Detroit Lions - Miami Dolphins
több mint 2 éve
hat ez erdekes meccs voltmiért? a 14-0 után már jibban ment nekünk is.
Adirotor
több mint 2 éve
Tdog
653
Szep szep👏 izzados voltNa egyszer teszek a dolphinsra…koszonjuk szépen! jer máskor is! :- )
Tdog
Ventura
több mint 2 éve
hat ez erdekes meccs volt
több mint 2 éve
Na egyszer teszek a dolphinsra…koszonjuk szépen! jer máskor is! :- )
Tdog
több mint 2 éve
Tdog
653
Nagy misstackle gyaros voltJajj duke riley itt van?? De utaltam a csavot a falconsban.aha, és annyira nem is kutyaütő volt már pár impact playje dolphinként
Tdog
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
'nehogy bedobjanak egy zaszlot mert megbaszum annyukat.' - mondta lakatos szandokan a blaha aluljaroban.
több mint 2 éve
Jajj duke riley itt van?? De utaltam a csavot a falconsban.aha, és annyira nem is kutyaütő volt már pár impact playje dolphinként
Tdog
több mint 2 éve
Tdog
653
Jajj duke riley itt van?? De utaltam a csavot a falconsban.
több mint 2 éve
Nem ertem amugy hogy 2.ra miert futottak, a passz eddig siman mentpláne edmondssal
Tdog
több mint 2 éve
Tdog
653
Nem ertem amugy hogy 2.ra miert futottak, a passz eddig siman ment
több mint 2 éve
Tdog
653
Jaa😅😅nem is azt irtam h nyertes lottoszámokértHat azert ez meg nincs megmajd most adjustál a védelem, offense meg tovább mozog és simán behuzzuklottoszámokért pm-ben keressetek
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
Tdog
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
nem is azt irtam h nyertes lottoszámokértHat azert ez meg nincs megmajd most adjustál a védelem, offense meg tovább mozog és simán behuzzuklottoszámokért pm-ben keressetek
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
Tdog
több mint 2 éve
Tdog
653
Hat azert ez meg nincs megmajd most adjustál a védelem, offense meg tovább mozog és simán behuzzuklottoszámokért pm-ben keressetek
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
shagi0206
10 905
Hill elfáradt?
több mint 2 éve
Ez a lions punter kurva nagyokat rugnem véletlenül tömték ki pénzzel
Tdog
több mint 2 éve
Tdog
653
Ez a lions punter kurva nagyokat rug
több mint 2 éve
sieler nagyotmegy ma.
több mint 2 éve
majd most adjustál a védelem, offense meg tovább mozog és simán behuzzuklottoszámokért pm-ben keressetek
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
hát tekintve h kocsival viszik le és nem is mertek ismétlést mutatni valszeg idénre teljesül a kivánságod1 elit es egy baromi jo falember kozott is lathatoan nem jogonosz vagyok de remelem eichenberget nem latjuk a palyan tobbetpedig fejlődött tavalyhoz képest, jobb neki ez a poszt.
Adirotor
nyilván meccsenként 1 holding befigyel
Kúrfürst briareos
Adirotor
több mint 2 éve
1 elit es egy baromi jo falember kozott is lathatoan nem jogonosz vagyok de remelem eichenberget nem latjuk a palyan tobbetpedig fejlődött tavalyhoz képest, jobb neki ez a poszt.
Adirotor
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
gonosz vagyok de remelem eichenberget nem latjuk a palyan tobbetpedig fejlődött tavalyhoz képest, jobb neki ez a poszt.
Adirotor
több mint 2 éve
Elfogy a power a masodikra.
több mint 2 éve
gonosz vagyok de remelem eichenberget nem latjuk a palyan tobbet
több mint 2 éve
Tdog
653
Punt lehet el se hiszem