NFL előszezon 2026
1 feliratkozó
3 órája
van pontyunk 😛
4 órája
Obmeg Lemon drop int 🤷
4 órája
A csere csere OL is viszont rendben lèvőnek tűnik, ott van mèlysèg legalább
4 órája
Lesz ma izgalom?Szerzünk e pontot vagy sem 😏 mondjuk egy èrdekesen bukott csellendcs is jelentkezik 😀
Janek
5 napja
Hmm, ez egyre puhább.Meg fogja bánni hogy ennyire elengedte a védekezünk tevékenységetSaleh D-n könnyen átment a Seahawks B O-ja8 gyerek után azért már nem úgy működik Saleh D-je, mint régen.
KeyG
zsomborparrag
KeyG
5 napja
Meg fogja bánni hogy ennyire elengedte a védekezünk tevékenységetSaleh D-n könnyen átment a Seahawks B O-ja8 gyerek után azért már nem úgy működik Saleh D-je, mint régen.
KeyG
zsomborparrag
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 napja
Saleh D-n könnyen átment a Seahawks B O-ja8 gyerek után azért már nem úgy működik Saleh D-je, mint régen.
KeyG
5 napja
Saleh D-n könnyen átment a Seahawks B O-ja
6 napja
Legendás Ravens O fal is agyonverveTudjuk adni Faalele-t, ő úgy is ismer mindenkit nálatok. 😀
KeyG
6 napja
gedam
6 512
fiannyano tökös egy gyerek, tetszik ez az olasz származású qb vonal itt nálunk, biztos nem a tulaj pusholja
6 napja
Legendás Ravens O fal is agyonverve
6 napja
Ez így van, de az O falra ráférne a gyakorlásLe is hozták Danielséket.Helyes, felesleges kockáztatni
KeyG
warr_b
6 napja
Le is hozták Danielséket.Helyes, felesleges kockáztatni
KeyG

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 napja
Dobbsot én most kitenném.Persze megtáltosodott egyből.
Hátha van gépe haza még ma.
Játszon inkább a rookie.
Bazzani
6 napja
Az az O-Line Daniels előtt, mintha én lennék ott.Lions DL nem lesz rossz idén.
KeyG
Bezzeg az OL, na az penetráns.
6 napja
Dobbsot én most kitenném.Hátha van gépe haza még ma.
Játszon inkább a rookie.
6 napja
Az az O-Line Daniels előtt, mintha én lennék ott.
6 napja
Gyorsan bekezd a Redskins
6 napja
Köszi.Hol találhatok linket a Lions-Commanders előszezon meccshez?Dazn teljesen ingyenes, elèg ha gugli fiókkal belèpsz ès mehet.
Bazzani
dande2
6 napja
Hol találhatok linket a Lions-Commanders előszezon meccshez?Dazn teljesen ingyenes, elèg ha gugli fiókkal belèpsz ès mehet.
Bazzani
13 napja
Mindeközben New Orleansban.the Jags responded to a 14-point halftime deficit by running the ball on 70% of plays in the second half and coming out with a W. that's gotta feel good, preseason or not
— Gus Logue (@gus_logue) August 15, 2026
Joey Aguilarnak 1 passza volt, de azzal több yardot csinált mint Muellens. 😀
Ja és volt Bryan Thomas Jr sack a meccsen! Ami nem meglepő, mert most 2 BTJ van a Jags keretén, a másik egy UDFA rookie EDGE rusher.