New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Jah, hogy ne 0-ázzanak már rögtön az első héten.Szép volt Scobee!ezt a 3 pontot hozzáírhatnák a vasárnapi meccsetekhez
iktriad
Kampman
több mint 10 éve
ki várta jónak a Steelers-t rajtad kívül? :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Összegzésem az első félidőre:Két jobbnak várt, de közepesnek tűnő csapat csatáján a kevésbé balfasz vezet simán.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Szép volt Scobee!ezt a 3 pontot hozzáírhatnák a vasárnapi meccsetekhez
iktriad
több mint 10 éve
Szép volt Scobee!
több mint 10 éve
na de Scobee fiam...
több mint 10 éve
Nem is igaz. Philly nagy király az edzéseken. Dropokban.DHB ügyestradeljetek érte, mehet a depth chart tetejére
Jakehomer
Höri
több mint 10 éve
Ouuuupsz... Ez nem Fletcheren múlott...
több mint 10 éve
DHB ügyestradeljetek érte, mehet a depth chart tetejére
Jakehomer
több mint 10 éve
Terdelj le es szertess!
több mint 10 éve
ezt most jól láttam, Scobee előtt utoljára 1970-ben hagyott ki egy Steelers rúgó 2 FG-t egy meccsen?a Jeff Reed Hagyaték!
Kampman
több mint 10 éve
De buta... 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Nem Martavis játszik DHB mezében. ezt most jól láttam, Scobee előtt utoljára 1970-ben hagyott ki egy Steelers rúgó 2 FG-t egy meccsen?Ha egy Jags játékos beteszi a lábát az öltözőbe, miracles happen.
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
Heyward-Baying XD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
dHB holdingját elengedték.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Mondjuk 2-e2-3 napja nem beszéltünk 😂tőlem kérdezed? 😀 én is csak ma láttamA Steelers stimmel az LA tech honnan jött?KLaci79 Steelers + LA Tech fan, neki ma nincs szép estéje 😀Kinek van jobb meccse - Scobeenak vagy az alma materének (LA Tech)?Hm, kicsit meglepő, hogy Dayjel promozzák a fedex cupotlegalább annyian értik az utalást, mintha én most beírnám a wku-la tech részeredményét :p
Jakehomer
baggio
iktriad
Höri
polamalu
Höri
több mint 10 éve
ezt most jól láttam, Scobee előtt utoljára 1970-ben hagyott ki egy Steelers rúgó 2 FG-t egy meccsen?
több mint 10 éve
mármint DebrecenbenMajdnem egy félidőt kellett várni az első csalásos SMS-ig!Decemberben is lesz 😊
Wyatt
Espn ugynokok
Demecs
több mint 10 éve
Majdnem egy félidőt kellett várni az első csalásos SMS-ig!Decemberben is lesz 😊
Wyatt
Espn ugynokok
több mint 10 éve
így is van, neki kell menniHát sok opció nincs. Puntolni felesleges, rúgni nagyon karcos. Amúgy meg Brown simán megcsinálja.
Soldados