New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
Jaguars taktika?Pár adat a kezdés előttTeljesen megnyugodtam, annyira minden ellenünk szól, hogy nyerünk. 😊
Tom Brady: 3-0 at home vs Steelers, 11 TD, 0 INT. Patriots won all 3 games by at least 16 points.
Patriots: have won 7 straight season openers that were played at home
Patriots: 3-0 all-time in season opener as defending Super Bowl champion
A Super Bowl-győztesek: 32-15-1
Brady vs Steelers 7-2
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/642087698384072704
Wyatt
Soldados
több mint 9 éve
triangle
1 283
tudom, ez mindig látszik is ellenünk a meccsekenNálunk csak nagyon sok beszélgetés van, meg kártyázásnálunk híresen kemény a fizikai felkészítés (ld, Wayne 😛), bírni fogjaBrown, Branch a kezdő DT-kszegény Brownnak sokat kell futnia
Brown, Butler a kezdő CB-k
no surprise here (Siliganak valami kisebb sérülése lehet, mert sokkal előbb kijött melegíteni, mint a többiek)
triangle
Höri
triangle
Höri
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Mióta csütörtök esti nyitómeccseket rendeznek (2004), a bajnok csak kétszer kapott ki (Giants - 2012, Ravens - 2013)
több mint 9 éve
Pár adat a kezdés előttTeljesen megnyugodtam, annyira minden ellenünk szól, hogy nyerünk. 😊
Tom Brady: 3-0 at home vs Steelers, 11 TD, 0 INT. Patriots won all 3 games by at least 16 points.
Brady vs Steelers 7-2
Wyatt
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Nálunk csak nagyon sok beszélgetés van, meg kártyázásnálunk híresen kemény a fizikai felkészítés (ld, Wayne 😛), bírni fogjaBrown, Branch a kezdő DT-kszegény Brownnak sokat kell futnia
no surprise here (Siliganak valami kisebb sérülése lehet, mert sokkal előbb kijött melegíteni, mint a többiek)
triangle
Höri
triangle
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Pár adat a kezdés előttTom Brady: 3-0 at home vs Steelers, 11 TD, 0 INT. Patriots won all 3 games by at least 16 points.
Brady vs Steelers 7-2
több mint 9 éve
triangle
1 283
nálunk híresen kemény a fizikai felkészítés (ld, Wayne 😛), bírni fogjaBrown, Branch a kezdő DT-kszegény Brownnak sokat kell futnia
triangle
Höri
több mint 9 éve
Nagy a család, na...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Kíváncsi leszek én a DE- és DT-rotációra. Easley nem kezd, de ettől még lehet, hogy nem lesz kevesebbet fent, mint Branch pl. Sheard remélem szintén sokat lesz majd fent
több mint 9 éve
Brown, Branch a kezdő DT-kszegény Brownnak sokat kell futnia
triangle
több mint 9 éve
triangle
1 283
Brown, Branch a kezdő DT-kBrown, Butler a kezdő CB-k
több mint 9 éve
Teher alatt nő a pálma, szokták volt mondani...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Kline persze. Mondjuk meredek is lett volna három újonccal. Na, nem mintha így sokkal jobb lenneSolder, Kline, Andrews, Jackson, Volmer van bemelegítésnél#Patriots inactives: Wendell, Flowers, Cadet, Wilson, Thornton, Rufus, ColemanAz fincsi. Solder, Shaq, Andrews, Tré, Vollmer akkor?
triangle
Wyatt
triangle
több mint 9 éve
triangle
1 283
Solder, Kline, Andrews, Jackson, Volmer van bemelegítésnél#Patriots inactives: Wendell, Flowers, Cadet, Wilson, Thornton, Rufus, ColemanAz fincsi. Solder, Shaq, Andrews, Tré, Vollmer akkor?
triangle
Wyatt
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
#Patriots inactives: Wendell, Flowers, Cadet, Wilson, Thornton, Rufus, ColemanAz fincsi. Solder, Shaq, Andrews, Tré, Vollmer akkor?
triangle
több mint 9 éve
Sőt, secondary sincs. 😊 Max abban a 15 playben aggódnék, amikor Harrison pályán van. 😉Remélem Brady élve megússza majd ezt a meccset ilyen O-fal mögött...nincs pass rush a kohóban, én nyugodt lennék
Hosszú passzokat szerintem ne is várjunk, max. play actionből...
Castleai01
Höri
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Remélem Brady élve megússza majd ezt a meccset ilyen O-fal mögött...nincs pass rush a kohóban, én nyugodt lennék
Hosszú passzokat szerintem ne is várjunk, max. play actionből...
Castleai01
több mint 9 éve
Remélem Brady élve megússza majd ezt a meccset ilyen O-fal mögött...Hosszú passzokat szerintem ne is várjunk, max. play actionből...
több mint 9 éve
triangle
1 283
#Patriots inactives: Wendell, Flowers, Cadet, Wilson, Thornton, Rufus, Coleman
több mint 9 éve
Ahogy nézem esős meccs lesz.... 😊
több mint 9 éve
Ha már a Patriótáknál tartunk, egy Republic számot idézve "Indul a mandula" 😀 Jó szezont mindenkinek!