Houston Texans - Tennessee Titans
10 hónapja
Szerintem menni fognak, mert Vrabelnél nem lehet lazsálni. A problémáink viszont nem fognak elmúlni: az OL-t szét kell szednetek, plusz a védelemben alig van kezdő szintű játékos, azt is ki lehet használni.Ma 6 sacknél járnak a srácok, a Josh Allen - Travon Walker páros 5-nél (összesen 25.5-nél). Azzal talán nem lesz baj.
Nandito
10 hónapja
Szerintem menni fognak, mert Vrabelnél nem lehet lazsálni. A problémáink viszont nem fognak elmúlni: az OL-t szét kell szednetek, plusz a védelemben alig van kezdő szintű játékos, azt is ki lehet használni.Ln azt vizionáltam, hogy kikapunk ma a Pantherstől. Szerencsére a fiúk és a Carolina egyelőre alaposan rám cáfol. De azért ne szívjátok magatokat nagyon fel ellenünk jövő héten, oké? 😀Ne csináld már, hogy bárkitől is tartani kell tőlünk. Játszatok jól, és simán meg lesz a csoportgyőzelem.Senki, mert itt nincs senki. De nem mindegy ki j9ön velünk szembe jövő héten, ha a csoportgyőzelem lesz a tét.És ki mondta, hogy az baj?Itt valaki playoffba akar menni. A másik csapatban pedig Will Lewis irányít.Már ő se.
zacknorb
iktriad
zacknorb
iktriad
Nandito
iktriad
Music City Miracle
10 hónapja
Ln azt vizionáltam, hogy kikapunk ma a Pantherstől. Szerencsére a fiúk és a Carolina egyelőre alaposan rám cáfol. De azért ne szívjátok magatokat nagyon fel ellenünk jövő héten, oké? 😀Ne csináld már, hogy bárkitől is tartani kell tőlünk. Játszatok jól, és simán meg lesz a csoportgyőzelem.Senki, mert itt nincs senki. De nem mindegy ki j9ön velünk szembe jövő héten, ha a csoportgyőzelem lesz a tét.És ki mondta, hogy az baj?Itt valaki playoffba akar menni. A másik csapatban pedig Will Lewis irányít.Már ő se.
zacknorb
iktriad
zacknorb
iktriad
Nandito
10 hónapja
Ne csináld már, hogy bárkitől is tartani kell tőlünk. Játszatok jól, és simán meg lesz a csoportgyőzelem.Senki, mert itt nincs senki. De nem mindegy ki j9ön velünk szembe jövő héten, ha a csoportgyőzelem lesz a tét.És ki mondta, hogy az baj?Itt valaki playoffba akar menni. A másik csapatban pedig Will Lewis irányít.Már ő se.
zacknorb
iktriad
zacknorb
iktriad
Music City Miracle
10 hónapja
Itt valaki playoffba akar menni. A másik csapatban pedig Will Lewis irányít.Még mindig Levis a neve, tudod, mint a farmer! 😉
zacknorb
Music City Miracle
10 hónapja
Ja, hát arra én is Lewist akarnámSenki, mert itt nincs senki. De nem mindegy ki j9ön velünk szembe jövő héten, ha a csoportgyőzelem lesz a tét.És ki mondta, hogy az baj?Itt valaki playoffba akar menni. A másik csapatban pedig Will Lewis irányít.Már ő se.
zacknorb
iktriad
zacknorb
iktriad
Bár a Packers ellen általában POTW teljesítmény szokott jönni
10 hónapja
Senki, mert itt nincs senki. De nem mindegy ki j9ön velünk szembe jövő héten, ha a csoportgyőzelem lesz a tét.És ki mondta, hogy az baj?Itt valaki playoffba akar menni. A másik csapatban pedig Will Lewis irányít.Már ő se.
zacknorb
iktriad
zacknorb
10 hónapja
És ki mondta, hogy az baj?Itt valaki playoffba akar menni. A másik csapatban pedig Will Lewis irányít.Már ő se.
zacknorb
iktriad
10 hónapja
Itt valaki playoffba akar menni. A másik csapatban pedig Will Lewis irányít.Már ő se.
zacknorb
10 hónapja
Itt valaki playoffba akar menni. A másik csapatban pedig Will Lewis irányít.
10 hónapja
19:00