New York Jets - Miami Dolphins
1 napja
Garrett Wilson has two catches and two targets with 6:35 left in the third quarter. On the flip side, Davante Adams has 10 targets and four catches.
— Antwan V. Staley (@antwanstaley) January 5, 2025
Lesz ez még így se!
1 napja
Kampman
28 695
Végül is egy feel good meccsnek néz ki Rodgers számára.Talán jó lenne akkor egy szép búcsúval visszavonulni.
1 napja
köszööm hogy itt lehettem egy 500-asnál.
1 napja
ahh, szép idők voltak. r&r express, davone bess.extra szépség volt h avval a penningtonnal akit miatta basztak kina send a ayron to nyugdijAnnak idején Favre-t is sikerült, bár neki az a 4 nyugdíjba menetele közül csak a 2. volt.
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
1 napja
ki is nyiratja ha igy megy továbbNa bakker egy Rodgers INT-ről már lemaradtam 😀Szokásos Adamsnak force a slantbe int
Drip
Wester
1 napja
Na bakker egy Rodgers INT-ről már lemaradtam 😀Szokásos Adamsnak force a slantbe int
Drip
Lesz ez még így se!
1 napja
Na bakker egy Rodgers INT-ről már lemaradtam 😀
1 napja
extra szépség volt h avval a penningtonnal akit miatta basztak kina send a ayron to nyugdijAnnak idején Favre-t is sikerült, bár neki az a 4 nyugdíjba menetele közül csak a 2. volt.
Kúrfürst briareos
Kampman
1 napja
Amúgy draftpozit nem sokat javíthatunk már, szóval legalább az se baj ha nyerünk
Lesz ez még így se!
1 napja
na send a ayron to nyugdijszerintem megdobja az 500-at Adamsnek és leül
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
1 napja
Kampman
28 695
na send a ayron to nyugdijAnnak idején Favre-t is sikerült, bár neki az a 4 nyugdíjba menetele közül csak a 2. volt.
Kúrfürst briareos
1 napja
na, nézzük az idei utolsót.
1 napja
szezonhoz méltó kezdésThe banner is upside down… pic.twitter.com/rrbbWgZTTu
— Zack Rosenblatt (@ZackBlatt) January 5, 2025
Lesz ez még így se!