Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
ozibozi
17 140
DombitibiMost ki lesz a sztárvendég?Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
shawnka
Adirotor
több mint 2 éve
csak hogy valami quality content is legyen a félidőrewww.youtube.com/watch?v=2wltxViGhxk
több mint 2 éve
6-6 play mindkét csapattól és 9 és 6 pontAz majd a másik AFC elődöntőn lesz (vagy nem).
miközben lehetne 42-42 is 😊
NB2
több mint 2 éve
amúgy ugye tudjátok hogyyoutu.be/HUudIGyATMo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
6-6 play mindkét csapattól és 9 és 6 pontmiközben lehetne 42-42 is 😊
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Hát nekem, akinél fokozott agresszió, mizofónia, és egyéb finomságok fellelhetők, nos igenmár akinek 😀Jó játék, csak kurva idegesítő 😄én a dark soulst üzelembe nemsoká 😀Idén megtörik az Sb átokr.baggioRobi mi ez az új avatar? (Ezt mintha már írtam volna valakinek az előbb nem? 😀 )
iktriad
Na de én legalább felébredtem, mehet a project cars a félidőben
r.baggio
Negritis
shagi0206
Negritis
több mint 2 éve
youtu.be/miomuSGoPzI
több mint 2 éve
git gudJó játék, csak kurva idegesítő 😄én a dark soulst üzelembe nemsoká 😀Idén megtörik az Sb átokr.baggioRobi mi ez az új avatar? (Ezt mintha már írtam volna valakinek az előbb nem? 😀 )
iktriad
r.baggio
Negritis
shagi0206
több mint 2 éve
már akinek 😀Jó játék, csak kurva idegesítő 😄én a dark soulst üzelembe nemsoká 😀Idén megtörik az Sb átokr.baggioRobi mi ez az új avatar? (Ezt mintha már írtam volna valakinek az előbb nem? 😀 )
iktriad
r.baggio
Negritis
shagi0206
több mint 2 éve
Most ki lesz a sztárvendég?Sláger Tebow.
Adirotor
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Jó játék, csak kurva idegesítő 😄én a dark soulst üzelembe nemsoká 😀Idén megtörik az Sb átokr.baggioRobi mi ez az új avatar? (Ezt mintha már írtam volna valakinek az előbb nem? 😀 )
iktriad
r.baggio
Negritis
több mint 2 éve
Az Eastern Michigan QB-val folytatják tovább az alázást (vagy már az első fordulóban kikapnak az Arkansas-tól)Én arra leszek kiváncsi a Bearcatsnél mennyien fognak maradni.ősidőkben még wake forestes avatar is volt arra gondoltamMár Makánál van a mezem (ha már Zsombornak nem kellett), így transzfereltem
briareos
De innentől már nincs pálfordulás, én leszek a régió legnagyobb Utes fanja
r.baggio
Azok alapján, hogy előző 2 évben mindig szezon felétől szálltak fel a bandwagonra
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
én a dark soulst üzelembe nemsoká 😀Idén megtörik az Sb átokr.baggioRobi mi ez az új avatar? (Ezt mintha már írtam volna valakinek az előbb nem? 😀 )
iktriad
r.baggio
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQ
több mint 2 éve
Most ki lesz a sztárvendég?Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
shawnka
több mint 2 éve
Idén megtörik az Sb átokr.baggioRobi mi ez az új avatar? (Ezt mintha már írtam volna valakinek az előbb nem? 😀 )
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=lxxF-duGKzE
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Eleve felháborító volt, hogy egy országosan 30-40% lefedettséggel rendelkező szolgáltató, elkarmol olyan sportokat, amelyeknek legalább 60%os lefedettsége legyen...pl foci.Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀 Teljesen máson ment a huzavona az elmúlt több, mint másfél évben a Digivel, most a 4igvel újrakezdődik minden. A vezetőség azon van, hogy legalább a Super Bowl már elérhető legyen ott is, nekem ez az utolsó infóm.Abból indultam ki, hogy látványosan nem raktak be a kínálatba más kormányközeli csatornákat se, pl. pesti tv, de ha tudsz publikus infót, szívesen hallgatomRosszul tudodAmúgy én szerettem a Sport TV-t. Az Arénával egy bajom van, hogy a Digi nyomorék, de amikor elkapok közvetítést, az általában színvonalas, mégha egyes kommentátorok nem a kedvenceim.Digi-Fidesz harc van a háttérben, úgy tudom
zacknorb
Kampman
shawnka
Kampman
shawnka
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 017
Ezt de imádtam, el is van mentve, nagyon jó.Tegnap volt 4 éves a legjobb AFC Championship Game felvezető videó (feat Jags) evör.9-6, ez egyszer már volt végeredmény is idén a szezon egyik legnagyobb upsetjén. 😉triád ez a playoffs. itt nincs jags. el kell fogadni 😀
iktriad
Heisman
The NFL’s David vs. the NFL’s Goliath, for the right to play in the Super Bowl.
— CBS Sports (@CBSSports) January 21, 2018
Our tease for @Jaguars-@Patriots featuring @JohnMalkovich will get you AMPED for the AFC Championship Game on CBS. pic.twitter.com/DYClwgcTAW
És amikor meg nem vagyunk a playoffban(=majdnem mindig), én vagyok a világ legnyugotabb NFL fanja. 😀
iktriad
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Most kell meglepni a titanst, és tdre menni egyből
több mint 2 éve
ennek mi értelme volt Uzomah?????
több mint 2 éve
gedam
5 905
adja magát a középre futás
több mint 2 éve
Hányszor kell még elmondani, hogy semmi köze nincs az Arénának a kormányhoz? 😀Nono, és a NASCAR és INDYCAR közvetítések? Az smafu? 😀 😀 😀
shawnka