Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Istenem, hogy hiányzik most nekem a jó öreg böllér fizimiskájú Andy 😀
több mint 8 éve
Én csak Berry miatt nézem a meccset, addig leszek, amíg pickeli Hoyert.Csak ne járt így.
Stez
több mint 8 éve
attól még abban a classban volt, hogy nem draftoltákUDFA ként szerződtette a JagsShilkorHurns a 2014es draftclassban volt.
iktriad
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Micsoda szócsörte! Pre. Allé Tus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
UDFA ként szerződtette a JagsShilkorHurns a 2014es draftclassban volt.
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Na fogadások megtéve.... jöhet a kickoff 😀
több mint 8 éve
Mitol jobb darby?Peters az első par meccsen egett meg azota sorozatban jo meccseket tol es 8 int az 8 int
több mint 8 éve
én csak a pénz miatt 😀82 hsz és el se kezdődött a meccs. 😊Pont ezt akartam írni 😛 mondjum a fél Eagles brigád itt van Reid miatt 😀
iktriad
dande
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 8 éve
ShilkorHurns a 2014es draftclassban volt.
több mint 8 éve
Én csak Berry miatt nézem a meccset, addig leszek, amíg pickeli Hoyert.
több mint 8 éve
Jah, kiment a budira.mustaine már az első körben kimentmustaine-t draftoltad a 2. körben? 😛My men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine
iktriad
Shilkor
Stez
több mint 8 éve
mustaine már az első körben kimentAhogy Banks is.
Stez
több mint 8 éve
sörértmustaine már az első körben kimentmustaine-t draftoltad a 2. körben? 😛My men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine
iktriad
Shilkor
Stez
több mint 8 éve
82 hsz és el se kezdődött a meccs. 😊Pont ezt akartam írni 😛 mondjum a fél Eagles brigád itt van Reid miatt 😀
iktriad
több mint 8 éve
mustaine már az első körben kimentmustaine-t draftoltad a 2. körben? 😛My men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine
iktriad
Shilkor
több mint 8 éve
Legközelebb úgy próbáld meg nézni , hogy leveszed az alvószemüveged !Akkor te nem láttad játszani. A pick nem sokat ér, ha mellette mindent benyalsz és meccsenként TD-t szereznek rólad, te répafejű.Idén több , mint 10 jó meccse volt te répafejű.Gilmore?Egyébként csak én nem értem ezt a nagy hype-ot Peters körül ? 8 int hatalmas teljesítmény, de. Olvastam róla egy cikket, ha jól emlékszem PFF készítette, 2 héttel a szezon vége előtt, ami szerint az egyik leggyengébb CB-nek írták. 2. legtöbb yardot kapták el mellette Blake mögött, illetve 7 TD-vel a 4. legtöbbet kaptak el mellette. Nagyon bírtam egyetemen, de nekem ez a Peters all-pro meg hasonlók kicsit túlzásnak tűnnek.Hát nem egy Stephon Gilmore az tuti
Sixo
mustaine
Három év alatt volt tíz jó meccse, szóval Gilmore-nak lenni sem feltétlenül dicsőség.
Stez
Sixo
Amúgy meg idén egyetlen jó meccse sem volt, mivel nem játszott. BENYALTAD AZ IKTRIAD-POÉNT, RÉPAFEJ!
Stez
több mint 8 éve
mustaine-t draftoltad a 2. körben? 😛My men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
82 hsz és el se kezdődött a meccs. 😊
több mint 8 éve
Amúgy meg idén egyetlen jó meccse sem volt, mivel nem játszott. BENYALTAD AZ IKTRIAD-POÉNT, RÉPAFEJ!Engem hagyjatok ki ebből!
Stez
több mint 8 éve
Kinek nem... 8DMy men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
Akkor te nem láttad játszani. A pick nem sokat ér, ha mellette mindent benyalsz és meccsenként TD-t szereznek rólad, te répafejű.Idén több , mint 10 jó meccse volt te répafejű.Gilmore?Egyébként csak én nem értem ezt a nagy hype-ot Peters körül ? 8 int hatalmas teljesítmény, de. Olvastam róla egy cikket, ha jól emlékszem PFF készítette, 2 héttel a szezon vége előtt, ami szerint az egyik leggyengébb CB-nek írták. 2. legtöbb yardot kapták el mellette Blake mögött, illetve 7 TD-vel a 4. legtöbbet kaptak el mellette. Nagyon bírtam egyetemen, de nekem ez a Peters all-pro meg hasonlók kicsit túlzásnak tűnnek.Hát nem egy Stephon Gilmore az tuti
Sixo
mustaine
Három év alatt volt tíz jó meccse, szóval Gilmore-nak lenni sem feltétlenül dicsőség.
Stez
Sixo
Amúgy meg idén egyetlen jó meccse sem volt, mivel nem játszott. BENYALTAD AZ IKTRIAD-POÉNT, RÉPAFEJ!
több mint 8 éve
My men(te és Darby - 2. körös GM game draft pickem)!Mondj jobb cb-t a rookiek kozt.Ronald Darby
Janek
mustaine