New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Nehogy már bemeséld nekem, hogy az utóbbi 10 év Jagsét elnézve te nem iszol 😀Attól még hogy nem iszom, másokat már láttam berúgni párszor.Nah oszt azt te honnan tudnád?Mindig kéne inni egy pálinkàt mikot ricsi monjd h DW hihetetlenül jól játszik!Csúnya másnaposság lenne a vége.
steelwolf
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
Középen elég gyenge a Pats DL.Jövő héten a Bills triple optiont fog használni offenseben.
Bazzani
több mint 9 éve
Attól még hogy nem iszom, másokat már láttam berúgni párszor.Nah oszt azt te honnan tudnád?Mindig kéne inni egy pálinkàt mikot ricsi monjd h DW hihetetlenül jól játszik!Csúnya másnaposság lenne a vége.
steelwolf
iktriad
Sixo
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Big Ben FG-t dobott!!!!! Ügyes
több mint 9 éve
Nah oszt azt te honnan tudnád?Mindig kéne inni egy pálinkàt mikot ricsi monjd h DW hihetetlenül jól játszik!Csúnya másnaposság lenne a vége.
steelwolf
iktriad
több mint 9 éve
Goal line a Pats ellen?! Fussatok!
több mint 9 éve
Mindig kéne inni egy pálinkàt mikot ricsi monjd h DW hihetetlenül jól játszik!Csúnya másnaposság lenne a vége.
steelwolf
több mint 9 éve
Ha a Pats rush D-je tényleg ennyire ergya, a PO-val is gondjuk lesz.Ez a Pitts oline azért nem rossz, nem könnyű rajtuk keresztül odaérni Lőcshöz. És futást is jól támogatják.
Soldados
Ha nem balfaszkodja el az offense az első félidőt, akkor most amondó lennék, ti állnátok közelebb a győzelemhez, gyengusz d ide vagy oda.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Na, szóval tampabol már küldik is a front7be a játékosokat 😊
több mint 9 éve
Mindig kéne inni egy pálinkàt mikot ricsi monjd h DW hihetetlenül jól játszik!
több mint 9 éve
triangle
1 283
hát ja, easley kiesett, jones nulla, nink erős mínuszbanAz annyira dicsért front7 semmi nyomást nem tud BigBenre tenni.Ha a Pats rush D-je tényleg ennyire ergya, a PO-val is gondjuk lesz.Dehogy lesz gond. Egyből véget ér 😛
Soldados
Wyatt
Burkus
több mint 9 éve
Az annyira dicsért front7 semmi nyomást nem tud BigBenre tenni.Ha a Pats rush D-je tényleg ennyire ergya, a PO-val is gondjuk lesz.Dehogy lesz gond. Egyből véget ér 😛
Soldados
Wyatt
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ha a Pats rush D-je tényleg ennyire ergya, a PO-val is gondjuk lesz.Dehogy lesz gond. Egyből véget ér 😛
Soldados
több mint 9 éve
Nem sajnáljuk :pMegtanulhattad volna már az évek alatt, hogy a Sanyi által feltett kérdések mindenki más számára költőiek.
Jakehomer
több mint 9 éve
Sanyi Geno Smithről: "Megérdemelte a kis rohadék"Most mond ,hogy nem.
Kampman
több mint 9 éve
Ha a Pats rush D-je tényleg ennyire ergya, a PO-val is gondjuk lesz.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Sanyi Geno Smithről: "Megérdemelte a kis rohadék"
több mint 9 éve
Azt hittem te hoztad kocsival.Sőt onnan is mennek gépek. Másként hogy került volna Derek Cox San Diegóba? 😛Oda megy gép? O_oLol Scoobeeban ennyire nem bíznak xDmár fel is rakták egy jacksonville-i gépre
Sixo
Kampman
Sixo
iktriad
több mint 9 éve
triangle
1 283
Cannon is jó idén is.ez teljsen az övé volt. próbálgassuk inkább a jobb oldalon bazz...
Wyatt
több mint 9 éve
Mi fene, végre egy agresszív def hívás... Jééé, eredményre vezetett. Butler amúgy ezt ígérte, de ebből semmit nem láttam, hogy agresszívebb lenne a playhívás, sőt...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Ezek milyen szerelési kísérletek vazze?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.