NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
New Orleans Saints - Minnesota Vikings
több mint 3 éve
CharlieF
767
Mi ez az extra pont? Most 5 pont vagy 4 mi a franc a különbség? Ez alap hogy 2 pontos kísérletPont ezt akartam kérdezni! Ezt érti valaki? Mire gondolt itt a költő?
Sifur
több mint 3 éve
Mi ez az extra pont? Most 5 pont vagy 4 mi a franc a különbség? Ez alap hogy 2 pontos kísérletHa a másik oldalon csak FG, akkor nem mindegy.
Sifur
több mint 3 éve
alig kontaktoltakezt nem fújtam volna be DPI-nekmer?
NB2
nem nézi a labdát és nekimegy az elkapónak
Negritis
ha a védő az elkapó mögött van 100x nagyobb taszigálások, huzigálások vannak
itt meg éppen hozzáért és lefújták, ennyi férjen már bele
több mint 3 éve
Kamara elkapásának copy-paste verzióját láttuk! Kicsit más megitélésben...
több mint 3 éve
MC12
6 366
Ha a vikingsnek nem megy majd a sporik szorossà teszik 😊
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Az elejét nézted?ezt nem fújtam volna be DPI-nekmer?
NB2
Negritis
több mint 3 éve
Terden allva. TD. (Baetrice) 😳
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Mi a faxom a good call??? 60 perce nem ezt mondták 😕
több mint 3 éve
ezt nem fújtam volna be DPI-nekmer?
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ezt nem fújtam volna be DPI-nek
több mint 3 éve
csak a pats!semlegesként nézi az ember, reménykedik, hogy szoros lesz, de aztán a végén tuti a szentek nyernek...jó, de az igazi kérdés az, hogy meddig leszel semleges, mielőtt új csapatot választasz? 😛
NB2
shawnka
de most izgalmat akarok
több mint 3 éve
Rutin
2 021
Az előírás, hogy az orvosnak öltönyben kell lennie? 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 3 éve
Rutin
2 021
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣semlegesként nézi az ember, reménykedik, hogy szoros lesz, de aztán a végén tuti a szentek nyernek...jó, de az igazi kérdés az, hogy meddig leszel semleges, mielőtt új csapatot választasz? 😛
NB2
shawnka
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 3 éve
semlegesként nézi az ember, reménykedik, hogy szoros lesz, de aztán a végén tuti a szentek nyernek...jó, de az igazi kérdés az, hogy meddig leszel semleges, mielőtt új csapatot választasz? 😛
NB2
több mint 3 éve
semlegesként nézi az ember, reménykedik, hogy szoros lesz, de aztán a végén tuti a szentek nyernek...
több mint 3 éve
MC12
6 366
Kamara meg a hétre megnyerte mindenkinek a fantasyt aki nem felejtette el kezdőbe rakniEz vagy 9 héten keresztül csinálta idén fantasyba 😊 9 meccs 20+ ponttal 4 meccs 30+ al...” ellenem is csinált 40 pontot..de nem szomorkodtam 😊
Gyurma Pappa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Vikingsba mindenki betette Kamarat a fantasyba? Az egész évet nézve, és hogy Thomas nincs hogy lehet ilyen rosszul felkészülni? Kamarat és a futást kell kiiktatni, verjen meg Brees...
több mint 3 éve
Kamara meg a hétre megnyerte mindenkinek a fantasyt aki nem felejtette el kezdőbe rakni
több mint 3 éve
Lassan csak az marad 😊 Buzi Vikings teljesen súlytalan futás ellenHm hát nem gondoltam volna, hogy a mindkét csapatnak lesz futott és passzolt TD-je fogadásom Breesen fog múlniEgyszer csak visszahordják vagy az nem számít?
Jakehomer
Tactful Cactus
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Ott a 80ezer 😊Jöhet a screenshot! 🤪😃
MC12
több mint 3 éve
off!vicces, hogy mit összebohóckodnak a maszkokkal, van amikor felveszik, van amikor nem 😊