NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Caraun Reid 😀 😀 IQ-ban illik Fairley és Suh mögéHöriŐ lesz a nevelőtisztjük. 😀😀 Szép pick Lions.
több mint 10 éve
egyébként egy fontos rekordról nem esett szó.Így hogy Janis csúszik, így még mindig Todd Herremans (Guard) a legkorábban elkelt saginaw valley state támadójátékos az NFL történetében
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Oké akkor én hülye vagyok hozzá, és az NFL edzői + GMek, csak te tudod a tutit.C'mon Ulpi... azt azért ugye vágod hogy LT és TS már kiment? Na mind1. 😀silent7939igen az, a WRtől.Screenből hozott össze közel 4000 yardot? Ha igen akkor az! 😊silent7939Nem értem Boyd-nak miért ennyire fika a megitélése. Valakinek oda kellett dobni a labdát Wattkinsnak. 😊silent7939Gondolod a screen mint játékelem ekkora érték?ulpianus
A QBtől nem az.ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
jacksonville, reklámszünet 😀Dexxter TailorBusiness as usual.
több mint 10 éve
C'mon Ulpi... azt azért ugye vágod hogy LT és TS már kiment? Na mind1. 😀igen az, a WRtől.Screenből hozott össze közel 4000 yardot? Ha igen akkor az! 😊silent7939Nem értem Boyd-nak miért ennyire fika a megitélése. Valakinek oda kellett dobni a labdát Wattkinsnak. 😊silent7939Gondolod a screen mint játékelem ekkora érték?ulpianus
A QBtől nem az.ulpianus
több mint 10 éve
jacksonville, reklámszünet 😀Dexxter TailorEpic 😀 😀
több mint 10 éve
Nektek már így is elég jó a draftotok, nem kell fokozni 😊baró választás DenverbenHöri'sszák meg, őt el tudtam volna viselni nálunk.helmet
több mint 10 éve
jacksonville, reklámszünet 😀
több mint 10 éve
helmet
247
baró választás DenverbenHöri'sszák meg, őt el tudtam volna viselni nálunk.
több mint 10 éve
igen az, a WRtől.Screenből hozott össze közel 4000 yardot? Ha igen akkor az! 😊silent7939Nem értem Boyd-nak miért ennyire fika a megitélése. Valakinek oda kellett dobni a labdát Wattkinsnak. 😊silent7939Gondolod a screen mint játékelem ekkora érték?ulpianus
A QBtől nem az.
több mint 10 éve
shaq richardson.richardson run! több ment ki mint trent yardja
több mint 10 éve
Megbukott a combineon a drog teszten, azért csúszott ennyit. Lehet, még tart a hatás. 😀😀Telvin Smith szerint el van rendelve, hogy Superbowlt nyerjen hamarosan a Jags. Máris imádom a srácot. 😀😀 😀😀Drogozik?Bazzani
iktriad
több mint 10 éve
Shaq Rich, az unokatesója jobban járt, Seattle-ben legális a fű.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Screenből hozott össze közel 4000 yardot? Ha igen akkor az! 😊Nem értem Boyd-nak miért ennyire fika a megitélése. Valakinek oda kellett dobni a labdát Wattkinsnak. 😊silent7939Gondolod a screen mint játékelem ekkora érték?ulpianus
több mint 10 éve
Telvin Smith szerint el van rendelve, hogy Superbowlt nyerjen hamarosan a Jags. Máris imádom a srácot. 😀😀 😀😀Drogozik?
iktriad
több mint 10 éve
5-7. körös, udfa qb-nál nem igen jellemző szerintem, hogy nagyon türelmesek lennének velük szemben...Meg amúgy jobban is járnak, ha projectként draftolják őket öregedő franchise QB mögé, ahol tanulhatnak.HulkeinsteinMondjuk az ő "csúszásukban" továbbra sincs semmi meglepőjó, hogy 15 perce a QB-król dumálnak, de leszarja őket mindenki 😀Lassan vége a draftnak, és Mettenberger, McCarron, Boyd még nem ment ki. Devaluation of
UDFAk! 😀StezRBQB position. Jövőre már a második körben húzzák majd az első QB-t. 😀peterk2005
Boydnak drukkoltam/drukkolok, de reálisan nézve neki se volt sok esélye az első két napra
Fales fér be még remélem majd az 5. körbebaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nah megvan az új denveri MLB, ő sem sokszor fog barrowngyolni a backfieldre.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Telvin Smith szerint el van rendelve, hogy Superbowlt nyerjen hamarosan a Jags. Máris imádom a srácot. 😀😀 😀😀 Na most jöhet Storm Johnson, Skov vagy Halepio.
több mint 10 éve
Nem értem Boyd-nak miért ennyire fika a megitélése. Valakinek oda kellett dobni a labdát Wattkinsnak. 😊silent7939Gondolod a screen mint játékelem ekkora érték?
több mint 10 éve
Meg amúgy jobban is járnak, ha projectként draftolják őket öregedő franchise QB mögé, ahol tanulhatnak.Mondjuk az ő "csúszásukban" továbbra sincs semmi meglepőjó, hogy 15 perce a QB-król dumálnak, de leszarja őket mindenki 😀Lassan vége a draftnak, és Mettenberger, McCarron, Boyd még nem ment ki. Devaluation of
UDFAk! 😀StezRBQB position. Jövőre már a második körben húzzák majd az első QB-t. 😀peterk2005
Boydnak drukkoltam/drukkolok, de reálisan nézve neki se volt sok esélye az első két napra
Fales fér be még remélem majd az 5. körbebaggio
több mint 10 éve
mert a McDöglik a kezdőbe jött? :p ott is elfért volna valaki azon a helyenJets ILB, mondtam tegnap hogy lesz, de ne hitték el a jelenlévők.Höridepthnek jöhet de kezdőbe tényleg megvagyunkWester
több mint 10 éve
Nem értem Boyd-nak miért ennyire fika a megitélése. Valakinek oda kellett dobni a labdát Wattkinsnak. 😊Mondjuk az ő "csúszásukban" továbbra sincs semmi meglepőjó, hogy 15 perce a QB-król dumálnak, de leszarja őket mindenki 😀Lassan vége a draftnak, és Mettenberger, McCarron, Boyd még nem ment ki. Devaluation of
Boydnak drukkoltam/drukkolok, de reálisan nézve neki se volt sok esélye az első két naprabaggio