NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
New York Jets - New England Patriots
több mint 2 éve
Mosley ez most megérdemelt, csúnya volt
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Miért nem oldalra futott ki?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
nálam ez se sárga (Mosley)
több mint 2 éve
hülyék ezek, mi a tököm ezen egyértelmű???? full lendületben volt és befékeztek előtte, persze, hogy tompít a kezével, még el se esett a jetsesTextbook block in the back, egyensúly vesztést okozott
NB2
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Ahh faszom, baszki minden héten van egy ilyen passzleütés üres elkapónálEz van a "törpe" irányítóknál, ezt bele kell számolni...
Apex
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
hülyék ezek, mi a tököm ezen egyértelmű???? full lendületben volt és befékeztek előtte, persze, hogy tompít a kezével, még el se esett a jetses
több mint 2 éve
Apex
2 980
Ahh faszom, baszki minden héten van egy ilyen passzleütés üres elkapónál
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 2 éve
Na majd ezt is Mac nyakába varrják az okosok... 😕Ment egy play action első kísérletre, Jets D line le se szarta a futót, mentek át a falon mint kés a vajon...
Másodikra shotgun-ból futunk, mert mi "okosabbak" vagyunk nálatok... Hát ez sem jött össze...
Harmadikra meg mikor passzolni kell nem védjük az irányítót...
Nem is értem miért nem halad az Offense...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Na ezt de szerettem volna hallani
több mint 2 éve
5 homály drive-ra jutott egy normális
több mint 2 éve
Apex
2 980
Amúgy eddig meglepően jó az OL, igaz gyorsan is szórja ki a labdákat ZW
több mint 2 éve
Talán a szezon egyik legjobb drive-ja tőlünklesz még ilyen ma szerintem...
Apex
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Elijah Moore amúgy nem igazán van fent
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Rémgyenge ez a Def.
több mint 2 éve
legalább a védelem segítene a támadóknak, hogy ne görcsöléssel menjenek neki, mert pont kell, erre 3 perc alatt simán átmentek rajtunk 😕
több mint 2 éve
Apex
2 980
Talán a szezon egyik legjobb drive-ja tőlünk
több mint 2 éve
Tükörsima drive
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Hoppá, működő passzjáték?meg a futásotok is 😀
Wester
több mint 2 éve
Peppers egy tulok
több mint 2 éve
Apex
2 980
Az ott elég sérülésveszélyes tackle-nek tűnt WilsononSimán repülhetett volna a zászló, mint tavaly Judonra..
Wester
több mint 2 éve
Az ott elég sérülésveszélyes tackle-nek tűnt Wilsonon
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Sikeres futójáték után, miért gondoljuk jónaki a shotgun felállást futó nélkül magyarázza már el nekem valaki!😀 majd Topin
FunHun