New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
Biztos D'Anthony Smith meggyőző játéka miatt.A Steelers stimmel az LA tech honnan jött?KLaci79 Steelers + LA Tech fan, neki ma nincs szép estéje 😀Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
iktriad
Höri
polamalu
több mint 9 éve
tőlem kérdezed? 😀 én is csak ma láttamA Steelers stimmel az LA tech honnan jött?KLaci79 Steelers + LA Tech fan, neki ma nincs szép estéje 😀Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
iktriad
Höri
polamalu
több mint 9 éve
így is van, neki kell menni
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
A Steelers stimmel az LA tech honnan jött?KLaci79 Steelers + LA Tech fan, neki ma nincs szép estéje 😀Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
iktriad
Höri
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Olyan jól védekezünk a hosszú passzokon, hogy félelmetes. Mondjuk DMC is gyakran ér oda időben.
több mint 9 éve
Majdnem egy félidőt kellett várni az első csalásos SMS-ig!Te is csak csalással nyertél jafl-t tavaly.
Wyatt
több mint 9 éve
Majdnem egy félidőt kellett várni az első csalásos SMS-ig!Lett volna előbb, de Belichick blokkolja a jelet.
Wyatt
több mint 9 éve
KLaci79 Steelers + LA Tech fan, neki ma nincs szép estéje 😀Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
iktriad
több mint 9 éve
Terjesszük az igét, ámenHm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
na megvan a hosszú passz....FG távolság, lemennek, és jöhet a 3 pont Scoobe-tól...oh wait!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Újra FG távolságban van a Steelers. Lehet kezdeni aggódni Pittsburghben.
több mint 9 éve
doughty 244 yard, 27-17 a wku-nak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ha jól számoltam 2Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
több mint 9 éve
Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
több mint 9 éve
Doughty 765 yard félidőben?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
több mint 9 éve
Mekkora játékos ez az Archer!Muszáj annak lennie, különben félő, hogy páran kiugranának az ablakon Pittsburghben (és Budapesten) miatta.
Sixo
több mint 9 éve
Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupot
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Majd megnézzük ha futó is lesz ellenfélnél, nem csak hurkagyurka :pNa azért ez a Steelers defense össze van rakva. Egyelőre csak passz és futás ellen gyengélkednek.A futás az nem gáz, a passz okádék.
Bazzani
Soldados
több mint 9 éve
A 2. félidőben jönni fog Garoppolo, hacsak BB nem akar alázni.Jah ő olyant sosem szokott csinálni.
iktriad
több mint 9 éve
Kampman
28 290
A 2. félidőben jönni fog Garoppolo, hacsak BB nem akar alázni.ő mindig akar
iktriad