NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Houston Texans - Kansas City Chiefs
több mint 1 éve
a Texans vért ivott, a chiefs meg vért pisál?Nyugi, már nyertünk is.
🤘gaben🤘
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
a Texans vért ivott, a chiefs meg vért pisál?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Buttker mellérúgta, nem az õ éve. Totál felesleges meccs még tovább tart. Mondjuk én jól szórakozok. 😊
több mint 1 éve
Úgy tűnik a Chiefsnek a Texans a mumusa 😁
több mint 1 éve
Azert amit a zebrak muvelnek.. mocskos mod toljak a Texanstmegesett már mással is
Tdog
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tdog
653
Nem szoktam bírózni. De ez megint mi volt? Meglökik Mckicsit úgy hogy hanyattesik, neki a Texans védõ bokájának, háttal, és illegal block miatt elveszik egy másik elkapó passzát??Na meg mikor leteptek kb a fejet a chiefs futojanak
Mondjuk a Kelce elleni ítélet roszabb volt.
ulpianus
több mint 1 éve
Nem szoktam bírózni. De ez megint mi volt? Meglökik Mckicsit úgy hogy hanyattesik, neki a Texans védõ bokájának, háttal, és illegal block miatt elveszik egy másik elkapó passzát??Mondjuk a Kelce elleni ítélet roszabb volt.
több mint 1 éve
Tdog
653
Azert amit a zebrak muvelnek.. mocskos mod toljak a Texanst
több mint 1 éve
Ezt a meccset senki nem nézi? Pedig eddig nem úgy megy, mint mindenki számított ráNézni nézzük. Csak a Texansnak nincs tétje, a Chiefsnek a PO sorrend, ami túlzottan nem izgatja õket. Legyenek bent, de bent lesznek.
zacknorb
Csak azért mert vezetnek, még leginkább sima lesz a végére. Szal hajrá izgis meccs, csak nehéz hinni benne.
Volt itt pedig megint olyan botrány ítélet a Chiefs ellen, ha nekünk fújják, már lángolna a topic. Meg is akadt a Chiefs fél percre. 😊
De nézzük.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 1 éve
Kihagyott extra és félidőben vezet a Hou. Ahogy mindenki várta.
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Ezt a meccset senki nem nézi? Pedig eddig nem úgy megy, mint mindenki számított rá
több mint 1 éve
19:00