New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Na azért ez a Steelers defense össze van rakva. Egyelőre csak passz és futás ellen gyengélkednek.A futás az nem gáz, a passz okádék.
Bazzani

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Nagyon örülök Gronknak, csak ne ellenem játszana fantasyben ...
több mint 10 éve
na most volt rajta ember, mégis TD.akkor mi értelme lett volna az előzőnél fogni?
több mint 10 éve
A 2. félidőben jönni fog Garoppolo, hacsak BB nem akar alázni.
több mint 10 éve
ez a td elég csúnya oktatás volt, összeszedhetné magát a vasas
több mint 10 éve
triangle
1 283
kicsit még rozsdás az O
több mint 10 éve
Brady a meccs előtt kidobta a telefonját.... mert ugye ő csak úgy néha kidobja a telóját, ahogy elmondtaMeg kell nézni Brady vagy Gisele telefonját, hogy mi a szitu.NFL Alert: Már vizsgálják a szabálytalanságot a kapufák távolságával kapcsolatosan Foxboroban...én úgy tudom, hogy túlfújt labdáknál könnyebb kihagyni az fg-t
FunHun
baggio
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
unsportsmanlike stareÉs ha valaki csúnyán néz Bradyre, az alapból 15 yard bünti.Soldert úgy tapossák el 0-24-ben, mint cserebogarat késő tavasszalpénze megvan, gyűrűt adtak neki, belefér.
Newman
Höri
iktriad
több mint 10 éve
ilyen rosszul még nem írták el, kuriózumként maradhatazok a kibaszott missatackle-kGyorsan javítsd mert Robi lebasz.
xtaki
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
niceeee
több mint 10 éve
Na azért ez a Steelers defense össze van rakva. Egyelőre csak passz és futás ellen gyengélkednek.lesz ez meg ugy se...erre szamitottunk
Bazzani
de arra nem, hogy a ragyogo offense nulla ponton lesz felidoben
több mint 10 éve
Meg kell nézni Brady vagy Gisele telefonját, hogy mi a szitu.NFL Alert: Már vizsgálják a szabálytalanságot a kapufák távolságával kapcsolatosan Foxboroban...én úgy tudom, hogy túlfújt labdáknál könnyebb kihagyni az fg-t
FunHun
baggio
több mint 10 éve
azok a kibaszott missatackle-kGyorsan javítsd mert Robi lebasz.
xtaki
több mint 10 éve
Na azért ez a Steelers defense össze van rakva. Egyelőre csak passz és futás ellen gyengélkednek.
több mint 10 éve
Soldert úgy tapossák el 0-24-ben, mint cserebogarat késő tavasszalpénze megvan, gyűrűt adtak neki, belefér.
Newman
több mint 10 éve
azok a kibaszott missatackle-k
több mint 10 éve
Soldert úgy tapossák el 0-24-ben, mint cserebogarat késő tavasszal
több mint 10 éve
NFL Alert: Már vizsgálják a szabálytalanságot a kapufák távolságával kapcsolatosan Foxboroban...én úgy tudom, hogy túlfújt labdáknál könnyebb kihagyni az fg-t
FunHun

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Solder bammeg , nagyon bebaszhatott tegnap vagy mikor kapta meg a pénzét.
több mint 10 éve
triangle
1 283
előző sorozatban Masont, most Cannont rotáljuk be
több mint 10 éve
You can take Josh Scobee away from the Jaguars, but you can't take the Jaguars away from Josh Scobee.Myersnek csak XPket kell rúgdosnia, arra jó lesz ő is.De jó hogy nem kondíciós pickhez kötöttük a tradet. LOLVasárnap már ellenünk rúg, okos.
iktriad
Jakehomer
több mint 10 éve
NFL Alert: Már vizsgálják a szabálytalanságot a kapufák távolságával kapcsolatosan Foxboroban...
több mint 10 éve
Scobee a meccs után szerintem munkanélküli leszNem sokáig, mert a Jags claimeli és kezdő lesz, 100% környéki idény teljesítménnyel.
Newman