New England Patriots - New York Jets
több mint 9 éve
A kérdés arra vonatkozott hogy a spori ugyanaz mint a zebra, nem? 😀 Olvasd el az előtte kommenteket 😀ne mond, hogy most hallotad először 😊Spori = zebra ??? O.oegyetértekAnnyit kérek csak h ne sérülésekről, flagekről és a sporikról szóljon a meccs. 😊Nah most h agyvérzést kaptam a Bills-Jax meccs után, remélem ez sokkal színvonalasabb lesz. 😀és nyugisabb 😊
Beki
batyu
Beki
pluszba hozzáteszem, hogy a zebrákról se szóljon
vpi
DeX
vpi
több mint 9 éve
ne mond, hogy most hallotad először 😊Spori = zebra ??? O.oegyetértekAnnyit kérek csak h ne sérülésekről, flagekről és a sporikról szóljon a meccs. 😊Nah most h agyvérzést kaptam a Bills-Jax meccs után, remélem ez sokkal színvonalasabb lesz. 😀és nyugisabb 😊
Beki
batyu
Beki
vpi
DeX
több mint 9 éve
5-en nem bírtak 4-et megtartani...
több mint 9 éve
welcome back, wilkerson
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Wilk beköszönt. 😊
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Revis figyelt Gronkra, kenmény lesz.
több mint 9 éve
Spori = zebra ??? O.oegyetértekAnnyit kérek csak h ne sérülésekről, flagekről és a sporikról szóljon a meccs. 😊Nah most h agyvérzést kaptam a Bills-Jax meccs után, remélem ez sokkal színvonalasabb lesz. 😀és nyugisabb 😊
Beki
batyu
Beki
vpi
Szerkesztette: DeX
több mint 9 éve
Eddig jó 😊
több mint 9 éve
triangle
1 283
welcome back, high!
több mint 9 éve
csodás kezdés..
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
IUtt is gyorsan agyvérzést kapok aszsen.
több mint 9 éve
Atyácska
1
Sziasztok.Hol lehet megnézni a meccset?
több mint 9 éve
Üdv!Nyerjünk és ne sérüljön meg senki. Nem érdekel hogyan csak jöjjön össze 😊
több mint 9 éve
Sziasztok!Jó meccsnézést mindenkinek!
Jöhetnek a streamek : D
több mint 9 éve
egyetértekAnnyit kérek csak h ne sérülésekről, flagekről és a sporikról szóljon a meccs. 😊Nah most h agyvérzést kaptam a Bills-Jax meccs után, remélem ez sokkal színvonalasabb lesz. 😀és nyugisabb 😊
Beki
batyu
Beki
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Annyit kérek csak h ne sérülésekről, flagekről és a sporikról szóljon a meccs. 😊Nah most h agyvérzést kaptam a Bills-Jax meccs után, remélem ez sokkal színvonalasabb lesz. 😀és nyugisabb 😊
Beki
batyu
több mint 9 éve
batyu
630
Nah most h agyvérzést kaptam a Bills-Jax meccs után, remélem ez sokkal színvonalasabb lesz. 😀és nyugisabb 😊
Beki
több mint 9 éve
Sziasztok. GO PATS!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Nah most h agyvérzést kaptam a Bills-Jax meccs után, remélem ez sokkal színvonalasabb lesz. 😀
több mint 9 éve
triangle
1 283
Patriots inactives: Keshawn Martin, Dion Lewis, Jabaal Sheard, Shaq Mason, Brandon Bolden, Rufus Johnson, Marcus Cannon6 OL és 2 RB aktív 😊
több mint 9 éve
18:00,
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal