Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Chris Culliver és Munnerlyn kapitány se kutyaJó ,hogy őt mondtad, Jonathan Joseph-et nem szeretem. De mind2 liga elit amúgy.Gilmore?Ő volt az első South Carolina corner aki eszembe jutott
Három év alatt volt tíz jó meccse, szóval Gilmore-nak lenni sem feltétlenül dicsőség.
Stez
mustaine
Sixo
több mint 8 éve
Jó ,hogy őt mondtad, Jonathan Joseph-et nem szeretem. De mind2 liga elit amúgy.Gilmore?Ő volt az első South Carolina corner aki eszembe jutott
Három év alatt volt tíz jó meccse, szóval Gilmore-nak lenni sem feltétlenül dicsőség.
Stez
mustaine
több mint 8 éve
Idén több , mint 10 jó meccse volt te répafejű.Gilmore?Egyébként csak én nem értem ezt a nagy hype-ot Peters körül ? 8 int hatalmas teljesítmény, de. Olvastam róla egy cikket, ha jól emlékszem PFF készítette, 2 héttel a szezon vége előtt, ami szerint az egyik leggyengébb CB-nek írták. 2. legtöbb yardot kapták el mellette Blake mögött, illetve 7 TD-vel a 4. legtöbbet kaptak el mellette. Nagyon bírtam egyetemen, de nekem ez a Peters all-pro meg hasonlók kicsit túlzásnak tűnnek.Hát nem egy Stephon Gilmore az tuti
Sixo
mustaine
Stez
több mint 8 éve
"Egy kansasi Houston a Chiefs soraiban." Höri határozottan jó hatással van F-Richre.
több mint 8 éve
Gilmore?Ő volt az első South Carolina corner aki eszembe jutott
Stez
több mint 8 éve
Na de ő ezt csinálja már egy ideje. Bizonyíték, nem ígéret 😀Ano is tud. .)gy készült a meccsre, mint ano szokott.Akkor már nem tudni gépelni... 😀
iktriad
MirrMurr
iktriad
több mint 8 éve
Gilmore?Egyébként csak én nem értem ezt a nagy hype-ot Peters körül ? 8 int hatalmas teljesítmény, de. Olvastam róla egy cikket, ha jól emlékszem PFF készítette, 2 héttel a szezon vége előtt, ami szerint az egyik leggyengébb CB-nek írták. 2. legtöbb yardot kapták el mellette Blake mögött, illetve 7 TD-vel a 4. legtöbbet kaptak el mellette. Nagyon bírtam egyetemen, de nekem ez a Peters all-pro meg hasonlók kicsit túlzásnak tűnnek.Hát nem egy Stephon Gilmore az tuti
Sixo
mustaine
több mint 8 éve
Bárcsak... 😕látom te is úgy készültél 😛Akkor már nem tudni gépelni... 😀Lehet, hogy úgy készült a meccsre, mint ano szokott.nem nagyon van ma képben a srácVárjunk, Megatron JMrussell előttEz meg hogy jött ki? 😊 😊 😊
Heisman Trophy
iktriad
mustaine
iktriad
MirrMurr
Shilkor
több mint 8 éve
Egyébként csak én nem értem ezt a nagy hype-ot Peters körül ? 8 int hatalmas teljesítmény, de. Olvastam róla egy cikket, ha jól emlékszem PFF készítette,Itt hagytam abba az olvasást. 😊
Sixo
több mint 8 éve
Ano is tud. .)gy készült a meccsre, mint ano szokott.Akkor már nem tudni gépelni... 😀
iktriad
MirrMurr
Picksixet? Olyat szokott Bortles is 😛39 TDt dobott idén, jobb mint Brady. Az részletkérdés, hogy 4et az ellenfélnek. 😊
Shilkor
több mint 8 éve
Egyébként csak én nem értem ezt a nagy hype-ot Peters körül ? 8 int hatalmas teljesítmény, de. Olvastam róla egy cikket, ha jól emlékszem PFF készítette, 2 héttel a szezon vége előtt, ami szerint az egyik leggyengébb CB-nek írták. 2. legtöbb yardot kapták el mellette Blake mögött, illetve 7 TD-vel a 4. legtöbbet kaptak el mellette. Nagyon bírtam egyetemen, de nekem ez a Peters all-pro meg hasonlók kicsit túlzásnak tűnnek.Hát nem egy Stephon Gilmore az tuti
Sixo
több mint 8 éve
látom te is úgy készültél 😛Akkor már nem tudni gépelni... 😀Lehet, hogy úgy készült a meccsre, mint ano szokott.nem nagyon van ma képben a srácVárjunk, Megatron JMrussell előttEz meg hogy jött ki? 😊 😊 😊
Heisman Trophy
iktriad
mustaine
iktriad
MirrMurr
több mint 8 éve
Egyébként csak én nem értem ezt a nagy hype-ot Peters körül ? 8 int hatalmas teljesítmény, de. Olvastam róla egy cikket, ha jól emlékszem PFF készítette, 2 héttel a szezon vége előtt, ami szerint az egyik leggyengébb CB-nek írták. 2. legtöbb yardot kapták el mellette Blake mögött, illetve 7 TD-vel a 4. legtöbbet kaptak el mellette. Nagyon bírtam egyetemen, de nekem ez a Peters all-pro meg hasonlók kicsit túlzásnak tűnnek.
több mint 8 éve
Akkor már nem tudni gépelni... 😀Lehet, hogy úgy készült a meccsre, mint ano szokott.nem nagyon van ma képben a srácVárjunk, Megatron JMrussell előttEz meg hogy jött ki? 😊 😊 😊
Heisman Trophy
iktriad
mustaine
iktriad
több mint 8 éve
Picksixet? Olyat szokott Bortles is 😛Hatost dobtak 😀Várjunk, Megatron JMrussell előttEz meg hogy jött ki? 😊 😊 😊
Heisman Trophy
iktriad
ThundersNFL
több mint 8 éve
Lehet, hogy úgy készült a meccsre, mint ano szokott.nem nagyon van ma képben a srácVárjunk, Megatron JMrussell előttEz meg hogy jött ki? 😊 😊 😊
Heisman Trophy
iktriad
mustaine
több mint 8 éve
Hatost dobtak 😀Várjunk, Megatron JMrussell előttEz meg hogy jött ki? 😊 😊 😊
Heisman Trophy
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
nem nagyon van ma képben a srácVárjunk, Megatron JMrussell előttEz meg hogy jött ki? 😊 😊 😊
Heisman Trophy
iktriad
több mint 8 éve
Várjunk, Megatron JMrussell előttEz meg hogy jött ki? 😊 😊 😊
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Hörinek Fasza a polója
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
és annak mi köze a Jax-hez?ASmith ARod előtt is ott vanaz Anger Russell Wilson előtt jobb voltMarcus Peters akit mondtam hogy húznunk kéne Waynes helyett 😕Nekem meg azért, hogy Gabbertöt húztuk JJ Watt előtt. Nyertem?
Sír a szívem azóta is.
Toca
iktriad
Shilkor
Heisman Trophy
Szerkesztette: Shilkor
több mint 8 éve
Várjunk, Megatron JMrussell előttASmith ARod előtt is ott vanaz Anger Russell Wilson előtt jobb voltMarcus Peters akit mondtam hogy húznunk kéne Waynes helyett 😕Nekem meg azért, hogy Gabbertöt húztuk JJ Watt előtt. Nyertem?
Sír a szívem azóta is.
Toca
iktriad
Shilkor
Heisman Trophy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz