 199
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Detroit Lions - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Roughing the referee? 😅
több mint 1 éve
Úgyse ment volna, csak forgolódnék. Meccs van, ez a tudat nem engedné.Na, fordíthat a Packersazt hittük alszol
shagi0206
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Kezdem élvezni a meccset.
több mint 1 éve
🔥🔥Jacobs-nál a háttal bevetődös futás lesz a a signature-move
több mint 1 éve
Na, fordíthat a Packersazt hittük alszol
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Na, fordíthat a Packers
több mint 1 éve
Hoppa
több mint 1 éve
Úgy látszik Kraftot csak a bravúrossal lehet megtalalni az end zoneban. Ha totál üres, akkor meg homály.Ja, az igaz, hogy próbálkozás már volt...
twitch(4thline)
több mint 1 éve
Úgy látszik Kraftot csak a bravúrossal lehet megtalalni az end zoneban. Ha totál üres, akkor meg homály.
több mint 1 éve
Végre elővettük Kraftot.
több mint 1 éve
Na ez penge volt, minél tovább lőtávolon belül kell maradni
több mint 1 éve
Na
több mint 1 éve
Mindezt egy "kis túlzással " utcáról összerángatott D ellen.Valóban rejtély.Gyakorlatilag egy mp alatt Love arcaban vannak. Nem tduom, mi tortent az O-line-nal, mert pass protectionben eddig ligaelit volt31 passzolt yard, nem vittük túlzásbaTeljesen becsődölt a passzjátékunk, így nehéz lesz.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Megneztem, a PFF mit gondol: Rhyan pass blocking grade-je 7,6, Myerse 0Valóban rejtély.Gyakorlatilag egy mp alatt Love arcaban vannak. Nem tduom, mi tortent az O-line-nal, mert pass protectionben eddig ligaelit volt31 passzolt yard, nem vittük túlzásbaTeljesen becsődölt a passzjátékunk, így nehéz lesz.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Valóban rejtély.Gyakorlatilag egy mp alatt Love arcaban vannak. Nem tduom, mi tortent az O-line-nal, mert pass protectionben eddig ligaelit volt31 passzolt yard, nem vittük túlzásbaTeljesen becsődölt a passzjátékunk, így nehéz lesz.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
casaubon
több mint 1 éve
Gyakorlatilag egy mp alatt Love arcaban vannak. Nem tduom, mi tortent az O-line-nal, mert pass protectionben eddig ligaelit volt31 passzolt yard, nem vittük túlzásbaTeljesen becsődölt a passzjátékunk, így nehéz lesz.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Vajon kockázatos aludni? Csináltam már olyat, hogy félidőben álomra hajtottam a fejem 1 simának tűnő meccs után, majd igencsak meglepődtem, mikor felkeltem, és láttam az eredményt.Nyugodtan menj aludni 😊
shagi0206
több mint 1 éve
Vajon kockázatos aludni? Csináltam már olyat, hogy félidőben álomra hajtottam a fejem 1 simának tűnő meccs után, majd igencsak meglepődtem, mikor felkeltem, és láttam az eredményt.Szundíts egyet a szünetben.🙂
shagi0206
több mint 1 éve
31 passzolt yard, nem vittük túlzásbaTeljesen becsődölt a passzjátékunk, így nehéz lesz.
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Vajon kockázatos aludni? Csináltam már olyat, hogy félidőben álomra hajtottam a fejem 1 simának tűnő meccs után, majd igencsak meglepődtem, mikor felkeltem, és láttam az eredményt.Javaslom az alvást.
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
31 passzolt yard, nem vittük túlzásba
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Vajon kockázatos aludni? Csináltam már olyat, hogy félidőben álomra hajtottam a fejem 1 simának tűnő meccs után, majd igencsak meglepődtem, mikor felkeltem, és láttam az eredményt.
több mint 1 éve
Merem remélni, hogy nem a semmiért aludtam itt 7 órától kezdve össze vissza, szóval legalább csúcsmeccset akarok.Eddig nagyon nem is lehetnénk messzebb ettől...
shagi0206