NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
New York Giants - Dallas Cowboys
több mint 10 éve
most megint nincs semmi válaszunk O play hívásban az agresszív Dallasi D-re! mondjuk amíg 4man rush bőven elég nekik nem is lesz
több mint 10 éve
de épp ezen akadt ki Beason és Thomas ishát arra még lehetett mondani, hogy határeset, az kb a sípszó pillanatában volt, de a másik az full egyértelműen utánaSztem ez utóbbi teljesen jogos volt, már megállt mindenki, amikor felborította mint a szart.jah, csak sípszó után rohant bele Beason arcába
gabokocka
Szesze
gabokocka
egyébként ezen nem múlik semmi
több mint 10 éve
Ezt most minek
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
hát arra még lehetett mondani, hogy határeset, az kb a sípszó pillanatában volt, de a másik az full egyértelműen utánaSztem ez utóbbi teljesen jogos volt, már megállt mindenki, amikor felborította mint a szart.jah, csak sípszó után rohant bele Beason arcába
gabokocka
Szesze
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Sztem ez utóbbi teljesen jogos volt, már megállt mindenki, amikor felborította mint a szart.A végeredmény 2.5 yard volt, jogos vagy sem.
gabokocka
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Sztem ez utóbbi teljesen jogos volt, már megállt mindenki, amikor felborította mint a szart.jah, csak sípszó után rohant bele Beason arcába
gabokocka
több mint 10 éve
persze, hogy nem, de az az érzésem, emögött a Dallas fal mögött, ezzel a Giants fallal szemben, én is tudnék yardokat hozni ...
több mint 10 éve
Sztem ez utóbbi teljesen jogos volt, már megállt mindenki, amikor felborította mint a szart.
több mint 10 éve
jó, hát most megint jönni kell az O.nak, van még idő
több mint 10 éve
Következetesen tévednek mindenkét csapat felé a zebrák.
több mint 10 éve
és még hol a végeHazai pálya flag volt...lesz az még ide-oda, ahogy legtöbbször
ThundersNFL
ozibozi
több mint 10 éve
mekkora hazai pálya
több mint 10 éve
csak fél szemmel nézem de tud mást a dallas mint futni?Hát, ha így menne végig a futás akkor nem érdekelne, hogy nincs passz. 😊
Janek
gyeek
Igen és a Giants védelmet sem érdeklicsak fél szemmel nézem de tud mást a dallas mint futni?Hát, ha így menne végig a futás akkor nem érdekelne, hogy nincs passz. 😊
Janek
gyeek
több mint 10 éve
ez röhej bazzeg
több mint 10 éve
Mondjuk ezt a 4 meccses eltiltást mindenhol úgy emlegetik, mintha tavaly nem hagyott volna ki egy egész szezont.Mert az papíron nem eltiltás volt, és a narratíva az, hogy Hardy a gonosz.
gabokocka
Beason árnyéka már csak önmagának
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
na elkiabáltam 😊Persze vagy egy Jason Wittenje a Cowboysnak, aki jobb mint Elit Eli. 😀
Janek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 10 éve
csak fél szemmel nézem de tud mást a dallas mint futni?Hát, ha így menne végig a futás akkor nem érdekelne, hogy nincs passz. 😊
Janek
több mint 10 éve
amúgy nem kéne észrevennünk, hogy már megy a meccs?
több mint 10 éve
csak fél szemmel nézem de tud mást a dallas mint futni?most éppen tudott
Janek
több mint 10 éve
Mondjuk ezt a 4 meccses eltiltást mindenhol úgy emlegetik, mintha tavaly nem hagyott volna ki egy egész szezont.Tudod, részletkérdés.
gabokocka
több mint 10 éve
Mondjuk ezt a 4 meccses eltiltást mindenhol úgy emlegetik, mintha tavaly nem hagyott volna ki egy egész szezont.
több mint 10 éve
csak fél szemmel nézem de tud mást a dallas mint futni?
több mint 10 éve
Tru Hardy story 😀