New Orleans Saints - San Francisco 49ers
10 hónapja
Tessék zászló 😛
10 hónapja
Nem értem egyébként 10 ből 8 szor 3 próbálkozáskor Jennings a célpont...nem készülnek rá?
10 hónapja
Nyilván td belőle. Hagyjuk.
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
10 hónapja
3th and Jenning 😀
10 hónapja
Csak az gyengébb szint, mint ez 😁Giants-Pats SB?Hááát, sajna annak nézett ki.Ha ezt kontrollált labda volt, akkor én mást néztem az elmúlt 19 évben.
Akkor úsztuk volna meg, ha azt ítélik, hogy sosem kontrollálta a labdát, mert úgy incomplete passz
Viktoár
MC12
Platypus
10 hónapja
Giants-Pats SB?Hááát, sajna annak nézett ki.Ha ezt kontrollált labda volt, akkor én mást néztem az elmúlt 19 évben.
Akkor úsztuk volna meg, ha azt ítélik, hogy sosem kontrollálta a labdát, mert úgy incomplete passz
Viktoár
MC12
10 hónapja
Hááát, sajna annak nézett ki.Ha ezt kontrollált labda volt, akkor én mást néztem az elmúlt 19 évben.
Viktoár
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
10 hónapja
Hááát, sajna annak nézett ki.Akkor úsztuk volna meg, ha azt ítélik, hogy sosem kontrollálta a labdát, mert úgy incomplete passz
10 hónapja
Nevetséges.
10 hónapja
Hát ha ezt fumbli én feladom, hogy megértsem ezt a játékot.
10 hónapja
Ez a Saints nem 1/1-es csapat!Ezt azért bizonyítani kell a szezonban.
zacknorb
Nem szeretnék 17x a szimpatikus vesztes lenni
De a próféta szóljon belőled
10 hónapja
Ez a tempós foci egyébént jól állna ennek az offensenek.
10 hónapja
Ez a Saints nem 1/1-es csapat!
10 hónapja
Az öreg!
10 hónapja
Komoly bajok vannak itt
10 hónapja
Najo. Azért a bírok is elmehetnek a picsaba.
10 hónapja
Emlékszem Kopernikusz hasonló helyzetbe nem tudta megcsinálni az SB ben 😕
10 hónapja
Csere irányítótól nem rossz.
10 hónapja
Be tudjuk szopni. Hát persze.
10 hónapja
Az ember a kicsinek is örül.Ez szép volt JuJo-tól.Az csak ez még mindig 1/4.
MC12
kijo