Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 1 éve
Love fiam engem ma végleg megvettel
több mint 1 éve
Már a garbage time-ban lennék ha azok meglennénekMost alláírnam mar a fg-t is 😀én is, mind a kettő hiányzót
nando89
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Kész vagyok Lovetol mennyire extra ma
több mint 1 éve
Atyaég...
több mint 1 éve
Most alláírnam mar a fg-t is 😀Idén nincs biztos FG nálunk. Sőt, már pár éve nincs.
nando89
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most alláírnam mar a fg-t is 😀én is, mind a kettő hiányzót
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Csak ügyesen srácok, utolsó drive jöhet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Most alláírnam mar a fg-t is 😀
több mint 1 éve
Ezért sok értelme volt visszaküldeni Fields-tvalahogy be kellett biztosítani az L-t
r.baggio
több mint 1 éve
Wicks 5. kor, Brooks 6….Barry?
casaubon
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Mi értelme van az 5 yardoson elkapni a labdát? Elengedhette volna, hátha bemegy, sokkal rosszabb helyről már nem jöhettünk volna.Pontosan.
Más csapat is csinál ilyet, de akkor is érthetetlen.
Kampman
több mint 1 éve
Wicks 5. kor, Brooks 6….
több mint 1 éve
Mi értelme van az 5 yardoson elkapni a labdát? Elengedhette volna, hátha bemegy, sokkal rosszabb helyről már nem jöhettünk volna.Más csapat is csinál ilyet, de akkor is érthetetlen.
több mint 1 éve
Ezért sok értelme volt visszaküldeni Fields-t

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Old habits die hard, még nem vonták vissza az automatikus átutalástTovábbra sincs probléma a játékvezetéssel, Steratore mondjuk a packers sapkát levehetnéMost csak őt sikerült lefizetni.
r.baggio
SBL

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
BrooksNa még egyet pls
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Karl Brooks amikor megindul tényleg igazi Bowling Green
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Úristen, Rams-49ers topikban mondják, hogy Darnold-Wentz párharc van, erre Nathan Peterman is megjelenik. Sőt, még Flacco is visszatért.
több mint 1 éve
Továbbra sincs probléma a játékvezetéssel, Steratore mondjuk a packers sapkát levehetnéMost csak őt sikerült lefizetni.
r.baggio
több mint 1 éve
Romo is megmondta, ennél nem kell több
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.