New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Biztos D'Anthony Smith meggyőző játéka miatt.A Steelers stimmel az LA tech honnan jött?KLaci79 Steelers + LA Tech fan, neki ma nincs szép estéje 😀Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
iktriad
Höri
polamalu
több mint 10 éve
tőlem kérdezed? 😀 én is csak ma láttamA Steelers stimmel az LA tech honnan jött?KLaci79 Steelers + LA Tech fan, neki ma nincs szép estéje 😀Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
iktriad
Höri
polamalu
több mint 10 éve
így is van, neki kell menni

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A Steelers stimmel az LA tech honnan jött?KLaci79 Steelers + LA Tech fan, neki ma nincs szép estéje 😀Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
iktriad
Höri
több mint 10 éve
Olyan jól védekezünk a hosszú passzokon, hogy félelmetes. Mondjuk DMC is gyakran ér oda időben.

több mint 10 éve
Majdnem egy félidőt kellett várni az első csalásos SMS-ig!Te is csak csalással nyertél jafl-t tavaly.
Wyatt
több mint 10 éve
Majdnem egy félidőt kellett várni az első csalásos SMS-ig!Lett volna előbb, de Belichick blokkolja a jelet.
Wyatt
több mint 10 éve
KLaci79 Steelers + LA Tech fan, neki ma nincs szép estéje 😀Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
iktriad
több mint 10 éve
Terjesszük az igét, ámenHm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
na megvan a hosszú passz....FG távolság, lemennek, és jöhet a 3 pont Scoobe-tól...oh wait!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Újra FG távolságban van a Steelers. Lehet kezdeni aggódni Pittsburghben.
több mint 10 éve
doughty 244 yard, 27-17 a wku-nak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ha jól számoltam 2Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
több mint 10 éve
Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
több mint 10 éve
Doughty 765 yard félidőben?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
több mint 10 éve
Mekkora játékos ez az Archer!Muszáj annak lennie, különben félő, hogy páran kiugranának az ablakon Pittsburghben (és Budapesten) miatta.
Sixo
több mint 10 éve
Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupot
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Majd megnézzük ha futó is lesz ellenfélnél, nem csak hurkagyurka :pNa azért ez a Steelers defense össze van rakva. Egyelőre csak passz és futás ellen gyengélkednek.A futás az nem gáz, a passz okádék.
Bazzani
Soldados
több mint 10 éve
A 2. félidőben jönni fog Garoppolo, hacsak BB nem akar alázni.Jah ő olyant sosem szokott csinálni.
iktriad
több mint 10 éve
A 2. félidőben jönni fog Garoppolo, hacsak BB nem akar alázni.ő mindig akar
iktriad