NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Chicago Bears
10 hónapja
Ma délután néztem az ismétlést, akkor jutott eszembe, meg kérdeztem a melóba egy kollégám, aki medve szurkoló, azt mondta hogy mennyek a pia.. - bár, vagy speciális team irányítónak...Szép estét mindenkinek! Csak lenne egy kérdésem az on side kickoff - áll kapcsolatban, nem vagyok természetesen tisztában minden szabállyal, emiatt kérdezném, hogy normál esetben ilyenkor a kickker vagy pattogósan rúgja el a labdát, vagy átlóban általában, mert 10 yardot meg kell tennie a labdának, szerintem ilyenkor a visszahordóknak rengeteg ideje van erre reagálni. Pont a tegnapi Reavens meccs miatt kérdezem, mivel szakadt az eső, elkapás bizonytalan. Szembe a kickkerrel a visszahordók felállnak, ráadásul elég sűrűn, miért nem inkább izomból meg lövi mellkas magasságban a labdát, elkapni nehéz, érinti a visszahordót, ráadásul mivel valószínűleg vissza pattan róla jóval nagyobb az esélye a labda birtoklás átvételére.!?Bazdmeg Bostick megtanultál magyarul?
Papp Zoltán
Tactful Cactus
10 hónapja
SBL
2 213
Itt mindenki csak írogat, vagy olvas is? Csak egy egyszerű információt kérek, Van olyan link ahol lehet kérdezni a kommentátoroktól?Ez egy netes fórum. Ebből egyenesen következik, hogy csak irogatunk és nem olvasunk. Néha nyomunk vakon egy lájkot, hogy ez ne derüljön ki.
Papp Zoltán
10 hónapja
Halftime show 🤣Egy hét múlva alekosz fog szórakoztatni, az se lesz sokkal jobb 😅🤣
steelwolf
10 hónapja
Lehet, hogy ez már a vörös bor hatása, de nem tudom elképzelni, hogy elbukjuk ezt a meccset. Ha mégis, nincs helyünk a PO-ban.
10 hónapja
Szép estét mindenkinek! Csak lenne egy kérdésem az on side kickoff - áll kapcsolatban, nem vagyok természetesen tisztában minden szabállyal, emiatt kérdezném, hogy normál esetben ilyenkor a kickker vagy pattogósan rúgja el a labdát, vagy átlóban általában, mert 10 yardot meg kell tennie a labdának, szerintem ilyenkor a visszahordóknak rengeteg ideje van erre reagálni. Pont a tegnapi Reavens meccs miatt kérdezem, mivel szakadt az eső, elkapás bizonytalan. Szembe a kickkerrel a visszahordók felállnak, ráadásul elég sűrűn, miért nem inkább izomból meg lövi mellkas magasságban a labdát, elkapni nehéz, érinti a visszahordót, ráadásul mivel valószínűleg vissza pattan róla jóval nagyobb az esélye a labda birtoklás átvételére.!?Ha izomból lövi, messzebbre megy, a return team sűrűn helyezkedik, még nagyobb az esély, hogy valaki ráhasal
Papp Zoltán
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Halftime show 🤣
10 hónapja
Ja, és ezután döntsétek el hogy troll vagyok-e!Feladtad a leckét!
Papp Zoltán
10 hónapja
Szép estét mindenkinek! Csak lenne egy kérdésem az on side kickoff - áll kapcsolatban, nem vagyok természetesen tisztában minden szabállyal, emiatt kérdezném, hogy normál esetben ilyenkor a kickker vagy pattogósan rúgja el a labdát, vagy átlóban általában, mert 10 yardot meg kell tennie a labdának, szerintem ilyenkor a visszahordóknak rengeteg ideje van erre reagálni. Pont a tegnapi Reavens meccs miatt kérdezem, mivel szakadt az eső, elkapás bizonytalan. Szembe a kickkerrel a visszahordók felállnak, ráadásul elég sűrűn, miért nem inkább izomból meg lövi mellkas magasságban a labdát, elkapni nehéz, érinti a visszahordót, ráadásul mivel valószínűleg vissza pattan róla jóval nagyobb az esélye a labda birtoklás átvételére.!?Próbáltál már izomból mellbe rúgni valakit 10 yardról?
