NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
43
8
2:15, Aréna4
Philadelphia Eagles - Washington Commanders
1 feliratkozó
4 perce
Valahogy tovabbra se latni azt a ponthaborut, amit par szakerto emlegetettAzok inkább csak szagèrtők voltak 😏
casaubon
11 perce
casaubon
2 336
Valahogy tovabbra se latni azt a ponthaborut, amit par szakerto emlegetett
16 perce
Invincible
796
Se a futás, se a passz. De a d egyelőre jól tartja magát, kérdés hogy ha ennyit fent kell lenniük mikor fáradnak el.4-5 3 and out nem olyan sok
mustaine
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
17 perce
Se a futás, se a passz. De a d egyelőre jól tartja magát, kérdés hogy ha ennyit fent kell lenniük mikor fáradnak el.
19 perce
Fú, de felbasz ez az ember állandóan....Szerintem ő is saját magát.....
MrMiksa
19 perce
Invincible
796
Ha a Was a legjobb az első fèlidőkben mi meg amúgy a legszarabbak vagyunk akkor ez nem is vèszes.Mi második fèlidős csapat vagyunk!
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
19 perce
Csoda lesz ha ezt megnyerjük ha csak a D nem szerez pontot.....
21 perce
MrMiksa
3 771
Fú, de felbasz ez az ember állandóan....
22 perce
Védelem legalább villant, mostmár kéne valami a támadóktól is, baromira nem megy a futás, az a legnagyobb gond eddig.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
24 perce
MrMiksa
3 771
Én kértem volna a büntit 😁😁
27 perce
MrMiksa
3 771
Akkor innentől vagy punt, vagy menjünk neki mindennek 4.-re
27 perce
casaubon
2 336
Egy-ket munkanelkuli rugo lehet, hogy holnap edzeget egy kicsit es varja a telefont
28 perce
Mi van ezzel az emberrel.....
28 perce
MrMiksa
3 771
Elliott is elmehet a vérbe....
30 perce
Eddig amit lehet azt el is kúrjuk😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
31 perce
MrMiksa
3 771
Atyaúristen, mekkora amatőr balekok
31 perce
casaubon
2 336
Jol sikerult a ravaszkodas
35 perce
Szèp vèdekezès volt.Az O pedig szedje össze most már magát
37 perce
MrMiksa
3 771
Ez nem volt egyszerű Dean-től 1 az 1ben
40 perce
A dropitis ès a missed tackelitis beütött a mai napra....
41 perce
Invincible
796
Fussunk már bazzeg!
44 perce
Eljinxeltem. Amúgy sem lenne, nem túl szexi név, csak sztárok szoktak ilyen díjakat kapni.Ha nem Baun lesz az év védője az NFL-ben, nincs igazság a FöldönEleg nagy osszeget tennek ra, hogy nem o lesz (plane, ha meg bemutat nehany ilyet, mint Ekeler ellen)
mustaine
casaubon
46 perce
casaubon
2 336
Ha nem Baun lesz az év védője az NFL-ben, nincs igazság a FöldönEleg nagy osszeget tennek ra, hogy nem o lesz (plane, ha meg bemutat nehany ilyet, mint Ekeler ellen)
mustaine
47 perce
MrMiksa
3 771
Köszönjük a csodás puntot is...