Divisional szombat
10 hónapja
"False start. Everbody but the center"
10 hónapja
shagi0206
10 921
HIdegháború a line of scrimmage-n
10 hónapja
Offside. Everybody but the center😂
10 hónapja
Morfil
585
Visszaadja a Ravens, fair play
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
10 hónapja
Duve mar csak papucs orran pamutbojt...Pom-Pom lány lett?
RedFive
10 hónapja
Morfil
585
Uncle Fester jol ramart Lj bokajara
10 hónapja
Morfil
585
Ha ad hőt nem mind1 telen?😀Az nem gozolog, az gazolog. 😄A gozolgo bitumenben nem gond a hidegJó estét, jó szurkolást!Most menjünk ebben a hidegben aszfaltozni? 😀
LanceVance
iktriad
Morfil
RedFive
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Tunsil öregem, kéne szívnod neked is valamit abból a gázmaszkból.Joe Barry a Psycho D playbook összeállítása előtt.
i.makeagif.com/media/4-27-2017/QB1uW0.gif
balintbaba
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Az nem gozolog, az gazolog. 😄A gozolgo bitumenben nem gond a hidegJó estét, jó szurkolást!Most menjünk ebben a hidegben aszfaltozni? 😀
LanceVance
iktriad
Morfil
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Tunsil öregem, kéne szívnod neked is valamit abból a gázmaszkból.https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Duve mar csak papucs orran pamutbojt...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
nem, az kell éjszakárainkább jinxeljJó estét, jó szurkolást!Most menjünk ebben a hidegben aszfaltozni? 😀
LanceVance
iktriad
James007
10 hónapja
Morfil
585
A gozolgo bitumenben nem gond a hidegJó estét, jó szurkolást!Most menjünk ebben a hidegben aszfaltozni? 😀
LanceVance
iktriad
10 hónapja
James007
1 854
inkább jinxeljJó estét, jó szurkolást!Most menjünk ebben a hidegben aszfaltozni? 😀
LanceVance
iktriad
10 hónapja
Nem mennek neki?
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
10+ év eredménykövető után kijelenthetem, hogy ehhez aludnod sem kell.Most ébredtem 9 órányi alvásból, szóval nagyon pihent vagyok. 😀Kéne NFL specifikus Alza.hu-s reklám:és állítólag csak kólát iszol...
"Most vásárolj New England-i kötődésű, védelmi beállítottságú NFL vezetőedzőt és robot porszívót. Alza.huuuuuuuuuuu"
iktriad
Tactful Cactus
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Jó estét, jó szurkolást!Most menjünk ebben a hidegben aszfaltozni? 😀
LanceVance
10 hónapja
shagi0206
10 921
lehet rá éppen lehetőségem, mert délelőtt lesz dolgom több is.Maradj fent előtte jó sokat, mint én, és menni fog. 😀nekem ezt holnap kellene megejteni, akkor tudnám nézni mind2 meccset. De elég valószínűtlen, alapból nem szoktam tudni 9 órákat aludni 😀jó, így könnyűMost ébredtem 9 órányi alvásból, szóval nagyon pihent vagyok. 😀Kéne NFL specifikus Alza.hu-s reklám:és állítólag csak kólát iszol...
"Most vásárolj New England-i kötődésű, védelmi beállítottságú NFL vezetőedzőt és robot porszívót. Alza.huuuuuuuuuuu"
iktriad
Tactful Cactus
iktriad
zacknorb
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Tactful Cactus
13 847
Unalmas szar film, mondjuk előtte néztem a Philosophy of knife-ot, érdekes napom volt.Az a rész pont olyan beteg volt, mint a film, ami ihlette 😀nah a Human Centipede az a film amit nem fogok megnézni sztem soha
shagi0206
már a Tuskt se akarom 😀
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
simán voltak AFC elsőkTávol álljon tőlem, én csak magyarázatot kerestem Pösze lelkesedésére.Érdekes módon csak az AFC North rivális fanok gondolják így...durva hogy 1 negyed után 3-3 és 82% a ravens win%Az arena 4-n is úgy sz@pkodják a Ravenst hogy ennél már nehezen lehetne őket jobban dicsőíteni.
Negritis, a vajda
WhoDey83
zacknorb
Szokol
és a sima NFC elsőt verték
simán tekinthetők a legjobb csapatnak jelenleg
sztem minden évbe megkapta ezt a fajta bizalmat aki ennyire nyerte az alapszakaszt
utoljára talán a Titans nem, de ott is QB sérülés miatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Maradj fent előtte jó sokat, mint én, és menni fog. 😀nekem ezt holnap kellene megejteni, akkor tudnám nézni mind2 meccset. De elég valószínűtlen, alapból nem szoktam tudni 9 órákat aludni 😀jó, így könnyűMost ébredtem 9 órányi alvásból, szóval nagyon pihent vagyok. 😀Kéne NFL specifikus Alza.hu-s reklám:és állítólag csak kólát iszol...
iktriad
Tactful Cactus
iktriad
zacknorb
shagi0206
10 hónapja
Akkor eddig alvairo voltal. 😄Most ébredtem 9 órányi alvásból, szóval nagyon pihent vagyok. 😀Kéne NFL specifikus Alza.hu-s reklám:és állítólag csak kólát iszol...
iktriad
Tactful Cactus
iktriad
10 hónapja
shagi0206
10 921
nekem ezt holnap kellene megejteni, akkor tudnám nézni mind2 meccset. De elég valószínűtlen, alapból nem szoktam tudni 9 órákat aludni 😀jó, így könnyűMost ébredtem 9 órányi alvásból, szóval nagyon pihent vagyok. 😀Kéne NFL specifikus Alza.hu-s reklám:és állítólag csak kólát iszol...
iktriad
Tactful Cactus
iktriad
zacknorb