NFL Draft 2017
2 feliratkozó
több mint 8 éve
Gallman miben más mint Paul Perkins?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Gallman király pick.
több mint 8 éve
Gallman fasza a Giantsnek.
több mint 8 éve
akkor már értem Maccagnan mit csinál 😀így van, én ha GM lennék az összes korai körös pickemért felvásárolnám a teljes hatodik és hetedik kört, és a nagy számok törvénye alapján húznék évente minimum két future hall of famertTudtam. Antonio Brown is 6. körös volt. Tehát aki 6. kör előtt draftol liga top 3 qb-t vagy wr-t, az mind balf.sz és reachel. 😊tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
Jan
baggio
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Egy jó Jake Butt-nak örülnékideje lenne, mert vele egyenlítene a Michigan a Bama ellen draft pickek számában (9 és 10 jelenleg)
Wester

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
így van, én ha GM lennék az összes korai körös pickemért felvásárolnám a teljes hatodik és hetedik kört, és a nagy számok törvénye alapján húznék évente minimum két future hall of famertTudtam. Antonio Brown is 6. körös volt. Tehát aki 6. kör előtt draftol liga top 3 qb-t vagy wr-t, az mind balf.sz és reachel. 😊tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
Jan

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Szerintem mi azt hittünk, hogy Shazier-t újra kihúzhatjuk, azért böktünk Dobbs-ra.
több mint 8 éve
akkor Blount se jön majd
több mint 8 éve
Jetsnek ajánlanám: Noble Nwachukwu, DEEluemunor most az afrika BPA 😀
Fast Willie
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
jó helyre ment banner, instant kezdő
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Tudtam. Antonio Brown is 6. körös volt. Tehát aki 6. kör előtt draftol liga top 3 qb-t vagy wr-t, az mind balf.sz és reachel. 😊tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
Na jó azt azért nem, de mi is találhatnánk egyszer ekkora kincset a hatodikban. (akár más poszton is)😀már le is cserélnéd Wentz-t? 8)Ez tartja bennem a lelket...Hátha mi is kincset találunk majd.aztán , de jó lesz visszaemlékezni, hogy igen ezt is élőben láttam. 😀tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
Greengo
baggio

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
twitter.com/MattBrownCFB/status/858376151290478596

---
több mint 8 éve
Jetsnek ajánlanám: Noble Nwachukwu, DE
több mint 8 éve
taylor vagy brantley?Kurvára nem értem mit ugrálunk, Neal és Allen a két kezdő, kispadra van Kemal, meg tudtommal most King is éppen safety.Harlow, stílusosan az apja Pats-játékos volt...Nem ismerem a tagot,ha már lesz battle a posztért már megérte.
Volt jobb, de legalább jött vki, aki még beleszólhat a kezdő OG kérdésbe.
empty taxi
Hozunk vajon safetyt,így hogy Poole-ból safetyt akarnak csinálni?
Kenny
Én előbb hoznék DT-t, mint safetyt.
empty taxi
több mint 8 éve
Csak ne vigyétek túlzásba, mint Lacy-nél 😀A Seahawks így szerzett egy nose tackle-t.
Wester
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
DL-ért jött a KC...Ezt a comp picket senki nem akarta, mindenki továbbadta
Tomcsik
több mint 8 éve
Kurvára nem értem mit ugrálunk, Neal és Allen a két kezdő, kispadra van Kemal, meg tudtommal most King is éppen safety.Harlow, stílusosan az apja Pats-játékos volt...Nem ismerem a tagot,ha már lesz battle a posztért már megérte.
Volt jobb, de legalább jött vki, aki még beleszólhat a kezdő OG kérdésbe.
empty taxi
Hozunk vajon safetyt,így hogy Poole-ból safetyt akarnak csinálni?
Kenny
Én előbb hoznék DT-t, mint safetyt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
már le is cserélnéd Wentz-t? 8)Ez tartja bennem a lelket...Hátha mi is kincset találunk majd.aztán , de jó lesz visszaemlékezni, hogy igen ezt is élőben láttam. 😀tudtad, hogy Bredit a hatodik körben draftolták?Mondták h hoznak egy potenciális Big Ben utódot.Ja, azok itt teremnek a hátsó körökben
empty taxi
Jan
baggio
Greengo

---
több mint 8 éve
Not gonna lie, I was hoping #Jets would take Dobbs but really that's just because I wanted to talk to him about aerospace engineering
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Mér, Banner akkora, mint egy gorilla 😊bazz, a colts draftolt egy gorillát 😀😀bioszból egyes 😛
Löfli
braxa88
több mint 8 éve
Glasgow itt szolid depth, ha Billings nem épül fel akkor meg is van a 4. DL emberünk 😊Na őt én nagyon komálom, jó pick.
MarioAna

Liverpool Fc