NFL eredménykövetés
- 7 aktív topik
RedZone week2
34
9
19:00
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
33
6
22:05
Tampa Bay Buccaneers - Cleveland Browns
16
5
19:00
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks
11
6
22:25
San Francisco 49ers - Miami Dolphins
10
4
22:25
Dallas Cowboys - Washington Commanders
6
3
22:25, ARENA4
Los Angeles Chargers - Las Vegas Raiders
1
1
22:05
New Orleans Saints - San Francisco 49ers
több mint 1 éve
Tessék zászló 😛
több mint 1 éve
Nem értem egyébként 10 ből 8 szor 3 próbálkozáskor Jennings a célpont...nem készülnek rá?
több mint 1 éve
Nyilván td belőle. Hagyjuk.
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
3th and Jenning 😀
több mint 1 éve
Csak az gyengébb szint, mint ez 😁Giants-Pats SB?Hááát, sajna annak nézett ki.Ha ezt kontrollált labda volt, akkor én mást néztem az elmúlt 19 évben.
Akkor úsztuk volna meg, ha azt ítélik, hogy sosem kontrollálta a labdát, mert úgy incomplete passz
Viktoár
MC12
Platypus
több mint 1 éve
Giants-Pats SB?Hááát, sajna annak nézett ki.Ha ezt kontrollált labda volt, akkor én mást néztem az elmúlt 19 évben.
Akkor úsztuk volna meg, ha azt ítélik, hogy sosem kontrollálta a labdát, mert úgy incomplete passz
Viktoár
MC12
több mint 1 éve
Hááát, sajna annak nézett ki.Ha ezt kontrollált labda volt, akkor én mást néztem az elmúlt 19 évben.
Viktoár
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
több mint 1 éve
Hááát, sajna annak nézett ki.Akkor úsztuk volna meg, ha azt ítélik, hogy sosem kontrollálta a labdát, mert úgy incomplete passz
több mint 1 éve
Nevetséges.
több mint 1 éve
Hát ha ezt fumbli én feladom, hogy megértsem ezt a játékot.
több mint 1 éve
Ez a Saints nem 1/1-es csapat!Ezt azért bizonyítani kell a szezonban.
zacknorb
Nem szeretnék 17x a szimpatikus vesztes lenni
De a próféta szóljon belőled
több mint 1 éve
Ez a tempós foci egyébént jól állna ennek az offensenek.
több mint 1 éve
Ez a Saints nem 1/1-es csapat!
több mint 1 éve
Az öreg!
több mint 1 éve
Komoly bajok vannak itt
több mint 1 éve
Najo. Azért a bírok is elmehetnek a picsaba.
több mint 1 éve
Emlékszem Kopernikusz hasonló helyzetbe nem tudta megcsinálni az SB ben 😕
több mint 1 éve
Csere irányítótól nem rossz.
több mint 1 éve
Be tudjuk szopni. Hát persze.
több mint 1 éve
Az ember a kicsinek is örül.Ez szép volt JuJo-tól.Az csak ez még mindig 1/4.
MC12
kijo