Kansas City Chiefs – Cleveland Browns
több mint 8 éve
Peters kontra pick. Ez a nyolcadik pickje rookiekent.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Orchard legalább életre kelt az elmúlt pár meccsen, lehet korábban játszani kellett volna?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 8 éve
KelceUlpi, ha nyertek tuti a PO?Nem. De ha a Jets bukik (Pats ellen), akkor igen.
Joey Tribbiani
Illetve a Steelersnek sem tuti a PO,es a Ravens vezet egyelore. Denvert meg csportgyozteskent elozhetjuk.
Kozben mekkora pick! Hahaha
több mint 8 éve
Ez a Tramon, volt akár egyetlen értelmes megmozdulása idén?
több mint 8 éve
Ulpi, ha nyertek tuti a PO?
több mint 8 éve
Illegalis passz, jo itelet. FG 10-3Ahogy: Ravens FG. 10-3.
több mint 8 éve
Manzieltol mik az elvarasok mara? Mar akinek van mara barmliyen elvarasa barkitol.maradjon józan a meccs végig.
ulpianus
több mint 8 éve
Az nem volt ervenyes passz feltetlen. Elorefele ment LOS elottrol. Challenge time.
több mint 8 éve
Poe volt lesen, nem Ford, de mindegy kedves birauk.
több mint 8 éve
Peters tokeltesen illik ebbe a verekedos, agressziv, nagy CBket alkalmazo semaba. Tehetseges is, DB edzonk is kivalo, sokan vartak Oeterst DROY eselyesnek, es az is jelenleg. De ennek sok oka van, a nyers tehetseg itt nem eleg szvsz.
több mint 8 éve
Peters-el is kurva jól jártatokSztem az a titok, hogy tudjakmit akarnak. Van egy fix, kiprobalt sema. Abba keresnek hianyzo lancszemeket. Vannak hozza jo edzok, ezalap, anelkul nem megy. De egyszerubb ebbe a Chiefs vedelembe beallni, ahol a tobbiek tudjak a dolgukat,evek ota egyutt toljak,ezt a semat is ket eve, te (Peters) csak tedd a dolgod. Ha valaki teheseges, az edzo raer ra figyelni kiemelten, atobbiek segitenek, mert a sajat dolguk mar ruitnbol megy. Satobbi.
Drip
több mint 8 éve
végre egy 3rd down amit megfogunk
több mint 8 éve
Nemtom mi volt Steelers meccsen, de elobbi 6 pontjuk helyett most mar csak 3-7 a Ravensnek.
több mint 8 éve
Ford sack, kell ez. Hali csak felepul POra (jelen allas szerint bejututnk), de Houston nem. Zombo egytrukkos kutya, kell Ford.
több mint 8 éve
Crowell futott egy felpalyasat saccra.
több mint 8 éve
Mivel dande (es idonkent tobben is) snem tudjaknezni, beirok nagyobb jatekokat. Mivel nekem gyorsabb a streamem, igyekszem nem spoilerkent kapkodni. Remelem nem zavar senkit.Köszi kedves vagy nekem van egy olyan appom a TheScore ahol azért elég jól mutatják mi történik. 😀
West futott balra egy szepet. OL szar, de ez alap.
Megfutja Alexej a negyediket.
ulpianus
több mint 8 éve
Manzieltol mik az elvarasok mara? Mar akinek van mara barmliyen elvarasa barkitol.
több mint 8 éve
Kelce kisse nehezen kel fel, nem veszes. Egy elkaphatatlan labda utan.FG 10-0.
több mint 8 éve
Mivel dande (es idonkent tobben is) snem tudjaknezni, beirok nagyobb jatekokat. Mivel nekem gyorsabb a streamem, igyekszem nem spoilerkent kapkodni. Remelem nem zavar senkit.West futott balra egy szepet. OL szar, de ez alap.
Megfutja Alexej a negyediket.
több mint 8 éve
Vezet kozben a Ravens, es kozel a Jets is elso pontjaihoz.
több mint 8 éve
zsutu
785
Hát ez gyors volt...