Detroit Lions - Green Bay Packers
16 napja
casaubon
2 544
Roughing the referee? 😅
16 napja
shagi0206
11 122
Úgyse ment volna, csak forgolódnék. Meccs van, ez a tudat nem engedné.Na, fordíthat a Packersazt hittük alszol
shagi0206
Tactful Cactus
16 napja
Kezdem élvezni a meccset.
16 napja
🔥🔥Jacobs-nál a háttal bevetődös futás lesz a a signature-move
16 napja
Tactful Cactus
13 985
Na, fordíthat a Packersazt hittük alszol
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 napja
shagi0206
11 122
Na, fordíthat a Packers
16 napja
casaubon
2 544
Hoppa
16 napja
Úgy látszik Kraftot csak a bravúrossal lehet megtalalni az end zoneban. Ha totál üres, akkor meg homály.Ja, az igaz, hogy próbálkozás már volt...
twitch(4thline)
16 napja
Úgy látszik Kraftot csak a bravúrossal lehet megtalalni az end zoneban. Ha totál üres, akkor meg homály.
16 napja
Végre elővettük Kraftot.
16 napja
Na ez penge volt, minél tovább lőtávolon belül kell maradni
16 napja
casaubon
2 544
Na
16 napja
Mindezt egy "kis túlzással " utcáról összerángatott D ellen.Valóban rejtély.Gyakorlatilag egy mp alatt Love arcaban vannak. Nem tduom, mi tortent az O-line-nal, mert pass protectionben eddig ligaelit volt31 passzolt yard, nem vittük túlzásbaTeljesen becsődölt a passzjátékunk, így nehéz lesz.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
16 napja
casaubon
2 544
Megneztem, a PFF mit gondol: Rhyan pass blocking grade-je 7,6, Myerse 0Valóban rejtély.Gyakorlatilag egy mp alatt Love arcaban vannak. Nem tduom, mi tortent az O-line-nal, mert pass protectionben eddig ligaelit volt31 passzolt yard, nem vittük túlzásbaTeljesen becsődölt a passzjátékunk, így nehéz lesz.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nagylaza, főpohárnok
16 napja
Valóban rejtély.Gyakorlatilag egy mp alatt Love arcaban vannak. Nem tduom, mi tortent az O-line-nal, mert pass protectionben eddig ligaelit volt31 passzolt yard, nem vittük túlzásbaTeljesen becsődölt a passzjátékunk, így nehéz lesz.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
casaubon
16 napja
casaubon
2 544
Gyakorlatilag egy mp alatt Love arcaban vannak. Nem tduom, mi tortent az O-line-nal, mert pass protectionben eddig ligaelit volt31 passzolt yard, nem vittük túlzásbaTeljesen becsődölt a passzjátékunk, így nehéz lesz.
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
16 napja
casaubon
2 544
Vajon kockázatos aludni? Csináltam már olyat, hogy félidőben álomra hajtottam a fejem 1 simának tűnő meccs után, majd igencsak meglepődtem, mikor felkeltem, és láttam az eredményt.Nyugodtan menj aludni 😊
shagi0206
16 napja
Vajon kockázatos aludni? Csináltam már olyat, hogy félidőben álomra hajtottam a fejem 1 simának tűnő meccs után, majd igencsak meglepődtem, mikor felkeltem, és láttam az eredményt.Szundíts egyet a szünetben.🙂
shagi0206
16 napja
31 passzolt yard, nem vittük túlzásbaTeljesen becsődölt a passzjátékunk, így nehéz lesz.
Tactful Cactus
16 napja
Tactful Cactus
13 985
Vajon kockázatos aludni? Csináltam már olyat, hogy félidőben álomra hajtottam a fejem 1 simának tűnő meccs után, majd igencsak meglepődtem, mikor felkeltem, és láttam az eredményt.Javaslom az alvást.
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
16 napja
shagi0206
11 122
Vajon kockázatos aludni? Csináltam már olyat, hogy félidőben álomra hajtottam a fejem 1 simának tűnő meccs után, majd igencsak meglepődtem, mikor felkeltem, és láttam az eredményt.
16 napja
Merem remélni, hogy nem a semmiért aludtam itt 7 órától kezdve össze vissza, szóval legalább csúcsmeccset akarok.Eddig nagyon nem is lehetnénk messzebb ettől...
shagi0206