Papp Zoltán
10 hónapja
Nekem csak ez az egyszerű kérdésem lett volna a "szakkommentázoroktól".
10 hónapja
Ja, és ezután döntsétek el hogy troll vagyok-e!Ha az vagy, jól csinálod
Papp Zoltán
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
10 hónapja
Ja, és ezután döntsétek el hogy troll vagyok-e!
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Szép estét mindenkinek! Csak lenne egy kérdésem az on side kickoff - áll kapcsolatban, nem vagyok természetesen tisztában minden szabállyal, emiatt kérdezném, hogy normál esetben ilyenkor a kickker vagy pattogósan rúgja el a labdát, vagy átlóban általában, mert 10 yardot meg kell tennie a labdának, szerintem ilyenkor a visszahordóknak rengeteg ideje van erre reagálni. Pont a tegnapi Reavens meccs miatt kérdezem, mivel szakadt az eső, elkapás bizonytalan. Szembe a kickkerrel a visszahordók felállnak, ráadásul elég sűrűn, miért nem inkább izomból meg lövi mellkas magasságban a labdát, elkapni nehéz, érinti a visszahordót, ráadásul mivel valószínűleg vissza pattan róla jóval nagyobb az esélye a labda birtoklás átvételére.!?Bazdmeg Bostick megtanultál magyarul?
Papp Zoltán
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Szép estét mindenkinek! Csak lenne egy kérdésem az on side kickoff - áll kapcsolatban, nem vagyok természetesen tisztában minden szabállyal, emiatt kérdezném, hogy normál esetben ilyenkor a kickker vagy pattogósan rúgja el a labdát, vagy átlóban általában, mert 10 yardot meg kell tennie a labdának, szerintem ilyenkor a visszahordóknak rengeteg ideje van erre reagálni. Pont a tegnapi Reavens meccs miatt kérdezem, mivel szakadt az eső, elkapás bizonytalan. Szembe a kickkerrel a visszahordók felállnak, ráadásul elég sűrűn, miért nem inkább izomból meg lövi mellkas magasságban a labdát, elkapni nehéz, érinti a visszahordót, ráadásul mivel valószínűleg vissza pattan róla jóval nagyobb az esélye a labda birtoklás átvételére.!?
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
Itt mindenki csak írogat, vagy olvas is? Csak egy egyszerű információt kérek, Van olyan link ahol lehet kérdezni a kommentátoroktól?írd meg ide, majd összedugjuk a fejünket
Papp Zoltán
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Itt mindenki csak írogat, vagy olvas is? Csak egy egyszerű információt kérek, Van olyan link ahol lehet kérdezni a kommentátoroktól?Nem tudom. Mások írtak tippeket is.
Papp Zoltán
10 hónapja
Kampman
28 290
Itt mindenki csak írogat, vagy olvas is? Csak egy egyszerű információt kérek, Van olyan link ahol lehet kérdezni a kommentátoroktól?Írták már, hogy talán az Aréna facebook oldalán van valami.
Papp Zoltán
Persze ha egy troll vagy, akkor elnézést.
10 hónapja
Itt mindenki csak írogat, vagy olvas is? Csak egy egyszerű információt kérek, Van olyan link ahol lehet kérdezni a kommentátoroktól?
Papp Zoltán
-6 pont eddig. Reméljük nem fog hiányozni a végén!Az mindig szokott
SBL
10 hónapja
6 pontot ott hagytunk a pályán eddig.Jut is, marad is.
Kampman
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
ez volt az óvatosbasszunk fel 1-t az end zone-ba, de óvatosanNE ÍGY
Tactful Cactus
zacknorb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
SBL
2 213
-6 pont eddig. Reméljük nem fog hiányozni a végén!
10 hónapja
casaubon
2 391
Ketszer maradt benne harom pont eddig…
10 hónapja
Hát ezért nem lesz dicseret
10 hónapja
nando89
3 894
Én értem bazdmeg h félünk carlsontol , de akkor basszuk ki a faszba , van azért olyan ember aPiacon aki 20-40 yardrol stabil tud lenni
10 hónapja
Kampman
28 290
6 pontot ott hagytunk a pályán eddig.