NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 625
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
MNF doubleheader 2020
több mint 4 éve
judit b+
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jackson... yeeeees
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
kéne egy safety. (és most nem simmonsra gondolok) 😀Ahogy ma játszik akár rá is gondolhatnál 😀
eaglesmcnabb
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 4 éve
kéne egy safety. (és most nem simmonsra gondolok) 😀mondjuk ő is megjöhetne a meccsbe 😀
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Legalább végre van egy punter-unk aki tud is punt-olni.óvatosan, mer volt már ilyenünk csak aztán jobb punter fizetést kapott és Blacknek nagyon nem tetszett 😀
roberto23
több mint 4 éve
kéne egy safety. (és most nem simmonsra gondolok) 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Legalább végre van egy punter-unk aki tud is punt-olni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Wilkinson nyilván 3rd downnál nyomja a choke-ot
több mint 4 éve
wilkinson :s
több mint 4 éve
Most kell egy jó hosszú TD drivevolt 2 hülye büntije, de ettől még nagyot megy ma
Egyébként meg szerintem említsük meg, hogy mekkora play is volt AJ-tól az a stop 3&1-nél a sneak-en
StormST
jewell-hez hasonlóan
több mint 4 éve
Most kell egy jó hosszú TD driveEgyébként meg szerintem említsük meg, hogy mekkora play is volt AJ-tól az a stop 3&1-nél a sneak-en
több mint 4 éve
valszeg akkor a voda felvásárlás segített 😀évekig szidtam őket, de úgy kb egy éve egy rossz szavam sincs rájuk, ráadásul ahova költöztem csak ez az egy opció van 😀nincs nagy gond, csak meglepő 😀UPC-m van. Arénán nézem 😀idén már van gamepass-em, nem gondoltam volna hogy így is "lassú" leszek 😀végre jerry, ezek kellenekTe kint vagy a meccsen? Valahogy mindenki előtt jársz szerintem fél perccel legalább 😀
eaglesmcnabb
StormST
Negritis
De akkor figyelek, sorry
eaglesmcnabb
amúgy voltam én már mindenkinél, de a upc a legpatkányabb a szolgáltatók közül 😀
Negritis
de ogy ne legyek off, szerencsére a titans legjobbja a punter ma 😀
Egy denver FG kellene még hogy jöjjön a hendi 😀
eaglesmcnabb
én egy TD-nek jobban örülnék, de ha ez marad és nyerünk se bánom
több mint 4 éve
évekig szidtam őket, de úgy kb egy éve egy rossz szavam sincs rájuk, ráadásul ahova költöztem csak ez az egy opció van 😀nincs nagy gond, csak meglepő 😀UPC-m van. Arénán nézem 😀idén már van gamepass-em, nem gondoltam volna hogy így is "lassú" leszek 😀végre jerry, ezek kellenekTe kint vagy a meccsen? Valahogy mindenki előtt jársz szerintem fél perccel legalább 😀
eaglesmcnabb
StormST
Negritis
De akkor figyelek, sorry
eaglesmcnabb
amúgy voltam én már mindenkinél, de a upc a legpatkányabb a szolgáltatók közül 😀
Negritis
de ogy ne legyek off, szerencsére a titans legjobbja a punter ma 😀
Egy denver FG kellene még hogy jöjjön a hendi 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ó a remek Tyel is felejtettem hogy sombrero ott van 😀
Zalán
több mint 4 éve
Ez érdekes volt. 😀
több mint 4 éve
Köszi, nem kicsit van káosz a Titansnél éppen
több mint 4 éve
ó a remek Ty
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
nincs nagy gond, csak meglepő 😀UPC-m van. Arénán nézem 😀idén már van gamepass-em, nem gondoltam volna hogy így is "lassú" leszek 😀végre jerry, ezek kellenekTe kint vagy a meccsen? Valahogy mindenki előtt jársz szerintem fél perccel legalább 😀
eaglesmcnabb
StormST
Negritis
De akkor figyelek, sorry
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
nahh.. Jöhet az első labdaszerzés..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
jah nyilván összefügg, csak megjegyeztem hogy egy epic első félidő után kicsit eltűntFant kicsit eltűnt így a második félidőbenIgen, de valszeg ezért vannak a többiek többet szabadon
Negritis
StormST
több mint 4 éve
az a Billups cutout 😀
több mint 4 éve
Fant kicsit eltűnt így a második félidőbenIgen, de valszeg ezért vannak a többiek többet szabadon
Negritis
több mint 4 éve
Yeeees!!! Végre egy jó drive.
több mint 4 éve
Welcome to Denver, Melvin!!! 😀