NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 661
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Minnesota Vikings - Atlanta Falcons
több mint 4 éve
nnntm
932
Hamar végzett is a klotyónAjjaj.A járása alapján csak szarni ment
Calvin Ridley shown heading back to the locker room. Will keep you updated on him.
— William McFadden (@willmcfadden) October 18, 2020
empty taxi
peach
több mint 4 éve
Állítólag begörcsölt.Ajjaj.A járása alapján csak szarni ment
Calvin Ridley shown heading back to the locker room. Will keep you updated on him.
empty taxi
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
isteni közbeavatkozás jönaz a villámlás mennydörgés a TD pillanatában gyanús nekemMiért?
kaszo
vsanyi132
több mint 4 éve
Ajjaj.A járása alapján csak szarni ment
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
az a villámlás mennydörgés a TD pillanatában gyanús nekemMiért?
kaszo
több mint 4 éve
Hogy ágyazol be tweeteket?az embed kódot illesztem be
nnntm
Madden hates me.
több mint 4 éve
nnntm
932
3rd 6:26-nál volt 23:0, jegyezzük az esetleges mémekhez
több mint 4 éve
nnntm
932
Hogy ágyazol be tweeteket?
több mint 4 éve
az a villámlás mennydörgés a TD pillanatában gyanús nekem
több mint 4 éve
Ajjaj.Calvin Ridley shown heading back to the locker room. Will keep you updated on him.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Uhh, Kirk kapitány 3 INT? EjhaMind az övé volt?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
2wolf4
22
Azért jó érzés olyan játékost látni játszani akivel kezet fogtam Budapesten idén 😀 Gurley
több mint 4 éve
A közeli alapján koo magának vágta le a mez szárát a lábán egy kisollóval 😀
több mint 4 éve
A D azt hozza amit ott a második félidőben. Az O meg ottmaradt valahol messze....Hol az a Vikings aki múlt héten majdnem elkapta a Hawkst?8.5 az odds a Vikes győzelméreArra se tennék egy vasat se hogy idén nyerünk még meccset, nemhogy erre a meccsre... Itt nincs öngól hogy megverje magát a Falcons 😕
gamerkr
vsanyi132
Sifur
több mint 4 éve
Szegény hurst. Na m1 graham time 💪 ideje a liga legjobb te-jét pályára küldeni
több mint 4 éve
Sifur
1 118
Hol az a Vikings aki múlt héten majdnem elkapta a Hawkst?8.5 az odds a Vikes győzelméreArra se tennék egy vasat se hogy idén nyerünk még meccset, nemhogy erre a meccsre... Itt nincs öngól hogy megverje magát a Falcons 😕
gamerkr
vsanyi132
több mint 4 éve
nnntm
932
Na már azt hittem megidézted itt a dzsinnt, és adunk is egy alapot a comebacknek egy kickoff return fumble-lel 😀8.5 az odds a Vikes győzelméreArra se tennék egy vasat se hogy idén nyerünk még meccset, nemhogy erre a meccsre... Itt nincs öngól hogy megverje magát a Falcons 😕
gamerkr
vsanyi132
több mint 4 éve
8.5 az odds a Vikes győzelméreArra se tennék egy vasat se hogy idén nyerünk még meccset, nemhogy erre a meccsre... Itt nincs öngól hogy megverje magát a Falcons 😕
gamerkr
több mint 4 éve
8.5 az odds a Vikes győzelmére
több mint 4 éve
Akkor minden ok 😊Enyém is iróniának szántam, bocsánat 😀Mondom hogy ennek már vége. Irónia. Nem voltam tiszteletlen.Mi még azt hisszük előnyt kell adni nektek, de ennek már vége. Csak Kubiak-ék nem olvasták a híreket...Na azért ne becsülj alá minket ilyen tiszteletlenül
vsanyi132
nnntm
vsanyi132
nnntm
több mint 4 éve
nnntm
932
Enyém is iróniának szántam, bocsánat 😀Mondom hogy ennek már vége. Irónia. Nem voltam tiszteletlen.Mi még azt hisszük előnyt kell adni nektek, de ennek már vége. Csak Kubiak-ék nem olvasták a híreket...Na azért ne becsülj alá minket ilyen tiszteletlenül
vsanyi132
nnntm
vsanyi132
több mint 4 éve
Mondom hogy ennek már vége. Irónia. Nem voltam tiszteletlen.Mi még azt hisszük előnyt kell adni nektek, de ennek már vége. Csak Kubiak-ék nem olvasták a híreket...Na azért ne becsülj alá minket ilyen tiszteletlenül
vsanyi132
nnntm
több mint 4 éve
Kampman
28 306
Szezon közbeni edzőváltás után minden csapat felszívja magát. Nem meglepő, ami történik.