New England Patriots - Pittsburgh Steelers
több mint 9 éve
Harap a védelem 😀
több mint 9 éve
Nah ebből a mondatában kiderült, hogy Sanyinak fingja nincs ki az a DeAngelo Williams.Eddig a Pats futás elleni védőinek sincs sok.
Sixo
több mint 9 éve
remélem punt se lesz ma, olyan jók ezek a védelmek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nah ebből a mondatában kiderült, hogy Sanyinak fingja nincs ki az a DeAngelo Williams.
több mint 9 éve
PM_the_sheriff
1 155
Pats megint valami rottyos fallal altat? Hogy mindenki azt higgye szarok?
You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 9 éve
Inkább menjen Clowney.Na, pontúgy nézett ki, mintha Sanyinak Hugi kellene 😀Én megszavazom iktriadot huginak, mehet sanyihoz.
Wyatt
Sixo
több mint 9 éve
Ty SonalualuTy Law a pályán, ez jó ómen lehet Ty Vargának egy jó szezonra.meg Ty Montgomerynek
iktriad
Kampman
több mint 9 éve
Na, pontúgy nézett ki, mintha Sanyinak Hugi kellene 😀Én megszavazom iktriadot huginak, mehet sanyihoz.
Wyatt
több mint 9 éve
Ő csak távoli névrokon.Ty Law a pályán, ez jó ómen lehet Ty Vargának egy jó szezonra.Ja. Meg T. Y. Hiltonnak is
iktriad
Wyatt
több mint 9 éve
Kampman
28 290
Ty Law a pályán, ez jó ómen lehet Ty Vargának egy jó szezonra.meg Ty Montgomerynek
iktriad
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Ty Law a pályán, ez jó ómen lehet Ty Vargának egy jó szezonra.Ja. Meg T. Y. Hiltonnak is
iktriad
több mint 9 éve
Ty Law a pályán, ez jó ómen lehet Ty Vargának egy jó szezonra.
több mint 9 éve
Ha kikap a Steelers, én Big Ben helyében bepróbálkoznék azért ezzel az indokkal Goodellnél. LOLÁ, most már nem számítanak rá, hogy laposabbal megyünk neki!Na, ráhangolódásként megnéztük a Colts elleni meccset, meg a Seahawks ellenit, most már akár ki is eshetünk? 😛Ha megint gixer lesz a labdákkal, mehettek a CFLbe!
Wyatt
iktriad
Wyatt
Egyébként szerintetek ma pályára fog lépni Tomlin mielőtt lefújják a meccset?
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Jaja, és csak lábbal lehet hozzáérni, speckó gyakorlatazt hallottam, medicin labdával gyakorolnakÁ, most már nem számítanak rá, hogy laposabbal megyünk neki!Na, ráhangolódásként megnéztük a Colts elleni meccset, meg a Seahawks ellenit, most már akár ki is eshetünk? 😛Ha megint gixer lesz a labdákkal, mehettek a CFLbe!
Wyatt
iktriad
Wyatt
Höri
több mint 9 éve
azt hallottam, medicin labdával gyakorolnakÁ, most már nem számítanak rá, hogy laposabbal megyünk neki!Na, ráhangolódásként megnéztük a Colts elleni meccset, meg a Seahawks ellenit, most már akár ki is eshetünk? 😛Ha megint gixer lesz a labdákkal, mehettek a CFLbe!
Wyatt
iktriad
Wyatt
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Á, most már nem számítanak rá, hogy laposabbal megyünk neki!Na, ráhangolódásként megnéztük a Colts elleni meccset, meg a Seahawks ellenit, most már akár ki is eshetünk? 😛Ha megint gixer lesz a labdákkal, mehettek a CFLbe!
Wyatt
iktriad
több mint 9 éve
Na, ráhangolódásként megnéztük a Colts elleni meccset, meg a Seahawks ellenit, most már akár ki is eshetünk? 😛Ha megint gixer lesz a labdákkal, mehettek a CFLbe!
Wyatt
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Na, ráhangolódásként megnéztük a Colts elleni meccset, meg a Seahawks ellenit, most már akár ki is eshetünk? 😛
több mint 9 éve
Ez csak a tavalyi game plan volt.Jaguars taktika?Pár adat a kezdés előttTeljesen megnyugodtam, annyira minden ellenünk szól, hogy nyerünk. 😊
Tom Brady: 3-0 at home vs Steelers, 11 TD, 0 INT. Patriots won all 3 games by at least 16 points.
Patriots: have won 7 straight season openers that were played at home
Patriots: 3-0 all-time in season opener as defending Super Bowl champion
A Super Bowl-győztesek: 32-15-1
Brady vs Steelers 7-2
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/642087698384072704
Wyatt
Soldados
Höri
több mint 9 éve
Évente kétszer-háromszor az is bejön. 😊Jaguars taktika?Pár adat a kezdés előttTeljesen megnyugodtam, annyira minden ellenünk szól, hogy nyerünk. 😊
Tom Brady: 3-0 at home vs Steelers, 11 TD, 0 INT. Patriots won all 3 games by at least 16 points.
Patriots: have won 7 straight season openers that were played at home
Patriots: 3-0 all-time in season opener as defending Super Bowl champion
A Super Bowl-győztesek: 32-15-1
Brady vs Steelers 7-2
twitter.com/ESPNStatsInfo/status/642087698384072704
Wyatt
Soldados
Höri
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!