Detroit Lions - Miami Dolphins
több mint 3 éve
hat ez erdekes meccs voltmiért? a 14-0 után már jibban ment nekünk is.
Adirotor
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Szep szep👏 izzados voltNa egyszer teszek a dolphinsra…koszonjuk szépen! jer máskor is! :- )
Tdog
Ventura
több mint 3 éve
hat ez erdekes meccs volt
több mint 3 éve
Na egyszer teszek a dolphinsra…koszonjuk szépen! jer máskor is! :- )
Tdog
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
Nagy misstackle gyaros voltJajj duke riley itt van?? De utaltam a csavot a falconsban.aha, és annyira nem is kutyaütő volt már pár impact playje dolphinként
Tdog
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
'nehogy bedobjanak egy zaszlot mert megbaszum annyukat.' - mondta lakatos szandokan a blaha aluljaroban.
több mint 3 éve
Jajj duke riley itt van?? De utaltam a csavot a falconsban.aha, és annyira nem is kutyaütő volt már pár impact playje dolphinként
Tdog
több mint 3 éve
Jajj duke riley itt van?? De utaltam a csavot a falconsban.
több mint 3 éve
Nem ertem amugy hogy 2.ra miert futottak, a passz eddig siman mentpláne edmondssal
Tdog
több mint 3 éve
Nem ertem amugy hogy 2.ra miert futottak, a passz eddig siman ment
több mint 3 éve
Jaa😅😅nem is azt irtam h nyertes lottoszámokértHat azert ez meg nincs megmajd most adjustál a védelem, offense meg tovább mozog és simán behuzzuklottoszámokért pm-ben keressetek
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
Tdog
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
nem is azt irtam h nyertes lottoszámokértHat azert ez meg nincs megmajd most adjustál a védelem, offense meg tovább mozog és simán behuzzuklottoszámokért pm-ben keressetek
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
Tdog
több mint 3 éve
Hat azert ez meg nincs megmajd most adjustál a védelem, offense meg tovább mozog és simán behuzzuklottoszámokért pm-ben keressetek
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Hill elfáradt?
több mint 3 éve
Ez a lions punter kurva nagyokat rugnem véletlenül tömték ki pénzzel
Tdog
több mint 3 éve
Ez a lions punter kurva nagyokat rug
több mint 3 éve
sieler nagyotmegy ma.
több mint 3 éve
majd most adjustál a védelem, offense meg tovább mozog és simán behuzzuklottoszámokért pm-ben keressetek
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
hát tekintve h kocsival viszik le és nem is mertek ismétlést mutatni valszeg idénre teljesül a kivánságod1 elit es egy baromi jo falember kozott is lathatoan nem jogonosz vagyok de remelem eichenberget nem latjuk a palyan tobbetpedig fejlődött tavalyhoz képest, jobb neki ez a poszt.
Adirotor
nyilván meccsenként 1 holding befigyel
Kúrfürst briareos
Adirotor
több mint 3 éve
1 elit es egy baromi jo falember kozott is lathatoan nem jogonosz vagyok de remelem eichenberget nem latjuk a palyan tobbetpedig fejlődött tavalyhoz képest, jobb neki ez a poszt.
Adirotor
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
gonosz vagyok de remelem eichenberget nem latjuk a palyan tobbetpedig fejlődött tavalyhoz képest, jobb neki ez a poszt.
Adirotor
több mint 3 éve
Elfogy a power a masodikra.
több mint 3 éve
gonosz vagyok de remelem eichenberget nem latjuk a palyan tobbet
több mint 3 éve
Punt lehet el se hiszem