Houston Texans - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 8 éve
az Anger Russell Wilson előtt jobb voltA QB már így is megvan, jövőre szerzünk egy jobb puntert is, mint Anger UDFAként vagy a 7. körben. 😊
Shilkor
több mint 8 éve
ASmith ARod előtt is ott vanaz Anger Russell Wilson előtt jobb voltMarcus Peters akit mondtam hogy húznunk kéne Waynes helyett 😕Nekem meg azért, hogy Gabbertöt húztuk JJ Watt előtt. Nyertem?
Sír a szívem azóta is.
Toca
iktriad
Shilkor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kampman
28 290
De mivel Watt mindenes így ér. 😛Puntolni még nem láttuk. 😊
ThundersNFL
iktriad
több mint 8 éve
Ha Wattot vitte volna a Jax, már rég visszavonult volna.Marcus Peters akit mondtam hogy húznunk kéne Waynes helyett 😕Nekem meg azért, hogy Gabbertöt húztuk JJ Watt előtt. Nyertem?
Sír a szívem azóta is.
Toca
iktriad
több mint 8 éve
az Anger Russell Wilson előtt jobb voltMarcus Peters akit mondtam hogy húznunk kéne Waynes helyett 😕Nekem meg azért, hogy Gabbertöt húztuk JJ Watt előtt. Nyertem?
Sír a szívem azóta is.
Toca
iktriad
több mint 8 éve
De mivel Watt mindenes így ér. 😛Puntolni még nem láttuk. 😊
ThundersNFL
több mint 8 éve
De mivel Watt mindenes így ér. 😛Nem azonos poszt, nem ér!Marcus Peters akit mondtam hogy húznunk kéne Waynes helyett 😕Nemem meg azért, hogy Gabbertöt húztuk JJ Watt előtt. Nyertem?
Sír a szívem azóta is.
Toca
iktriad
Toca
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
mindig van lejjebbÉn már figyelek erre XD 😀 Azért amelyik KC meccset kommentálta idén Ricsi, akk kikaptak, lásd 2. hétRicsi már kezdi ecsetelni a KC milyen jóÉs nincs igaza?
"Nekik van a leghoszabb győzelmi sorozatuk a ligában"
Heisman Trophy
Kákán a csomót.
mustaine
Heisman Trophy
több mint 8 éve
EÉn már figyelek erre XD 😀 Azért amelyik KC meccset kommentálta idén Ricsi, akk kikaptak, lásd 2. hétRicsi már kezdi ecsetelni a KC milyen jóÉs nincs igaza?
Heisman Trophy
Kákán a csomót.
mustaine
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Nem azonos poszt, nem ér!Marcus Peters akit mondtam hogy húznunk kéne Waynes helyett 😕Nemem meg azért, hogy Gabbertöt húztuk JJ Watt előtt. Nyertem?
Sír a szívem azóta is.
Toca
iktriad
több mint 8 éve
Ricsi ekézni Eagles, én is ekézni Ricsi #booRicsiRicsi már kezdi ecsetelni a KC milyen jóÉs nincs igaza?
Heisman Trophy
Kákán a csomót.
mustaine
több mint 8 éve
Épp az imént summonoltalak 😀Ricsi már kezdi ecsetelni a KC milyen jóEz mondjuk konkrétan tény.
Heisman Trophy
iktriad
több mint 8 éve
Ricsi már kezdi ecsetelni a KC milyen jóDe hát ez tény.
Heisman Trophy
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Ricsi már kezdi ecsetelni a KC milyen jóÉs nincs igaza?
Heisman Trophy
Kákán a csomót.
több mint 8 éve
Marcus Peters akit mondtam hogy húznunk kéne Waynes helyett 😕Sír a szívem azóta is.
több mint 8 éve
Hali mindenki!Bizony így van ez 😀 Remélem Jinxtriad is itt van/érkezik! 😊
Amikor a PO-t az eredménykövető miatt várod 😀
Wester
több mint 8 éve
Ricsi már kezdi ecsetelni a KC milyen jóEz mondjuk konkrétan tény.
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Ricsi már kezdi ecsetelni a KC milyen jó"Nekik van a leghoszabb győzelmi sorozatuk a ligában"
több mint 8 éve
Szép estét mindenkinek! Hajrá Houston! 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 290
remélem Hörivel Ricsi nem válaszoltat meg hülye kérdéseketde
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Hali mindenki!Amikor a PO-t az eredménykövető miatt várod 😀
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
remélem Hörivel Ricsi nem válaszoltat meg hülye kérdéseket