NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Buffalo Bills - San Francisco 49ers
3
3
2:20
Jacksonville Jaguars - Houston Texans
7 órája
A Herbert által vezetett csapat 7-4el áll, a kapaorrúé is?Ebben egyetértünk, először QB1 kell hoznotok 1. körös pickkel.Az van. Herberttel pl akármikor összefutott, leverte, mint vak a poharat. 😛
Sixo
iktriad
7 órája
Ebben egyetértünk, először QB1 kell hoznotok 1. körös pickkel.Az van. Herberttel pl akármikor összefutott, leverte, mint vak a poharat. 😛
Sixo
7 órája
Ebben egyetértünk, először QB1 kell hoznotok 1. körös pickkel.Cam Ward csábító az FCS múlt miatt, de ott még nem tartunk, hogy QB2-t húzzunk 1. körös pickkel.Kell az L, hogy legyen végre normális QB a draftról.Nekünk kábé minden jó., A W-t nem kell megmagyarázni, az L meg jobb draftpick és talán teljes takarítás a front officeban/edzői stábban. (Bár Khan hoz helyettük majd új kóklereket...)Tavaly ilyentájt ez egy óriási rangadó volt. Ma jó eséllyel roncsderbi lesz.csak nyerjünk 😊
iktriad
fejes004
iktriad
Sixo
iktriad
7 órája
Mindkét csapat az. Mondtam hogy roncsderbii. Idén egy AFC South All Start kéne a playoffvba küldeni a divíziónak, mert mind a 4 csapat eléggé gyengusnak tűnik...Na valamiért a sima magyar hálózaton nem jött be semmi, benyomtama VPN-t és meg minden. Érdekes. Látom semmiről nem maradtam le...kurva szarok vagyunk 😕
LanceVance
fejes004
7 órája
fejes004
108
Na valamiért a sima magyar hálózaton nem jött be semmi, benyomtama VPN-t és meg minden. Érdekes. Látom semmiről nem maradtam le...kurva szarok vagyunk 😕
LanceVance
7 órája
fejes004
108
reddit1.nflbite.com/nfl/live/houston-texans-at-jacksonville-jaguars-3-live-streamBe se tölt nálamÉn nem tudom mi a gyík van de 1ik stream sem jön be :/nálam amit linkeltem faszán megy
LanceVance
fejes004
LanceVance
innen vmelyik?!
[/quot
jólett vmelyik? 😊fejes004Be se tölt nálamÉn nem tudom mi a gyík van de 1ik stream sem jön be :/nálam amit linkeltem faszán megy
LanceVance
fejes004
LanceVance
7 órája
LanceVance
1 395
Na valamiért a sima magyar hálózaton nem jött be semmi, benyomtama VPN-t és meg minden. Érdekes. Látom semmiről nem maradtam le...
7 órája
dioadam
602
Esetleg ez?Be se tölt nálamÉn nem tudom mi a gyík van de 1ik stream sem jön be :/nálam amit linkeltem faszán megy
LanceVance
fejes004
LanceVance
v3.bestsolaris.com/nflstreams1/jacksonville-jaguars-vs-houston-texans/
7 órája
fejes004
108
reddit1.nflbite.com/nfl/live/houston-texans-at-jacksonville-jaguars-3-live-streamBe se tölt nálamÉn nem tudom mi a gyík van de 1ik stream sem jön be :/nálam amit linkeltem faszán megy
LanceVance
fejes004
LanceVance
innen vmelyik?!
7 órája
LanceVance
1 395
Be se tölt nálamÉn nem tudom mi a gyík van de 1ik stream sem jön be :/nálam amit linkeltem faszán megy
LanceVance
fejes004
7 órája
fejes004
108
Én nem tudom mi a gyík van de 1ik stream sem jön be :/nálam amit linkeltem faszán megy
LanceVance
7 órája
Cam Ward csábító az FCS múlt miatt, de ott még nem tartunk, hogy QB2-t húzzunk 1. körös pickkel.Kell az L, hogy legyen végre normális QB a draftról.Nekünk kábé minden jó., A W-t nem kell megmagyarázni, az L meg jobb draftpick és talán teljes takarítás a front officeban/edzői stábban. (Bár Khan hoz helyettük majd új kóklereket...)Tavaly ilyentájt ez egy óriási rangadó volt. Ma jó eséllyel roncsderbi lesz.csak nyerjünk 😊
iktriad
fejes004
iktriad
Sixo
7 órája
Kell az L, hogy legyen végre normális QB a draftról.Nekünk kábé minden jó., A W-t nem kell megmagyarázni, az L meg jobb draftpick és talán teljes takarítás a front officeban/edzői stábban. (Bár Khan hoz helyettük majd új kóklereket...)Tavaly ilyentájt ez egy óriási rangadó volt. Ma jó eséllyel roncsderbi lesz.csak nyerjünk 😊
iktriad
fejes004
iktriad
7 órája
Nekünk kábé minden jó., A W-t nem kell megmagyarázni, az L meg jobb draftpick és talán teljes takarítás a front officeban/edzői stábban. (Bár Khan hoz helyettük majd új kóklereket...)Tavaly ilyentájt ez egy óriási rangadó volt. Ma jó eséllyel roncsderbi lesz.csak nyerjünk 😊
iktriad
fejes004
7 órája
fejes004
108
Tavaly ilyentájt ez egy óriási rangadó volt. Ma jó eséllyel roncsderbi lesz.csak nyerjünk 😊
iktriad
7 órája
Egy linket tud dobni valaki?Tessék. 😀
LanceVance
7 órája
fejes004
108
go texans!!
7 órája
Tavaly ilyentájt ez egy óriási rangadó volt. Ma jó eséllyel roncsderbi lesz.