Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Nagyon sok mindent odaadnék a Bills-Bengals AFC döntőért
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Hoppá...itt is 1 futott TD!
több mint 2 éve
tácccsdán Zoli!
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Mi ki tudtunk kapni tőlük 😀áh füles nem olyan szerencsétlen hogy a lionsnak szurkoljonsose láttam bazzanit de úgy képzelem el mint fülest micimackóbólvidám egy műsor lenneBazzanit szerettem volna 😕DombitibiMost ki lesz a sztárvendég?Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
shawnka
Adirotor
ozibozi
shawnka
yooker
briareos
Negritis
több mint 2 éve
áh füles nem olyan szerencsétlen hogy a lionsnak szurkoljonsose láttam bazzanit de úgy képzelem el mint fülest micimackóbólvidám egy műsor lenneBazzanit szerettem volna 😕DombitibiMost ki lesz a sztárvendég?Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
shawnka
Adirotor
ozibozi
shawnka
yooker
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
sose láttam bazzanit de úgy képzelem el mint fülest micimackóbólvidám egy műsor lenneBazzanit szerettem volna 😕DombitibiMost ki lesz a sztárvendég?Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
shawnka
Adirotor
ozibozi
shawnka
yooker
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Az nem baj, ha beindul a futójáték, kellene
több mint 2 éve
@AnnieAgar·
53m
Now’s the time to tweet anything you want about the Bengals, they can’t block you.
több mint 2 éve
mekkora sack
több mint 2 éve
Nekem annyi a bajom az Arena4-el, hogy:ne általánosítsunk kérem
- nem engedélyezik, hogy a telekomnál benne legyen az archív tv-ben
- Nem tudnak beszélni a kommentátorok. Mondjuk én nyelvtan-náci vagyok, de halálba idegesít hogy pl “bent van a rájátszásba”. Nem bazzeg, a rájátszásban!!!! 😡
SirPub
több mint 2 éve
vidám egy műsor lenneBazzanit szerettem volna 😕DombitibiMost ki lesz a sztárvendég?Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
shawnka
Adirotor
ozibozi
shawnka
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=RDDFP67Ppd4&t=1swww.youtube.com/watch?v=BP82Lm0X5iE
csak hogy valami zene is legyen már itt 😀
shagi0206
én egy 20assal fiatalabb vagyok
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Csak 5x sackelték Burrow-t? Legalább 10-nek hittem 😊
több mint 2 éve
tök jók ezek a videók csak kicsit lassan haladok velük...
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Nekem annyi a bajom az Arena4-el, hogy:- nem engedélyezik, hogy a telekomnál benne legyen az archív tv-ben
- Nem tudnak beszélni a kommentátorok. Mondjuk én nyelvtan-náci vagyok, de halálba idegesít hogy pl “bent van a rájátszásba”. Nem bazzeg, a rájátszásban!!!! 😡
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Bazzanit szerettem volna 😕DombitibiMost ki lesz a sztárvendég?Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
shawnka
Adirotor
ozibozi
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
www.youtube.com/watch?v=RDDFP67Ppd4&t=1scsak hogy valami zene is legyen már itt 😀
több mint 2 éve
bocs ez már túl sok, alekosz 24 órája még pont beleférha esetleg mégsewww.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQköszi, ezzel elleszek a bills meccsig
Negritis
eaglesmcnabb
www.youtube.com/watch?v=ekxZrFQAkTs
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
de csak hogy valami jó is legyenThe Stronger you become, the Weaker you really are.
több mint 2 éve
ha esetleg mégsewww.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQköszi, ezzel elleszek a bills meccsig
Negritis
eaglesmcnabb
www.youtube.com/watch?v=ekxZrFQAkTs
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Egyébként az Arena-val, annyiban nincsen gond, hogy meg tud egyezni a nagy szolgáltatókkal, UPC/Vodafone és Telekom, hogy bekerüljenek a szórásba, így mindenhol elérhető lesz. A piac meg ilyen, aki többet fizet, viszi a közvetítést. Obviously ha senki nem fogja nézni, és nem hoz annyi reklám és sponzor pénzt, akkor úgysem szállnak be az aukcióba.Eleve felháborító volt, hogy egy országosan 30-40% lefedettséggel rendelkező szolgáltató, elkarmol olyan sportokat, amelyeknek legalább 60%os lefedettsége legyen...pl foci.Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
shawnka
Rodaron
Digit viszont igen, elviszi a 4IG, aki elviszi az Antenna Hungáriát, szóval, az is közszolgálati lesz...ha minden marad
több mint 2 éve
én is azt gondolom, hogy az egy hatalmas pisztolypárbaj lesz6-6 play mindkét csapattól és 9 és 6 pontAz majd a másik AFC elődöntőn lesz (vagy nem).
miközben lehetne 42-42 is 😊
NB2
iktriad
(bár félek a KC- ahogy sok éven át a pats- rutinból behúzza)
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQköszi, ezzel elleszek a bills meccsig
Negritis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
csak hogy valami quality content is legyen a félidőretőle csak ez 😀
www.youtube.com/watch?v=2wltxViGhxk
mustaine
youtu.be/VRI7HxElr-4