NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 8 éve
Harlow, stílusosan az apja Pats-játékos volt...Nem ismerem a tagot,ha már lesz battle a posztért már megérte.
Volt jobb, de legalább jött vki, aki még beleszólhat a kezdő OG kérdésbe.
empty taxi
Hozunk vajon safetyt,így hogy Poole-ból safetyt akarnak csinálni?
több mint 8 éve
Glasgow itt szolid depth, ha Billings nem épül fel akkor meg is van a 4. DL emberünk 😊Jobban tetszenek a ti középső körseitek, mint a sajátjaink...
MarioAna
több mint 8 éve
Ez tartja bennem a lelket...Hátha mi is kincset találunk majd.aztán , de jó lesz visszaemlékezni, hogy igen ezt is élőben láttam. 😀tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Nem is lett belőle BigBen utód.tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
MarioAna
1 997
Glasgow itt szolid depth, ha Billings nem épül fel akkor meg is van a 4. DL emberünk 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 8 éve
Coltsnál a nő kacsahangja és az orángután bevágás epic volt...
több mint 8 éve
bazz, a colts draftolt egy gorillát 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
Harlow, stílusosan az apja Pats-játékos volt...Volt jobb, de legalább jött vki, aki még beleszólhat a kezdő OG kérdésbe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Nem vagyok képben a sráccal, volt valami red flagje?Megrendszabályozzuk és felhízlaljuk.jamaal williams lettÓ hupsz 😀 nem tudtam átfuni a pickeket még sajnos...Mixon még benn?persze, a dutyiban 😀 Bengulz kivitte 2. körben
alatriste
Löfli
Jöhetne most valami RB pick... Mack vagy McNichols
alatriste
Löfli
Tactful Cactus
Amúgy Ő inkább egy erőfutó nem? Erős felépítés, kevébé atletikus.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
Én is, főleg Conner behúzása után.Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Azt hittem Peterman lesz a QB pickjük.
empty taxi
nagir
több mint 8 éve
Csak ne vigyétek túlzásba, mint Lacy-nél 😀Megrendszabályozzuk és felhízlaljuk.jamaal williams lettÓ hupsz 😀 nem tudtam átfuni a pickeket még sajnos...Mixon még benn?persze, a dutyiban 😀 Bengulz kivitte 2. körben
alatriste
Löfli
alatriste
Löfli
Tactful Cactus
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Azt hittem Peterman lesz a QB pickjük.
empty taxi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 8 éve
Jó, kellet QB2 vagy QB3, de Dobbs jó nekünk?én tavaly jósoltam nekik Prescottot, végülis Dobbs is bejöhet
Fast Willie

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Remélem azért egy normálisabb LB és S depth-et hozunk még.
több mint 8 éve
Ha a Cowboysnak lett vna még 1 pickje ebben a körben .. tuti rb-t húznak a wr mellé. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Megrendszabályozzuk és felhízlaljuk.jamaal williams lettÓ hupsz 😀 nem tudtam átfuni a pickeket még sajnos...Mixon még benn?persze, a dutyiban 😀 Bengulz kivitte 2. körben
alatriste
Löfli
alatriste
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
mondjuk az meglepő, hogy Desmond King még bent van, ő miért csúszik ekkorát (legtöbb helyen 2. kör végi talent)?Nem tudom drogozás, nő verés? Mi más lehet még???
MarioAna
több mint 8 éve
Jó, kellet QB2 vagy QB3, de Dobbs jó nekünk?
több mint 8 éve
Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
wtf
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.