Los Angeles Rams - San Francisco 49ers
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Jó lenne ha ezek a birkák nem hinnék el, hogy győzhetnek mert a végén még bajban leszünk.
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Biztos nem fájt a derekam vagy a gerince utána.... na erről beszêltem, persze így is csak 6 pontot ér!
2 hónapja
FunHun
1 482
Csak 6 pont, mert a beleállás nem volt tökéletes
2 hónapja
FunHun
1 482
Wooooooow
2 hónapja
bírnám ha csak 3 pont lenne ebből, vagy 0 😀ez jól öregedett
petey
2 hónapja
A Special Team től évek óta hülyét, frászt kapok, arról nem is beszélve, hogy a trükköss játékokat mindig benyeljük....évek óta ligaalja
Tapsi Hapsi
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
eddig a 2022-es Aiyuk -ot kapjuk. jó lenne az upgradelt 23-as.Elfáradt a holdout.- ban! 😀
petey
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
A Special Team től évek óta hülyét, frászt kapok, arról nem is beszélve, hogy a trükköss játékokat mindig benyeljük....
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Basszus a Purdy állandóan úgy passzol, hogy a pofájában vannak, persze most előtte van 1-3 sec, nem mint a múlt héten....
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Purdy.- vél együtt!1 évre írt alá újra..... megérte.... jövőre drágább lesz....sztem jövőre Deebo off, az nem kevés zsé lesz
Tapsi Hapsi
petey
2 hónapja
Grat 2. is hol vannak az unalmas szélső futasok?CMC-vel IR-en
Tapsi Hapsi
2 hónapja
1 évre írt alá újra..... megérte.... jövőre drágább lesz....sztem jövőre Deebo off, az nem kevés zsé lesz
Tapsi Hapsi
2 hónapja
Steve Ribbed
396
14-0 megint Jennings!Tkp.Az egy személyes elkapó sorunk a csávó, mert Aiyuk teljesen vakon van, egy labdatemető...
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
2 hónapja
Tapsi Hapsi
689
Igen az eltévedt madarak.... de úgy látom a kosok pásztorai most pihennek ...