New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
Na azért ez a Steelers defense össze van rakva. Egyelőre csak passz és futás ellen gyengélkednek.A futás az nem gáz, a passz okádék.
Bazzani
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Nagyon örülök Gronknak, csak ne ellenem játszana fantasyben ...
több mint 9 éve
na most volt rajta ember, mégis TD.akkor mi értelme lett volna az előzőnél fogni?
több mint 9 éve
A 2. félidőben jönni fog Garoppolo, hacsak BB nem akar alázni.
több mint 9 éve
ez a td elég csúnya oktatás volt, összeszedhetné magát a vasas
több mint 9 éve
triangle
1 283
kicsit még rozsdás az O
több mint 9 éve
Brady a meccs előtt kidobta a telefonját.... mert ugye ő csak úgy néha kidobja a telóját, ahogy elmondtaMeg kell nézni Brady vagy Gisele telefonját, hogy mi a szitu.NFL Alert: Már vizsgálják a szabálytalanságot a kapufák távolságával kapcsolatosan Foxboroban...én úgy tudom, hogy túlfújt labdáknál könnyebb kihagyni az fg-t
FunHun
baggio
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Kampman
28 290
unsportsmanlike stareÉs ha valaki csúnyán néz Bradyre, az alapból 15 yard bünti.Soldert úgy tapossák el 0-24-ben, mint cserebogarat késő tavasszalpénze megvan, gyűrűt adtak neki, belefér.
Newman
Höri
iktriad
több mint 9 éve
ilyen rosszul még nem írták el, kuriózumként maradhatazok a kibaszott missatackle-kGyorsan javítsd mert Robi lebasz.
xtaki
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
FunHun
1 482
niceeee
több mint 9 éve
xtaki
3 441
Na azért ez a Steelers defense össze van rakva. Egyelőre csak passz és futás ellen gyengélkednek.lesz ez meg ugy se...erre szamitottunk
Bazzani
de arra nem, hogy a ragyogo offense nulla ponton lesz felidoben
több mint 9 éve
Meg kell nézni Brady vagy Gisele telefonját, hogy mi a szitu.NFL Alert: Már vizsgálják a szabálytalanságot a kapufák távolságával kapcsolatosan Foxboroban...én úgy tudom, hogy túlfújt labdáknál könnyebb kihagyni az fg-t
FunHun
baggio
több mint 9 éve
azok a kibaszott missatackle-kGyorsan javítsd mert Robi lebasz.
xtaki
több mint 9 éve
Na azért ez a Steelers defense össze van rakva. Egyelőre csak passz és futás ellen gyengélkednek.
több mint 9 éve
Soldert úgy tapossák el 0-24-ben, mint cserebogarat késő tavasszalpénze megvan, gyűrűt adtak neki, belefér.
Newman
több mint 9 éve
xtaki
3 441
azok a kibaszott missatackle-k
több mint 9 éve
Soldert úgy tapossák el 0-24-ben, mint cserebogarat késő tavasszal
több mint 9 éve
NFL Alert: Már vizsgálják a szabálytalanságot a kapufák távolságával kapcsolatosan Foxboroban...én úgy tudom, hogy túlfújt labdáknál könnyebb kihagyni az fg-t
FunHun
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Solder bammeg , nagyon bebaszhatott tegnap vagy mikor kapta meg a pénzét.
több mint 9 éve
triangle
1 283
előző sorozatban Masont, most Cannont rotáljuk be
több mint 9 éve
You can take Josh Scobee away from the Jaguars, but you can't take the Jaguars away from Josh Scobee.Myersnek csak XPket kell rúgdosnia, arra jó lesz ő is.De jó hogy nem kondíciós pickhez kötöttük a tradet. LOLVasárnap már ellenünk rúg, okos.
iktriad
Jakehomer
több mint 9 éve
FunHun
1 482
NFL Alert: Már vizsgálják a szabálytalanságot a kapufák távolságával kapcsolatosan Foxboroban...
több mint 9 éve
Scobee a meccs után szerintem munkanélküli leszNem sokáig, mert a Jags claimeli és kezdő lesz, 100% környéki idény teljesítménnyel.
Newman